Ali Babacan Şahsına Bakın
-
p.çler partysi . daha bunları savunanlara ne diem ben kendi sonlarını gietirolar xO
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
Akpli Müridler Nerde Acaba Birazdan Hangi Kılıfı Uydurup Gelecekler Ali Babacanmış Bu Haber Olmasada Nasıl Bi Hain Oldugunu Biliyoz Vesselam ..
-----------------------------:D :D :D
Şimdi oturup buna adam akıllı cevap vermek var, ama gel gör ki onu anlayacak kapasite yok o yüzden susmak en iyisi. Meydan sizin istediğiniz gibi at koşturun(!)
-----------------------------Tabi hocam buradaki 15 kişi salak.. Bi tek sen akıllısın.
-----------------------------Evet ben Akıllıyım varmı itirazın?
@nuggets54 azizim bu ülkede özgürlükten, demokrasiden söz etmek bir yana tartışılması bile yersiz...
-
geberlanxD bunu yazdı:
p.çler partysi . daha bunları savunanlara ne diem ben kendi sonlarını gietirolar xO
-----------------------------Şimdi küfredicem olmucak, nerde bu sitenin moderatörleri allah aşkına?
-
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi küfredicem olmucak, nerde bu sitenin moderatörleri allah aşkına?
Akp ile ilgili kötü birşey oldumu herşey yalan haber zaten.Artık adamlar yalanlıya yalanlıya yalan makinası bırakmadılar bozmadıkları.Bu olayın doğru yada yalanını geçtim Azerbaycanla aramızın açıldığını anlamak içinde beyin olmasada olur sadece kafatası olsa bile yeterli..
Bu haberi ben televizyonlarda da izledm.Azerbeycanda da herkes flash haber geçmiş diye gösteriyorlar ama doğrusunu siz bilirsiniz tabiki.
-
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------o onun düşüncesidir bu konuda moderatörler bişey yapamaz.konuya gelirsek ben pek şaşırmadım ilk önce söyleyip işine gelmeyenleri sonradan değiştiriliyolar yok ben öyle demedim yok ben öyle demek istememiştim diyolar.ermeni sınırını açıcaz dediler sonra halktan büyük tepki gelince karabağ sorunu çözülmeden açmicaz dediler buda aynı tas aynı hamam bazıları kıt beyinli olduğu için herşeyi yalanladığı için zaten durum bu halde biriside diyoki o partiye Atatürkçüler ve Cumhuriyetçilerde oy veriyor diyor.gerçekten siz komiksiniz tarih bilgisi kıt beyinlersiniz.sizin başınızdakiler Atatürk ilke ve inkilaplarına demediğini bırakmadımı ? Atatürk resmine bunu burdan kaldırın rahatsız oluyorum demedimi ? bide utanmadan Atatürkçülüğü ve Cumhuriyetçiliği bu adamlara oy verenler olarak tutuyorsunuz.ayıp ayıp,kanıt istiyosanızda kanıtlarıda sunayım.bir insan bu kadar kıt olmaz.resmen kör cahilsiniz.Atatürk ve Kurtuluş Savaşında şehit olan yiğitlerimiz sizin bu yazdıklarınızı görseydi yüzünüze tükürürdü !
-
-
eğer Bu istenenler yerine gelsin..
Bende Taksim Meydanına Çıkar DARBE İstiyorum diye bağırırım..
-
Uzun zamandır uydudan Azerbaycan kanallarını izliyorum.Son dönemde Karabağ konusu ve askeri programlar çoğaldı.Zaten Azerbaycan Türkleri de barıştan ümitlerini kestiler.Cumhurbaşkanları şu anda rusyada görüşmeler yapıyor.Galiba savaş yakın.Eğer Batı blokunu bırakıp rusyaya yaklaşırlarsa Ruslar savaşa göz yumacaklar.Azerbaycan savaşa girerse Türk halkının desteğini de alacağını biliyor.Bu bakımdan savaş çok yakın.Hükümet bu savaşta bile ermenileri destekleyecek olursa çok büyük olaylar çıkar.Savaşa hazır olun
-
konu gercekmi degilmi tam olarak bilmiyorum.
ama olmayacak birsey degil
apo ya bile ev hapsinin, serbest birakilmasi gibi konularinin konusuldugu (ensohaber.com) bir meclisin bir bakaninin Azerbeycan Disisleri bakanini kovmasi hic olmayacak bir durum degil.
sizce babacan gercekten disisleri bakanligi yapabildigine inanan varmi ?
biri ciksin desin ki babacan su olayda tavrini ortaya koydu, surda yumrugunu masaya vurdu veya su konuda kararli istekli oldugunu belirterek karsisindaki devleti vazgecirdi ?
varmi ?
babacan in ermenistana gitmesi kesinlikle yanlisti, hem deneyimsiz, hem ne istedigini bilmiyor hem ne yaptigini bilmiyor
-
Ermenistan anayasasında marsında bayrağında bile ağrı dağı var sınırları kabul etmiş değil isteklerinden asla vazgecmiş değil tam türk düşmanlığı var akp ne yapıyor sınırı acmak için bin takla atıyor bir kılıf uydurup acacak kapıyı,