folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ali Tuncay ( Mutlaka İzleyin)

Ali Tuncay ( Mutlaka İzleyin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    zaten türkiyede kim doğru konuşsa beyin yıkıyo bilmem napıyo derler tamam 8mm yanlış konustugu bi video varsa gonder bide ona bakalım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoja ben yanlış konuşuyor demedim karıştırma.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    hocam bende bekliyorum o videoyu

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Şimdi adam konuşuyor çok tatlı ve akışgan konuşuyor banada çok tatlı geldi ama benim zıt olduğum kavramlar örneğin namaz niyaz bilmem ben adam diyorki ben kötü alışkanlıklarımdan namazla kurtuldum sizde namaza yönelin yani bu güzel bişey bende müslümanım ama kafayı çelmeye çalışıyor..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ya bide bu insanlara neden hoca diyosunuz onu anlamıyorum adam imamı diyanette görevli fln mı hoca diyerek adamlardan uzaklaştırıyosunuz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hayalkurdu
    hayalkurdu's avatar
    Erkek
    neye karşı, ne için, kimin için, hangi amaçla, menfati ne , kendisinin de beyni yıkanmış onun içinmi esrar dan eroinden vazgeçmiş , beyin yıkama böyleyse vallahi tertemiz , zaten söylediklerinin doğruluğu hakkında diycek bişeyin yoksa , olay bitmiş demektir yok eğer bu adam önce kendine yakınlaştırıyo sonra da başka yönlere kaydırıyo , o zaman bu kadarını biliyosan da olay yine bitmiştir uzaklaş gitsin . Yok cahilleri kandırıyo dersen de , cahil adama bu kadarı çok bile....

duruşun öfke ve şiddet ifade ediyor,ama;azgınların burnunu kırmada,tıkanık yolları açıp aydınlatmada; sen , ne nurlu , ne mükemmelsin ("yumruk"a ithafen)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    hayalkurdu kesinlikle katılıyorum adamın her soylediği dogru hiç yanlış bişey yok insanı kotuluge yonlendirecek bişeyde soylemiyo boyleyse varsın benimde beynim yıkasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    hayalkurdu, arlong lan siz nasıl insanlarsınız olum adam bizim beynimizi yıkıyor farkında değilmisiniz bizi kötü yola sürüklemeye çalışıyor

ya şu adam ipnemidir bilmiyorum ama adamın lafı geçti şu admda ibne ilan edildi.

bırakın bizim beynimizi yıkasın
    bi söz sözlüyor ali tuncay akıllı adam gideceği yere hazırlanır gibi bişey tabi yanlış kelime olsa gerek ki beynimizi yıkamak oluyor ztn bizim kafamız böle şelere çalışmaz biz cahil insanlarız hiç bir şeyin farkına varamayacak geri zekalı embesil kişilikleriz siz bizi böle bilmeye çalışın (lan yoksa biz derken o cemaatolarak anlamayın sadece düşünceleri daha dorusu söledikleri doru bu adamın) şu kelimesi yanlış diyen çıkarsa ben daha başka bir şey demek istemiyorum ancak ve ancak o adama olan düşmanlıktan dolayı sarfedilen kelimeler olarak kabul ediyorum !!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    kelvin kusurabakma dediklerinden bişey anlamadım biraz daha sade yazarmısın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    sinirden olsa gerek :D size bir lafım yok

şu fetullah gülen e hani bir düşmanlık varya bu adamda ona yakın diye bölücü beyin yıkıcıyı oluyor ondan şeettim varsın beyin yıkıyıcı olsun adam söledikleri yalanda değil

Toplam Hit: 9507 Toplam Mesaj: 70