Ali Tuncay ( Mutlaka İzleyin)
-
amk. bana teşekkür edin konuyu up ladım amk. bdne cd s ivar yollarım hoca bu adam boş gezenin boş kalfası tam bi piç rene abi gibi :D sonra 40 yaşına gelince bi yerde fethulah gülenle karşılaşmış o anlatmıs buna imanı allahı vs. adam dio annemin ölürken bile kazaya kalmıs 1 vakti namazı yoktu dio ben namaz nye onu bilmezdim dio okuldan atılmıs :D felan ama çok şey biliyo o seminerde dioki ben burda en fazla saçı oaln adamın saçındandaha fazla fıkra bilrim 5 dakka fıkra anlatmassam çatlarım felan filan 2 saatlik cd si var bende isteyene yollarım kargo ile ücretini siz ödersiniz kargonun gerisi aşar beni :)
-
boş gezenin boş kalfası tam bi piç rene abi gibi :D
--------------------------------------------
burası ne demek hoca ? -
yok yanlıs anlamayın hani rene abi piçlik üzerine herşeyi yapıyo o bakımdan buda öle bi adam yani mesela rene abini sinek ilacı oalyı bu adamda öle şeylerle ilgilenen irisi anladın m ? rene abi yanlıs ama kötü bi amaçla sölemedim :/
-
internetten indirebileceğimiz bi adresi yok mu yaw yada bana gönderebilecek ben kargo parasını veririm :D
-
helal olsun adama. tum filmi izledim. muhteşem bir sohbet.Allah razı olsun adamdan.
-
gercekten super otesi bişey dedigi gibi dinlemesini bılen biri aptaldan bile bir sey orene bilir cok gusel anlatımı ve ogreticiligi var
-
harikaymış veren adamdan allah razı olsun
-
mükemmel ötesi adamın anlatım tarzına bittim. Allah varmı? evet.Neden yokmuş gibi yaşıyorsun? Hö?
Atom konusuna öldüm mevlana mevzuunda. Mükemmel bir şey.. -
Eğitim sistemine sokuşturduğu laflar ve konulara yaklaşımı manyak walla !
-
öölüyoom :D muhahahahahhahahahaha
Toplam Hit: 9510 Toplam Mesaj: 70