Ali Tuncay ( Mutlaka İzleyin)
-
abicim babam bana öle çavuşlar anlattıki bunun anlattıgı o kadarda abartılacak bişe değil sadece sarmışlar çekmişler bunu her çavuş yapabilir :PP adam hiç bir şekilde provakatörlük gibi bir şey yapmıyor bu sadece adamın görüp geçirdiği hayatını anlatmasıdır size ders amaçlıdır sizler bunun altında buzaaaaa ararsanız bu sizin imansızlığınız ;) meclisten dışarı :D
-
la zaten adam mevzuya girerken lafı koyuyor , diyoki ; "Bazılarının hayatını örnek alarak yaşamak embesilliktir" diyor. zaten belirtiyor bunu adam ayrıca "Dinlemesini bilen en aptal kişiden bile birşeyler de öğrenebilir diyor" ;)
-
"Allah'ın dediğini yapmiyorsan kimin dediğini yapıyorsun"
tüğlerimi ürpertti doğrusu...
cevabını verebilen varmı -
süper valla adam mükemmel gülmekten yarıldım a.k
-
beyler videoyu indirdim fakat calıstıramadım.google video da var ne iş anlamadım.
-
arkadaşlar videoyu indirmek için yanda download yazıyo ona tıklayın, videoyu indirmiş impala ama, onu çalıştırmak için gereken programı buradan çekebilirsin ;)http://www.tekool.net/flash/flv_player/FLVplayer_v0.0.4.exe
virüs taraması şeyettir sora bana bişey demeyin :D -
Bu adamın adı Ali Tuncay.
Kendisi Nurcu olup genç beyinlerin kafasını yıkamak için kullanılmaktadır.
Gerçektende çok komik bir adam..
Bu adamın bir gösterisinin cd si mevcut bende. Bir ara host eder burada yayınlarım. Dinlemek lazım ama kapılmamak lazım..
-
adam yanlış bişey demiyo ben bi yanlışlık goremedim her soylediği doğru beyin yıkama olayı falanda yalan beyin yıkıyo diyen arkadaşların beyni coktan yıkanmış bence
-
Konu açık hojam. Sen sadece şu izlediğin ile yorum yapıyorsun. Bir insanın söylediği şeylerin doğru olması beyin yıkayamayacağı anlamına gelmez. Beyin dolaylı yollardan da yıkanır. Herkesin kendi yorumu genel konuşma.
-
izmirde oturuyormuş yaw acaba ne tarafında oturuyor bu arada banada beyin yıkama gibi geldi
Toplam Hit: 9509 Toplam Mesaj: 70