Ali Tuncay ( Mutlaka İzleyin)
-
delikanlılık, doğruluk, adamlık, dürüstlük doğru söze hakkını vermektir , normalde bu adamı ne tanırım ne de daha önce gördüm , ilk defa burada verilen linkten izledim bu videoyu. Esasına bakarsanız bu adamın kendi anlattıklarına göre değerlendirdiğimde(bakın hoca demiyorum) hala adam olamamış (yine kendi anlattıkları ışığında hedeflenen adam profilini kastediyorum)
Niye derseniz anlattığı hedeflere ulaşmış bir insanın bi kere buraya çıkıp öyle edepsiz sayılabilcek sözler sarf etmemesi (ki yine esasına bakarsanız , yani ben öyle düşünüyorum ki bu tür konuların artık insanların dilinde yozlaşması nedeniyle seviye ye dikkat ederek anlatıyor ). Bi düşünsene namaz , iman, ahlak aslında o kadar ağır konular olabilir ki bunları tutup da sıkılmadan fıkıh kitaplarından okuyacak insan gurubu çok azdır ve fıkıh kitaplarındaki gibi anlatabilirdi 45 dk da ,ama adam öle yapmıyo , çoğumuzun bizzat girdiği muhabbetlere benzer bir üslupla harmanlıyo (bun da kendi geçmişinin yine payı var görünüyor) Böylece biçok beynin içine temel fıkralarının kenarına iliştirilmiş e posta eklentisi gibi girebiliyo.Tam bu nokta da adama beyin yıkayıcı rolünü verdiğim düşüncesiyle itirafa düştüğümü söyleye bilirsiniz , ancaaak ; hadi bu adam beynimi zi yıkasın diyelim;
İşte bomba soruuu, Hayatımız boyunca en büyük beyin yıkayıcımız değil miiz? ki yıkancak bi beyin veriyoz ellere
DOĞRUYU SAMİMİYETLE ARAMAK LAZIM -
adam harbi süper...
-
ben doğruyu samimiyetle arıyorum. ve kimseye yıkanması içinde beyin vermiyorum. Adam o kadar yetenekli ki kendinizi bu kadar kaptırmışsınız.
siz o kadar etkilendiniz ki bu sayede onun dediklerine başlayacaksanız sonra farklı bir ortamınız olacak. Nurcu abiler size ulaşacak o adam gibi güzel şeyler için konuşçak ne olduğunu anlamadan kendinizi fetoşun kasedlerini dinlerken ağlıyor bulacaksınız ve ona hoca efendi diyeceksiniz. Sonra sizi piyon gibi kullanacaklar dinimiz adına diyerek vıyt bunu yap vıyt buraya gel diye koşturtçaklar hayatınız en sonunda bok olcak. Bu cumhuriyete karşı asker yetiştirmenin yoludur.
Siz sanıyor musunuz ki adam çıkacak yakın, yıkın diyerekten propraganda yapacak. Böyle güzel görüntülerin, doğru sözlerin içinde saklı olacak. Siz sırf adamı sevdiniz diye fetoşa ilgi duyacak ve ona kayacaksınız. Bu kadar basit. -
çok güzel
-
çok güzel. adam çok iyi biliyo işini. önce kanına girdi çocukların sonra aşıladı dini. çok güzel yaptı işini. helal olsun. çok modern ve kültürlü bi adam.
-
Mesaj Fistandantilus tarafindan 20 Ağustos 2006 (Pazar) tarihinde yazildi.
adamı tebrik etmek istiyorum mükemmel bir beyin yıkama aracı. Tepkilerinizdende belli oluyor. Dikkat edin o esprili lafların altında hep belli bir şeyleri yanlış bazılarını doğru gösteriyor. Askerlik anılarını anlatırken ettiği laflara falan dikkat edin. Bence bu adam bunları yaşamadı. Tamamen yazmış ama çok yetenekli bir anlatıcı bu yönden tebrik ediyorum. anlatırken kurguladığını belli eden hareketleri var. Fetoşun piyonlarından biri, o iğrenç fikirleri böyle güleryüzlülükle altın tepsiyle sunuyorlar işte. Yapmacıklığın bir kanıtı resmen. İnsanların nelere nasıl tepki vereceğini bildiği için inanılmaz diplomatik şekilde konuşuyor, yetenekli bir hitabet ustası. Evet bazı düşünceleri güzel ama bu adam eminim ki kolpadır. Ben askere gitmedim ama ailemde general var. Hanginiz askerde çavuşla esrar sardı? Yapmayın lütfen gerçekten eğlenceli ama çok tehlikeli. Katkısız bir beyin yıkama aracından ibaret bir şey, ve maalesef amacına ulaşıyor..
-----------------------------------------------------------------------------
Ne zaman açıLacak gözLeriniz ? Ne zaman bu paranoya durumLarından kurtuLup özünüze döneceksin ? (miLLet oLarak böyLeyiz hep..ßiri iyi bişey yapar ''izLedin mi Lan piji'' '' abi adam döktürmüş'' feLan severken azarLarız..Ama bu durum maLesef artık körLük boyutuna geLmiştir.) ÇAMUR ATMA HEDEFİNİ ŞAŞIRIR, KİRLİ ELLERİNLE KALIVERİRSİN.. -
neyin ne olduğu bariz. Takdir edilecek adamı takdir ederiz, kafadan çamur atmıyoruz açıkladım neyin ne olduğunu. Din için yapıyor ya isterse 16 tane garı ziksinler din için yaptılar diye, ne olacak dersiniz. Ulan böle adamlar yüzünden memleketin mına godular, tatlı tatlı uyutuyorlar sizi; bir de gözleriniz ne zaman açılacak diyorsun asıl at gözlüklü olan sensin. Sen aç gözlerini. Fetoşu övüyor, fetoşun ne bok olduğunu herkes biliyor bariz bi şekilde onun beyin yıkayan piyonlarından biri.
-
nasıL vereceksin bu sözlerin hesabını..Sizin gibiLer herşeyi hak ediyorLar..ÇALIN ÇIRPIN SÖMÜRÜN MEMLEKETİ.. FeLsefen bu oLsa gerek. Rabbim sana doğruyu göstersin hidayete erdirsin.Şunu asLa çıkarma akLından kirLi eLLerinLe yaşamaya mahkum olursun fikirlerin değişmediği sürece
-
neden veremesin?
ak sanki feto peygamber
şerefsizin biri işte...
-
neyin hesabını vercem yanlış sözüm neymiş onu söyle sadece.
Toplam Hit: 9528 Toplam Mesaj: 70