Ali Babacan Şahsına Bakın
-
Dessas bunu yazdı:
-----------------------------BM güvenlik konseyinde dünya devletlerinin 4te 3 ünün oyunu alarak gelmek başlı başına belirgin bi sonuçtur zaten. 3 tarafı deniz 4 tarafı düşman mantığından sıyrıldıysak bugün.. bunda babacan ve benzeri bikaç adamın egemen bağış, cüneyt zapsu v.s rolü büyüktür
-----------------------------
herkesi övde, şu cüneyt zapsu'yu övme birader.amerika'ya karşı, r.tayyip erdoğan'ı kullanın diyen adam.ve bence babacan'da gayet başarısız bir dışişleri bakanıdır.mesela rasmussen genel sekreter olmamalıydı.
neyse.haber yalanmış zaten.muritlerin yalan haber üzerinden 7 sayfa akp'ye sallaması da hoş olmuş : )
-
Dessas bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
Ali babacandan bahsediyoruz arkadaşlar lütfen ya Türkiye nin en başarılı bakanlarından biridir.
-----------------------------okuldaki basarilarindan bahsediyorsan bilemem,
varmi Turkiyenin Disislerinde yapabildigi bir basarisi ?
-----------------------------BM güvenlik konseyinde dünya devletlerinin 4te 3 ünün oyunu alarak gelmek başlı başına belirgin bi sonuçtur zaten. 3 tarafı deniz 4 tarafı düşman mantığından sıyrıldıysak bugün.. bunda babacan ve benzeri bikaç adamın egemen bağış, cüneyt zapsu v.s rolü büyüktür
peki 47 yildir alinmadigimiz bu konseye kara kasimiz kara gozumuz icin mi verdiler ? yoksa Ali babacan in BUYUK (!) basarilarindan dolayi mi alinabildik ?
kendini kandirma, bunun sebebi afganistan a asker sokabilmek icin olamaz dimi ?
47 yildir girememisiz babacan yumrugunu masaya vurmus ve girmisiz, sonra uyanmisiz ki ustumuz acik kalmis
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------AciyaGulmek bunu yazdı:
Akpli Müridler Nerde Acaba Birazdan Hangi Kılıfı Uydurup Gelecekler Ali Babacanmış Bu Haber Olmasada Nasıl Bi Hain Oldugunu Biliyoz Vesselam ..
-----------------------------Türkiyede şimdiye kadar yayınlanan "yalan" haberler serisinin bir devamı olduğunu ispatlamak istiyorum
çünkü dışişleri bakanlığı resmi ağızdan bunun yalan haber olduğunu açıkladı
Hafızanızı şöyle bir zorlayın, Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri de düştüğünde Muhsin Yazıcıoğlu kurtarıldı sağlık durumu iyi diye
haberler yayınlanmıştı. Daha sonra bunların yanlış haber olduğunu hepimiz gördük. Bu da ona benzer bi haber Burası Türkiye olur böyle :)
-----------------------------böyle birşeyin olmadığını bu sözlerle açıklamak çok saçma efenm
o zaman biri hakkında çıkan haberleri adam yok öyle bişey dedimi yok diyelim
-biz sadece arkadaşız
-tabi tabi doğrudur
-
kardeşim yalan yanlıs haberlerle mılletın kafasını karsıtırıyolar her tırıvırıya inanmayın azerbaycanlı turk kardeslerımızle aramızı acmak ıcın guzel oyun kesınlıkle ınamayın....
-
Dessas bunu yazdı:
Ali babacandan bahsediyoruz arkadaşlar lütfen ya Türkiye nin en başarılı bakanlarından biridir.
bugun bir basarisizlik ornegi daha gorduk.
bm genel sekreteri oylamasinda alacagimiz soylenen 3 maddeden 2 tanesini alamadik, 1 tane madde kaldi bm sekreterinin yardimcisi Turk olacakti
onda da alinmayacagimiz kesin. verilen tavizlerle kaldi.
sonuc mu ?
biz ermeni sinirini acariz, yuzumuzu araplara g.tumuzu azerbeycan daki kardeslerimize doneriz, birde gaz cikartiriz onun ucuda ruslara kadar gider.
iste yaziyorum, bizi her firsatta satmis araplar bizi yine satacaklar buna ragmen Azeri kardeslerimize sirtimizi donmus olsak bile onlar bizi arkadan vurmayacaklarindan adim soyadim Turklugum kadar eminim.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Dessas bunu yazdı:
bugun bir basarisizlik ornegi daha gorduk.
bm genel sekreteri oylamasinda alacagimiz soylenen 3 maddeden 2 tanesini alamadik, 1 tane madde kaldi bm sekreterinin yardimcisi Turk olacakti
onda da alinmayacagimiz kesin. verilen tavizlerle kaldi.
sonuc mu ?
biz ermeni sinirini acariz, yuzumuzu araplara g.tumuzu azerbeycan daki kardeslerimize doneriz, birde gaz cikartiriz onun ucuda ruslara kadar gider.
iste yaziyorum, bizi her firsatta satmis araplar bizi yine satacaklar buna ragmen Azeri kardeslerimize sirtimizi donmus olsak bile onlar bizi arkadan vurmayacaklarindan adim soyadim Turklugum kadar eminim.
-----------------------------sabah haberlerinde izledim bende
millet konuşuyodu yok helal olsun veto etti falan
kaptı herşeyi roj tv kapatılacak, yardımcısı türk olacak vs.
çok güzel dalga geçti adamlar valla
hiç bi bok olmadı, yapmazlarda
hala gurur duyarlar rte şöle böle falan diye
-
simdi baykal in bi lafini yazacagim da chp den para aldigim ortaya cikar diye korkuyorum :)
"guney afrikanin en ucra kosesine giden oralara iyiniyet elciligi yapan abdullah gul neden kardeslerimiz azerbeycan i ziyaret etmiyor ?"
-
abdullah gul'e sövsem kaç para alırım (:
-
demogoji yaparak kendi kendine gelin güvey olan arkadaşları tebrik ediyorum. yalan olan bir haber üzerinden bile bu kadar kıcınızdan uydurma şeylerle yorum yapıyosunuz helal olsun. erdoğan daha dün dedi mutabakat olmadan kapı acılmıcak şimdi siz yok kapıları actılar, accakalr fln filan gibi hayal ürünlerinizle kendinizi eğlendiriyosunuz. k.bakmayın ama dediklerinizin hepsi havada kalcak yorum yaparken bile gercekçi olan şeyler hakkında yapamıyosunuz inanmak istediğiniz şeylere deil, gercek olanlara inanın. dışişleri bakanlığı acıklama yapıyor böyle birşey olmadı diye. koskaca devlet kurumu. sanki yalan söylüyomuş gibi burda inanmak istediğiniz o olduğu için '' tabi tabi hep öle olur hep yalandır '' diyosunuz. delinin biri taş atıyo 40 tane akıllı cıkaramıyor. hepinizmi salaksınız ?
-
onca yazdiklarimizi okumadan boyle bir olay yok diyerek cik isin icinden.
peki bu sinir kapisi acilirsa karabag olayi cozulmeden ne yapardin ?