Ali Baba Ve 7 Cüceler Filmi Hakkında

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ağustos/2015
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    gkhnhalil48 bunu yazdı

    7 kişi birden o filmde sıkıldıysa sorun bende değil filmdedir aşırı kötü bir film olduğunu bir daha yazıyorum.

    cem yılmaz bu kadar kötü bi film yapamaz ya, sırf meraktan yarın gidip izlicem.

    aynen girmede önce dedik cemyılmaz sağlam film yapar girelim diye işte girmez olaydık


    Tanrı Türkü Korusun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Adam spoiler ın amına koydu kimse de sesini çıkarmıyor,

    Ayrıca eğlenceliydi valla, ilk yarı hiç sıkmadan izletti kendini ikinci yarı biraz sönük kaldı,


    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ağustos/2015
    Erkek
    h2run bunu yazdı

    sik gibi bi film olmuş yarısında cıktım dayanamadım 

    cem yılmaz resmen siz gerizekalısınız ben ne yapsam izlersınız demiş bu filmde insanlara.

    gitmeyin paranıza yazik.

    cümlenin sonuna kadar katılıyorum


    Tanrı Türkü Korusun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek

    adamın filmin prodüksiyonuna verdiği emek bile yeter be.. gerek görsel efektler gerekse oyuncu seçimleri gayet yerindeydi.. bazı arkadaşların lafına kanıp cem yılmaz'ın bir önceki filmi olan pek yakındayı izlemeye gitmemiştim.. aradan epey bir zaman geçtikten sonra internetten izleyip izlemeyin diyenlere sövmüştüm.. yani aşırı beğenmiştim.. yani kısaca gidip izleyin iyimi, kötümü olduğuna siz karar verin.. başkalarının sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin.


    Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek

    Bir kere bu adam, ''güldürmek'' etiketinden bıktığı için, yönetmen koltuğuna oturarak tarz değiştirdi. Bunun da açıklaması yapıldı. Artık ''komedi gösterisi'' yapmayacak. Bence bir miktar kadro düzenlemesi ve güzel bir senaryo ile Türkiye'nin Wes Anderson'ı olabilir. 

    Filmi ben de izledim ve gayet başarılıydı. Şu an bu sektörde yeni ve ''söyleyeceklerim var.'' etkisi hakim filmlerinde. Türkiye'nin kalıplaşmış yanlışlarını veya trajik olaylarını ele alarak, kendi yorumunu, diyeceklerini aktarıyor. Bunlar tükendiği zaman asıl kalitesinin ortaya çıkacağına inanıyorum.


    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Temmuz/2009
    Homo

    beğenmeyenler varsa film garanti güzeldir

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek

    Zevkler ve renkler tartışılmaz. Cem yılmazın filmleri belli dir. Karakter konuşması, nükteli konuşması güzeldir ben seviyorum filmlerini. Pek yakında içinde söylenmişti herkes ama güzel bir filmdi. Çok kötü demek filme asla gitmeyin demek yerine beğenmedim diyip nokta koyabilirsiniz.


    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2013
    Erkek

    Cem Yılmaz güldürü şovlarda başarılıdır.

    Filmografisinde, Vizontele, Herşey Çok Güzel Olacak, Organize İşler dışında geriye kalan diğer filmlerin yeşilçam rantından alışkın olunan peşpeşe, mali kaygı yüzünden gösterime girdiğini ve haliyle başarısız olduğunu düşünüyorum. 

    Peki neden başarısız? Yukarıdaki 3 film ve stand-up'ları hariç…

    Öncelikle Cem Yılmaz'ın tiplemeleri ve skeçleri çok yavan. Alışageldik düzende sürüp gidiyor. 

    Hatrı sayılır bir hayran kitlesine ve popülariteye sahip olmasından sonra Cem Yılmaz'da "ben ne yaparsam olur", "sıradışı ve rahat olmalıyım", "insanlar çok sevecek", "benim yaptığım sanattır" vb. gerekçeler üstünde düşünülmemiş, mizahı minibüsçü esnafından, üçkağıtçı kalpazandan vd., Kemal Sunal ve Recep İvedik odaklı olarak benimseyen ve gören mantalite ile hareket ettiğinden başarısız oluyor.

    Yaratıcılığın 35 yaşından sonra düşüşe geçtiğini duymuştum. Bununla beraber sinema sektörü yerli camiada artık çok ciddiye alınıyor. Sosyal Medya kaliteyi ve başarısızlığı çok hızlı duyurduğu gibi kaliteyide önplana alıyor. 

    Bu yüzden Ali Baba ve Yedi Cüceler ve halef(leri) başarısız oldular. Çünkü cidden aşırı trajiabsürd, izleciye saygı duyulmayan, etüt yapılmamış "APTAL" vizyona sahip.

    Bir film, oyuncu ekibinden, fragmanından, afişinden, hikaye ve senaryosundan, isminden gibi unsurlarla kalitesini hemen yansıtır. Bahsedilen filme gitmediğim ve fragmanını izlemediğim halde kanaatim bu şekilde. Bazen hangi filme gidip gitmeyeceğini insan belirli beklentilerine göre şekillendirir. Spoiler okur, afişe bakar, medya (tv) ve sosyal medyadan trail'ine muhattap olur ve kararını verir.

    Başarılı bir aktörün sonraki yapımlarına hayran kitlesi eşlik eder. Başarısız bir aktör, adı sanı bilinmeyen amatör bir oyuncu ile eşdeğerdir. 

    Kazanan sonuçta emek, akıl, fikir, efor ve sanat oluyor.

     

     

     

    TiThousand tarafından 29/Kas/15 05:59 tarihinde düzenlenmiştir

    ‎‎‎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    Ben de beğenmedim. Hatta yarısında çıkmayı dahi düşündüm ama baktım dışarıda yağmur var. Motorla geldiğim için yağmur dinene kadar düşüncesi ile 2. yarıya da girdim. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı

    Bugün arkadaşlarla toplandık şu filme gidelim dedik.Cem yılmaz kaliteli olur nede olsa filmleri diye.

    Gitmez olaydık.Aşırı sıkıcı bir film arkadaşlar max 10 yere güler her şeye gülen bir insan.Zaten adam zombi oldu ben afk kaldım uyudum.

    Boşa paranız gitmesin gitmeyin filme.Bir şey kaybetmezsiniz :)

    cem yilmaz gibi kendi espirisine gülsünler diye önce kendi gülen sozde komedyenleri izleyenlere ona böyle saçma sapan filmler için para kazandırıp lüx içinde yaşatanlara şaşırıyorum

    dügün dernege gitmiştim bir iki espiri dişinda espiri göremedim herhalde biz nejat uygur gibi kemal sunal gibi yada eski gerçek komedyenleri görmüş insanlar oldugumuz için şimdikiler bize komık gelmiyor yada bende tuhaflik var bence türkiye de para verilip izlenecek pek film yok türkiye de şu var yok 1 milyon izlendi 2 3 5 milyon izlendi bu izlenme olayi bence eniyi reklamı yapan en iyi medyayi etkileyip yazar vs eleştirmenlere destegi verip kendi hakkında filmi hakkında güzel olumlu yorumlar yaptirip iyi reklam yapan kazanıyor bunu cem yilmaz vs gibi kişiler cok iyi yapıyor boku koysa onu bile satar böyle kişiler filmlere giderken şartli gidiyorsunuz ya cem yilmazin bu filmi çok komikmiş çok gülcez diye giderseniz cem yilmaz bok dese siz kahkahayi basarsiniz komik gelir size sonra film komikti güldüm dersiniz..


    Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 6992 Toplam Mesaj: 65
alibabalar