folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ali Tuncay ( Mutlaka İzleyin)

Ali Tuncay ( Mutlaka İzleyin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    abicim babam bana öle çavuşlar anlattıki bunun anlattıgı o kadarda abartılacak bişe değil sadece sarmışlar çekmişler bunu her çavuş yapabilir :PP adam hiç bir şekilde provakatörlük gibi bir şey yapmıyor bu sadece adamın görüp geçirdiği hayatını anlatmasıdır size ders amaçlıdır sizler bunun altında buzaaaaa ararsanız bu sizin imansızlığınız ;) meclisten dışarı :D

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    la zaten adam mevzuya girerken lafı koyuyor , diyoki ; "Bazılarının hayatını örnek alarak yaşamak embesilliktir" diyor. zaten belirtiyor bunu adam ayrıca "Dinlemesini bilen en aptal kişiden bile birşeyler de öğrenebilir diyor" ;)

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hayalkurdu
    hayalkurdu's avatar
    Erkek
    "Allah'ın dediğini yapmiyorsan kimin dediğini yapıyorsun"
    tüğlerimi ürpertti doğrusu...
    cevabını verebilen varmı

duruşun öfke ve şiddet ifade ediyor,ama;azgınların burnunu kırmada,tıkanık yolları açıp aydınlatmada; sen , ne nurlu , ne mükemmelsin ("yumruk"a ithafen)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    süper valla adam mükemmel gülmekten yarıldım a.k

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    beyler videoyu indirdim fakat calıstıramadım.google video da var ne iş anlamadım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    arkadaşlar videoyu indirmek için yanda download yazıyo ona tıklayın, videoyu indirmiş impala ama, onu çalıştırmak için gereken programı buradan çekebilirsin ;)http://www.tekool.net/flash/flv_player/FLVplayer_v0.0.4.exe

virüs taraması şeyettir sora bana bişey demeyin :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu adamın adı Ali Tuncay.
    Kendisi Nurcu olup genç beyinlerin kafasını yıkamak için kullanılmaktadır.
    Gerçektende çok komik bir adam..

Bu adamın bir gösterisinin cd si mevcut bende. Bir ara host eder burada yayınlarım. Dinlemek lazım ama kapılmamak lazım..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    adam yanlış bişey demiyo ben bi yanlışlık goremedim her soylediği doğru beyin yıkama olayı falanda yalan beyin yıkıyo diyen arkadaşların beyni coktan yıkanmış bence
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Konu açık hojam. Sen sadece şu izlediğin ile yorum yapıyorsun. Bir insanın söylediği şeylerin doğru olması beyin yıkayamayacağı anlamına gelmez. Beyin dolaylı yollardan da yıkanır. Herkesin kendi yorumu genel konuşma.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    izmirde oturuyormuş yaw acaba ne tarafında oturuyor bu arada banada beyin yıkama gibi geldi
Toplam Hit: 9509 Toplam Mesaj: 70