Ali Babacan Şahsına Bakın
-
Özaldan once de boyle insanlarimiz vardi, dısarı aciliyoruz diye halki galeyana getirmeye calistilar, sanki memleket elden gidiyor bugune kadar su soruma cevap verebilen cikmadi.
Türk telekomun cok dusuk bi fiyata satildigini idda eden sen bana soyler misin bu ulkede nice aydin doganlar varken bu güruhun arkasinda da buyuk mafyalar varken nasil olduda neredeyse bedavaya giden bu kurumu onlar satin almadi
Bugun ermenistanı tehtid edebilecegimiz hic bir sey yok rahat dur savas acarim da diyemeyiz sayet sınır kapisi acilirsa bak rahat dur kapatirim kapiyi diyebilecegiz, ama bizim insanimiz bunu anlamaz, sanki ermenistan doğuyu bizden alacakmis ya 3 milyonluk ermenistan doğuyu alsa 30 yılda turkiyelilerin icinde erir gider.
Biz azerbaycanda turkcenin yasak oldugu gunleri biliriz.
Neden ermeni ordusuna karsi koyup topraklarini savunamadklari ayri bi konu bunu azeriye deyince sizde pkk ile basa cikamiyorsunuz diyor, dusunmuyor ki pkk 1 metrekare alan benim dese bu ulke sessiz kalmaz. Ha nedir ilerisi icin daha guzel gunler planlanır ama azerbaycanın askeri harcamasi ermenistanın tum harcamalarina bedeldir gecen dun 3 ermeni asker ayakkabisiz aclikdan olduklerini soyluyordu e girsene azerbaycan karabaga . O giremiyor diye biz ermeni sorununu cekmek zorunda kaliyoruz
-
Cihan_Dem
simdi oturup aydin dogan in telekom u neden almadigini mi tartisacagiz, istersen ac bi konu onuda tartisalim. aydin dogan almadiysa demekki bir cikari bir kari olmadigi icin almadi, veya satin almak isteyenler sen burayi alma bende suraya dokunmayayim diye bi anlasmalari vardi kim bilir.
simdi benim anlamadigim ortada azerbeycan a yapilmis bir haksizlik var mi yok mu ?
var
ermeni sinir kapisinin acilacak diye konu var ortada
cikip azerbeycan sunu yapti bunu yapti diye tartisacaksan sor sorunu mutlaka bir sebebi bir cevabi vardir.
peki bu zamana kadar azerbeycan bizi ezip bizi kirip kendi bildigini okudugu yaptigi bir is var ? bak sen adamlara arkani donuyorsun onlar ruslarla temas kuruyor,
yarin azeriler kominist diye bir laf atarsin hepten bizden sogutursunuz. sonra oturup ermeniyle anlasmaya calisirsin.
ordaki insanlar azeriler kardeslerimi. haritayi onune alip bir bak bakalim sana bu kadar candan cigerden yaklasacak yakinlik gosterecek bir ulke daha varmi ?
birak yakinligi, dusmanin olmayan bir ulke varmi cevrede ?
gelip burda hala azeriler de soyle yapti onlarda boyle yapti diyorsun. biz dogalgazi bile onlari birakip ruslardan aldik. cikip bi tane azeriden niye bizden almadin niye oyle yaptin diye beyanat duydun mu ?
ama onlar bizde olan birseyi baska bi ulkeden aldiginda hani dostumuzdu hani kardesimizdi diye hedef gosteriyorsun.
-
evet ozal zamaninda da vardi. cok iyi hatirliyorum
"ortadogu da 1 koyup 3 alacagiz" bu cumleyi hatirlamissindir belki
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
Akpli Müridler Nerde Acaba Birazdan Hangi Kılıfı Uydurup Gelecekler Ali Babacanmış Bu Haber Olmasada Nasıl Bi Hain Oldugunu Biliyoz Vesselam ..
-----------------------------Düzenleme
A.q. İşyerinde arkadaşa Diyorumki Sezer Genel K. Başkanı Diyorki Akp Türkiyeyi Çok Köyüye Götürüyor Bana Cevaben Diyorki Doğru Demiş Adam (ben uydurarak söylemiştim...) Demek İstediğim Bazı Kesimler Varİnanılması Gerekene Değil İnanmak İstediklerine Mahal Veriyorlar...
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------maalesef türk halkı olarak bu düşünceye meyilliyiz. En büyük özelliklerimizden birisi de bu. Hep işimizin geldiği gibi işitiriz. İnanılması gerekene değil de inanmak istediklerimize inanırız. Hani bir laf var ya kitabına uymak değil kitabına uydurmak diye tam buna göre
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------maalesef türk halkı olarak bu düşünceye meyilliyiz. En büyük özelliklerimizden birisi de bu. Hep işimizin geldiği gibi işitiriz. İnanılması gerekene değil de inanmak istediklerimize inanırız. Hani bir laf var ya kitabına uymak değil kitabına uydurmak diye tam buna göre FaTHeR bunu yazdı:
aynen katiliyorum,yandasimsa, taraftarimsa kesinlikle yalnis yapmamistir zihniyeti.
onca yolsuzlugu, onca vurgunu talani adamkayirmayi belgeleriyle ispatlariyla ortaya koyarsin adam yok der yapmamistir der devam eder veya sanki digerleri calmiyor zihniyeti hakimdir.
bunun adi kitabina uydurmak degil koy orda yapilanlar orda, gorunen koy e kim klavuz ister ki
-
Cihan_Dem bunu yazdı:
-----------------------------Özaldan once de boyle insanlarimiz vardi, dısarı aciliyoruz diye halki galeyana getirmeye calistilar, sanki memleket elden gidiyor bugune kadar su soruma cevap verebilen cikmadi.
Türk telekomun cok dusuk bi fiyata satildigini idda eden sen bana soyler misin bu ulkede nice aydin doganlar varken bu güruhun arkasinda da buyuk mafyalar varken nasil olduda neredeyse bedavaya giden bu kurumu onlar satin almadi
Bugun ermenistanı tehtid edebilecegimiz hic bir sey yok rahat dur savas acarim da diyemeyiz sayet sınır kapisi acilirsa bak rahat dur kapatirim kapiyi diyebilecegiz, ama bizim insanimiz bunu anlamaz, sanki ermenistan doğuyu bizden alacakmis ya 3 milyonluk ermenistan doğuyu alsa 30 yılda turkiyelilerin icinde erir gider.
Biz azerbaycanda turkcenin yasak oldugu gunleri biliriz.
Neden ermeni ordusuna karsi koyup topraklarini savunamadklari ayri bi konu bunu azeriye deyince sizde pkk ile basa cikamiyorsunuz diyor, dusunmuyor ki pkk 1 metrekare alan benim dese bu ulke sessiz kalmaz. Ha nedir ilerisi icin daha guzel gunler planlanır ama azerbaycanın askeri harcamasi ermenistanın tum harcamalarina bedeldir gecen dun 3 ermeni asker ayakkabisiz aclikdan olduklerini soyluyordu e girsene azerbaycan karabaga . O giremiyor diye biz ermeni sorununu cekmek zorunda kaliyoruz
-----------------------------Öncelikler ermeniler Türkiyuenin sınırlarını tanımıyor.Kars ve Gümrü anlaşmalarını kabul etmiyorlar.Dolayısyla sınırımızı tanımayan bir devlet ile sınır kapısı açmak garip bir düşünce.İkincisi Azerbaycan yeni bağımsız olduğu zaman çok zayıftı.ermeniler ile değil o zamanki rusların kafkas ordusu ile savaştılar.Ruslara karşı koyamadılar.Ancak başbuğ Türkeşin organize ettiği söylenen Bozkurt Ordusu ve Türkiye Cumhuriyetinin gönderdiği görevlilerin desteği ile bu saldırıyı durdurabildi.Üçüncüsü de Türkçe yasak diye bişey yok.Ben hergün Azerbaycan TV lerini izliyorum.İstanbul Türkçesi de kullanılıyor.Azerbaycan bizim toprağımız.Bizim bir parçamız.Savaş olduğu zaman göreceksiniz.Türk halkı nasıl yardımcı olacak.Gönüllü olarak onbinlerce insan savaşa gidecek.Gizli ermeniler ve Türk dümanları Türkün nasıl tekrar dünyaya meydan okuduğunu görecek.
-
sanırım bizim insanımızın %47'sinde zeka problemi var! buradan devam etmeden önce konuda geçen babacan bakanlık yapabiliyor mu sorusuna bir acıklama yapmak istiyorum... akp iktidarında hangi bakan serbestçe çıkıp fikirlerini söyleyebilmiş? tayyoş konuşma yasağı getirir bir bakan da sen kimsin ki benim konuşmamı engellersin diyemez! çünkü herkes oturduğu yerden memnundur! bizim ülkemizde siyasetçi yoktur...
şimdi gelelim şu ermenistan konusuna... hocam gerçekten bizde bir zeka problemi var sınırlar acılacak bizde bundan cıkar sağlayacağız öyle mi :D adamlarla bu zamana kadar sınırlarımız kapalıydı zarar mı ettik? hayır! ekonomik acıdan pazarı çok yüksek bir yer mi? hayır! şimdiye kadar ermenistan açlıktan öldü mü? hayır! sen rahat dur sınırı kaparım dersen o da sana canın isterse kapa ne kaybedecem ki şimdiye kadar ne kaybettim der! sizin şu çok büyük siyasetçinizi ben kıçıma don diye almam! ermenistan bize neler etti arkamızdan ne işler cevirdi! ama biz ne yaptık? hakkımızı savunmak yerine sanki suçlıymuşuz gibi yok efendim eurovision yarışmasında ermenistana 12 puan verelim yok sınırlarımızı açalım cart edelim curt edelim buna karşılık ne zaman ermenistan düzgün bişi yaptı? sen eurovisionda 12 puan verirken ermenistan seni oy verdiği listeye almadı sonra da tüm dünyaya bizleri katil olarak gösterdi soykırım die bas bas bağırdı ama biz naaptık taa ayaklarına gittik... azerbeycana da bok atıyorsunuz! adam napsın bir sürü temsilci yolladı ankaraya kaale alıp konuşuldu mu? yok! en çok kazanc sağlayacağımız adamı geri tepip ermenistana gittik adamlar oraya gelip görüşmek istediler kovduk! e ondan sonra da neden boru hattını rusya üzerinden göndereceksiniz diye laf ediyoruz! onlar bizim siyasetçilerimiz gibi satılık mı! bi s*kmediğimiz kaldı adamları, onlar da haklı olarak senle iş yapmaz ama biz yapmalarını bekleriz! niye? yıllarca yüzsüz folloş olmuş siyasetçileri göre göre artık kanımıza işlemiş!
milletin dış ilişkileri ile uğraşana kadar bok atana kadar gelip kendi ülkemizin dış ilişkilerini konuşalım neler kaçırdığımızın, üzerimize oynanan oyunların farkına varalım! bir örnek alınacaksa bushu obamayı che yi şunu bunu boşverin bizim ATA'mız var! türkiye cumhuriyetini ilan ettiğinde borç harç yokmuydu? vardı! sıfırdan ülke kurdu ama bütün büyük devletlerin başkanlarını ayağına getirtti şimdikiler gibi g*t yalamaya amerikalara ermenistanlara şuraya buraya gitmedi...
-
sanirim cydd ne atilan iftiralarla bu olay kapatilmak istendi ama millet cydd ne yardim bagis yagmuruna tutunca birde hicbirsey bulamayinca
hop hop hop degis gundem olayi bu hafta daha bomba birsey cikacagindan eminim.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------neden olduğunu bilmiyorum ama çydd ile en çok uğraşan tv kanalları kanal 7 ile samanyoluhaber. Sürekli çydd nin başta pkk olmak üzere tüm terör örgütlerinde faaliyet göstermiş öğrencilere burs verdiğini, çydd burs vereceği öğrencilerin ailesini iyice araştırdığını özellikle muhafazakar ve dini yönü ağır basan ailelere özellikle burs vermediğini polis kayıtlarınla sabit olduğunu iddia etmekte. bence bu tutumlar stv gibi avrupada Türkiyenin en başarılı televizyonu seçilme ünvanına yakışmıyor. Tarafsız haberlerden yanayım. Bu devirde tarafsızlığına inanıp ve güvenip gönül rahatlığı içinde bir tv kanalı seyredemiyoruz ne yazık ki. herkes hangi tv kanalının nasıl bir politik yaklaşıma meyilli olduğunu biliyor ve ona göre önyargılı yaklaşıyor.
Türk halkı olarak biz ne zaman " şu tv kanalı tarafsız haber yapıyor, Yaptığı haberler doğrudur, Onu izleyelim" diyeceğiz ?
Sanırım bize o Çağdaş günler daha çok uzakta...