folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ali Babacan Şahsına Bakın

Ali Babacan Şahsına Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Babacan, Erivan’da kendisiyle konuşmaya çalışan
    Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı’nı kovdu

Lütfedip dinlemedi!
    AKP’nin Azerbaycan’a bakışını apaçık ortaya koyan skandal, Ermeni ve Azeri basınına da yansıdı ve şöyle gelişti: Babacan, Sarkisyan’la görüşmek için beklerken yanına gelen Azeri yetkili bir şeyler söylemeye başladı.

Bir de kapıyı gösterdi!
    Ermenİler, konuşmayı önlemek için müdahale etti. Azeri yetkilinin uyarılara aldırmaması üzerine bu kez Babacan kendisine dert anlatmaya çalışan bakan yardımcısına sert bir şekilde hitap ederek, kapıyı gösterdi.

Erivan’da utandıran skandal!
    Ermeni ve Azerbaycan basını, Ali Babacan’ın Erivan’daki KEİ toplantısında kendisiyle
    konuşmaya çalışan Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı’nı kovduğunu iddia etti

Erivan’da Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan ve mevkidaşı Nalbandyan ile görüşmeler
    yapmıştı.

yeniçağ gazetesi.

Bu adamın Türklüğünden şüphe duymayı bıraktım Türk değil. Tam bir amerikan kuklasıdır artık gözümde.

Görüşecez Bu millete nasıl anlatacaksınız ermenilerle yaptığınız pazarlıkları seçimlerde gösterecek bu millet size dersi.

Iğdırda sınırın açılmasına tepki mitingi yapan kardaşlarımız varolsunlar...

ermeni terörü hiç görmediğiniz katliamlar : www.human.az

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

vay mına kii O.o

biraz araştırayım bakalım haber kolpa mı değil mi :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    36 yasındayken ekonomiden sorumlu devlet bakanlıgını babasının hayrına vermediler ya

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Bende bunu adam sanmıştım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    yazıklar olsun. önce vatanımızı sattılar, sonra kardeşlerimizi..

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    vay amk çocuğu.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yavaş yavaş anlıyoruz heralde ülkemizi satmak isteyenleri ?Obama öyle bir baskı yapmışki kardaşlarımıza yapılanlar belli

Diliyorum rusya sınırın açılmasına izin vermeyecektir..azerbaycan doğalgaz akışını bizden değilde rusyadan gönderirse rusyada karabağı çözmeden sınırı açmaz ohh sınır açamayacaksınız akp(a. köpek. partisi)..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

bu haber doğruysa ki doğru olduğunu düşünüyorum. Neden çok şaşırıyorsunuz ki? Daha yeni mi farkettiniz akpyi diyecem ayıp olacak. Azeri kardeşlerimiz artık Türkiye aleyhine yapsa yeridir. Adamlar haklı vallahi. Bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bizler yok Türkler olarak böyle doğruyuz şöyle doğruyuz doğruluk bizim emsalimizdir diye laf etmeyelim. Doğruyuz ama ne kerametse bu akpyi %47 seçti. Ya bizde bir b*kluk var ya da %47 de. 

Neyse daha fazla birşey demek istemiyorum. Yoksa işin sonu kötüye varacak. Ne kadar kötülesekte elden birşey gelmiyor. Adamlar kendilerine karşı olan herşeyi tek tek sindiriyor. Askeriyedir, Eğitimdir üyeleridir, Hukuktur, Medyadır. Daha bunu görmeyen millete ben ne desem boş 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Akpli Müridler Nerde Acaba Birazdan Hangi Kılıfı Uydurup Gelecekler Ali Babacanmış Bu Haber Olmasada Nasıl Bi Hain Oldugunu Biliyoz Vesselam ..

De Get Yalan Dünya...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Amerikanın Kukla  Partisi

....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    dış işleri bakanlığı açıklama yaptı, yalan habermiş bizleri azerilerle birbirimize düşürmek istiyorlar oyuna gelmeyin.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 9904 Toplam Mesaj: 76