Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Ali Baba Ve 7 Cüceler Filmi Hakkında
Ali Baba Ve 7 Cüceler Filmi Hakkında
-
Bugün arkadaşlarla toplandık şu filme gidelim dedik.Cem yılmaz kaliteli olur nede olsa filmleri diye.
Gitmez olaydık.Aşırı sıkıcı bir film arkadaşlar max 10 yere güler her şeye gülen bir insan.Zaten adam zombi oldu ben afk kaldım uyudum.
Boşa paranız gitmesin gitmeyin filme.Bir şey kaybetmezsiniz :)
-
1milyon kişi izlemiş hocam filmi.. :)
-
kafa yapını değiştirmen gerek, hiç bir zaman bir konu hakkında net konuşmamak gerekirken sen tamamen kişisel zevklere bağlı bir eser hakkında kesinlik belirterek kötü diyorsun, bu yaptığının yanlış olduğunu anlaman gerek yani, henüz izlemedim ama izlediğimde çok beğeneceğimden eminim filmi, yani kime göre kötü neye göre kötü? insanların çoğunun izlerken uyuyakalacağı sanat filmlerini bazı insanlar zevkle izliyor bilmem anlatabildim mi? her komedi filminin güldürmesi gerekmez ayrıca
özetle bence siz film izlemeyi bilmiyorsunuz, vaktim olursa bir filmin nasıl izlenmesi gerektiğiyle alakalı yazı yazarım, en azından bundan sonraki hayatında izlediğin kötü filmlerden dahi zevk almayı öğrenmiş olursun
-
Daha bu gün arkadaşlarla tartıştık aynı mevzuyu,
Cem yılmaz filmlerine, standup muamelesi yapıyorsunuz, koltuğa oturup 2 saat katıla katıla gülüp kalkacaz diye planlıyorsunuz sonra kötü diyorsunuz :)
Niye kötü?
Çok geyik ve komik espiriler var filmin içinde, kesinlikle tavsiye ederim :)
Lastiklerin çalınmasından, barış manço olayına, altınmeşenin beninden, elin roketi geyiğine, zombinin üşüyorum demesinden, kolunu dikmesine birsürü geyik yapılmış, en az 5-6 filme dokundurma var, av mevsiminin minik canlandırması vs bence cok eğlenceliydi, tavsiye ederim :D
-
cmylmz o 3 saatlik gösterisini yapıp milleti 3 saat boyunca güldürmemiş olsaydı bu nankörlük yapılmazdı.. #NET
-
yunusdogan bunu yazdı
cmylmz o 3 saatlik gösterisini yapıp milleti 3 saat boyunca güldürmemiş olsaydı bu nankörlük yapılmazdı.. #NET
cem yılmaz hakkında okuduğum en mantıklı yorum
-
Lotus'a aynen katılıyorum. Ne bekliyorsunuz filmden gülerken altınıza işemek sıçmak falan mı? Bundan önceki filmi için de ( Pek Yakında) bazıları benzer şeyler söylemişti ben de adamın en çok o filmini beğendim. Film izlenmeyecek kadar kötü değil diğer filmlerle kıyaslayınca diğerleri belki biraz daha fazla güldürüyor olabilir ama bu film de iyi. Ben beğendim izlemeyip kararsız kalanlara tavsiye ederim.
-
Hocam mümkünse ilk mesajdaki "spoiler" içeren ifadeyi silersen iyi olur, biz gördük filmde ne olacağını başkaları öğrenmesin bari. Filmde ne olacağını bilmek film zevkini öldürüyor.
-
7 kişi birden o filmde sıkıldıysa sorun bende değil filmdedir aşırı kötü bir film olduğunu bir daha yazıyorum.
-
gkhnhalil48 bunu yazdı
7 kişi birden o filmde sıkıldıysa sorun bende değil filmdedir aşırı kötü bir film olduğunu bir daha yazıyorum.
cem yılmaz bu kadar kötü bi film yapamaz ya, sırf meraktan yarın gidip izlicem.
-
cem yılmaza yakışmayan en fazla 3 kere güldüğüm bir film !