Ali Babacan Şahsına Bakın
-
Babacan, Erivan’da kendisiyle konuşmaya çalışan
Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı’nı kovdu
Lütfedip dinlemedi!
AKP’nin Azerbaycan’a bakışını apaçık ortaya koyan skandal, Ermeni ve Azeri basınına da yansıdı ve şöyle gelişti: Babacan, Sarkisyan’la görüşmek için beklerken yanına gelen Azeri yetkili bir şeyler söylemeye başladı.
Bir de kapıyı gösterdi!
Ermenİler, konuşmayı önlemek için müdahale etti. Azeri yetkilinin uyarılara aldırmaması üzerine bu kez Babacan kendisine dert anlatmaya çalışan bakan yardımcısına sert bir şekilde hitap ederek, kapıyı gösterdi.
Erivan’da utandıran skandal!
Ermeni ve Azerbaycan basını, Ali Babacan’ın Erivan’daki KEİ toplantısında kendisiyle
konuşmaya çalışan Azerbaycan Dışişleri Bakan Yardımcısı’nı kovduğunu iddia etti
Erivan’da Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan ve mevkidaşı Nalbandyan ile görüşmeler
yapmıştı.yeniçağ gazetesi.
Bu adamın Türklüğünden şüphe duymayı bıraktım Türk değil. Tam bir amerikan kuklasıdır artık gözümde.
Görüşecez Bu millete nasıl anlatacaksınız ermenilerle yaptığınız pazarlıkları seçimlerde gösterecek bu millet size dersi.
Iğdırda sınırın açılmasına tepki mitingi yapan kardaşlarımız varolsunlar...
ermeni terörü hiç görmediğiniz katliamlar : www.human.az
-
vay mına kii O.o
biraz araştırayım bakalım haber kolpa mı değil mi :|
-
36 yasındayken ekonomiden sorumlu devlet bakanlıgını babasının hayrına vermediler ya
-
Bende bunu adam sanmıştım...
-
yazıklar olsun. önce vatanımızı sattılar, sonra kardeşlerimizi..
-
vay amk çocuğu.
-
yavaş yavaş anlıyoruz heralde ülkemizi satmak isteyenleri ?Obama öyle bir baskı yapmışki kardaşlarımıza yapılanlar belli
Diliyorum rusya sınırın açılmasına izin vermeyecektir..azerbaycan doğalgaz akışını bizden değilde rusyadan gönderirse rusyada karabağı çözmeden sınırı açmaz ohh sınır açamayacaksınız akp(a. köpek. partisi)..
-
bu haber doğruysa ki doğru olduğunu düşünüyorum. Neden çok şaşırıyorsunuz ki? Daha yeni mi farkettiniz akpyi diyecem ayıp olacak. Azeri kardeşlerimiz artık Türkiye aleyhine yapsa yeridir. Adamlar haklı vallahi. Bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bizler yok Türkler olarak böyle doğruyuz şöyle doğruyuz doğruluk bizim emsalimizdir diye laf etmeyelim. Doğruyuz ama ne kerametse bu akpyi %47 seçti. Ya bizde bir b*kluk var ya da %47 de.
Neyse daha fazla birşey demek istemiyorum. Yoksa işin sonu kötüye varacak. Ne kadar kötülesekte elden birşey gelmiyor. Adamlar kendilerine karşı olan herşeyi tek tek sindiriyor. Askeriyedir, Eğitimdir üyeleridir, Hukuktur, Medyadır. Daha bunu görmeyen millete ben ne desem boş
-
Akpli Müridler Nerde Acaba Birazdan Hangi Kılıfı Uydurup Gelecekler Ali Babacanmış Bu Haber Olmasada Nasıl Bi Hain Oldugunu Biliyoz Vesselam ..
-
Amerikanın Kukla Partisi
-
dış işleri bakanlığı açıklama yaptı, yalan habermiş bizleri azerilerle birbirimize düşürmek istiyorlar oyuna gelmeyin.