folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ali Tuncay ( Mutlaka İzleyin)

Ali Tuncay ( Mutlaka İzleyin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    helal olsun valla adma harika anlatıyor çokda doğru diyor abi...

bid rene kızabilir sana hacı :D adama küfür gibi bişeyler demişsin :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    valla soluksuz izledim bende sonuna kadar link varmı yaw arıyorum google da falan ama yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    adamı tebrik etmek istiyorum mükemmel bir beyin yıkama aracı. Tepkilerinizdende belli oluyor.
    Dikkat edin o esprili lafların altında hep belli bir şeyleri yanlış bazılarını doğru gösteriyor. Askerlik anılarını anlatırken ettiği laflara falan dikkat edin. Bence bu adam bunları yaşamadı. Tamamen yazmış ama çok yetenekli bir anlatıcı bu yönden tebrik ediyorum. anlatırken kurguladığını belli eden hareketleri var.

Fetoşun piyonlarından biri, o iğrenç fikirleri böyle güleryüzlülükle altın tepsiyle sunuyorlar işte. Yapmacıklığın bir kanıtı resmen. İnsanların nelere nasıl tepki vereceğini bildiği için inanılmaz diplomatik şekilde konuşuyor, yetenekli bir hitabet ustası. Evet bazı düşünceleri güzel ama bu adam eminim ki kolpadır. Ben askere gitmedim ama ailemde general var. Hanginiz askerde çavuşla esrar sardı? Yapmayın lütfen gerçekten eğlenceli ama çok tehlikeli.

Katkısız bir beyin yıkama aracından ibaret bir şey, ve maalesef amacına ulaşıyor..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    Mesaj Fistandantilus tarafindan 20 Ağustos 2006 (Pazar) tarihinde yazildi.
    adamı tebrik etmek istiyorum mükemmel bir beyin yıkama aracı. Tepkilerinizdende belli oluyor. Dikkat edin o esprili lafların altında hep belli bir şeyleri yanlış bazılarını doğru gösteriyor. Askerlik anılarını anlatırken ettiği laflara falan dikkat edin. Bence bu adam bunları yaşamadı. Tamamen yazmış ama çok yetenekli bir anlatıcı bu yönden tebrik ediyorum. anlatırken kurguladığını belli eden hareketleri var. Fetoşun piyonlarından biri, o iğrenç fikirleri böyle güleryüzlülükle altın tepsiyle sunuyorlar işte. Yapmacıklığın bir kanıtı resmen. İnsanların nelere nasıl tepki vereceğini bildiği için inanılmaz diplomatik şekilde konuşuyor, yetenekli bir hitabet ustası. Evet bazı düşünceleri güzel ama bu adam eminim ki kolpadır. Ben askere gitmedim ama ailemde general var. Hanginiz askerde çavuşla esrar sardı? Yapmayın lütfen gerçekten eğlenceli ama çok tehlikeli. Katkısız bir beyin yıkama aracından ibaret bir şey, ve maalesef amacına ulaşıyor..
    ---
    Adamın dedikleri doğru bence fikirleri belki de sarmışlardır ne biliyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    kendi gözlemlerimden çıkardım bu yorumu. Esprili kişiliğin ötesini görmeye çalışın, soğukkanlı bakın anlarsınız...

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    şimdi gecenin bi vakti izlenmio sonra izlerük bakalım fistan hoca 2 dakkalık baktım ama adamda dedigin tip war :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    walla bence ne kadar rol mol ama cidden anlattiklari doru, esrar icmeyen biri yasamayan biri bu kadar icten anlatamaz

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    fistandantilusa katılıyorum.....

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    öle böle ama o keçi boku meselesi benimde kafamı karıştırdı :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    gayette anlatabilir, bu hitap yeteneğiyle ilgili bir şey. Adam kafa bir adammış ama sora fetoşa katılmış bu kadar basit.

Toplam Hit: 9508 Toplam Mesaj: 70