Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Ali Baba Ve 7 Cüceler Filmi Hakkında
Ali Baba Ve 7 Cüceler Filmi Hakkında
-
vala uzun uzun tartişmişsiniz bu muhabbetler sebebine bu gün gittim izledim flim bence hoştu.
-
Fuzulli bunu yazdı
Cem Yılmaz filmlerini Tarantino, Tim Burton gibi farklı değerlendirmek gerek. Aynı kültüre ve bakışa sahip değil isen beğenmemen normal, adamla aynı düşünemiyor, göremiyorsun dolayısı ile saçma ve anlamsız geliyor. Takılmayın fazla hafta için star tv de saat 17:00 da Beni Affet var onu izleyin 3211892 bölümdür devam ediyor. Acaba daha ne kadar saçmalaya bilirler diye izliyorum yine şaşırıyorum yine şaşıyorum arkadaş :S
:))) beni affet nedir arkadaş.
Gecen acmislardi. Bir insan evladina bu kadar aptal muamelesi yapilmaz. Bunu izleyen ve prim kazandiran olduktan sonra cem yilmaz bunlarin yaninda kral sayilir
-
cem yılmaz'ın her filminde böyle konu açılır.
sonuç mu? senin gibi beğenmeyen de çıkar, gayet güzel bulan da.
çok kasmamak lazım, bok gibi falan diyerek.
-
Bence film gayet güzeldi, ben beğendim tekrar izleyebilirim hatta. Son dönemdeki tüm yerli komedi filmlerinden iyiydi.
-
Kusura bakma da "7 arkadaşınla toplanıp daha iyisini yapana kadar en iyisi bu"
-
çevremdekiler şöyle kötü böyle kötü dedikten sonra dün akşam gittim izledim.
sonuç: çok beğendim :))
-
gkhnhalil48 bunu yazdı
Bugün arkadaşlarla toplandık şu filme gidelim dedik.Cem yılmaz kaliteli olur nede olsa filmleri diye.
Gitmez olaydık.Aşırı sıkıcı bir film arkadaşlar max 10 yere güler her şeye gülen bir insan.Zaten adam zombi oldu ben afk kaldım uyudum.
Boşa paranız gitmesin gitmeyin filme.Bir şey kaybetmezsiniz :)
+1
-
Filmi dün gece izledim. Arkadaşların dediği kadar olmasa da ben de biraz sıkıcı buldum. Çekerken de biraz aceleye mi getirilmiş bilemiyorum. Senaryo'da biraz üzerinde çok düşünülmeden yazılmış sanki. Bu filmde gerçekten de "yap gitsin" mantığı var, sanki birilerine işi zamanında yetiştirmek için bir söz vermişler, o da yetişmeyince yamayıp filmi göndermişler gibi..
Ama yine de sinemada izleyin, Cem Yılmaz'ın en kötü filmi bile olsa gidip sinemada izlenir.
-
Türü komediymiş ki, cem yılmaz illa komedi mi yapacak diye yorumlar gelmiş de.
hokkabaz ve yahşi batı gayet güzeldi ama arog çok boktandı mesela. yine de türkiyede sinema çekebilen sayılı kişilerden.
adıyla da para kazanıyor, insanlara cem yılmaz desen gülüyorlar. bazen stand uplarında o kadar iğrenç espriler yapıyor ki,
dışarda yapsan iğrençsin derlerken orada herkes kendini gülmeye odakladığından baya baya gülüyor.
bu filmi de öyle olmuştur, muhtemelen. sinemaya gidecek kadar iyi değil sanırım.
-