Alkol‘E Zam !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

ben alkol kullanıyorum bir anda %30 zam yapıldığı nerde görülmüş acaba ??

zaten millet işsizlikden alkole sigaraya vuruyordu şimdide elinden bunları alıyorsunuz.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

O zammı yapanların soyunu zikim. Onun bunun evlatları. Nasıl olsa içki haram içki kaka kimse ses etmiyor bindirin zammı.

Bu zamlar yüzünden içemediğim her şişe alkol analarının a.ına girsin. O. Çocukları

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

tacir bunu yazdı:
    -----------------------------

O zammı yapanların soyunu zikim. Onun bunun evlatları. Nasıl olsa içki haram içki kaka kimse ses etmiyor bindirin zammı.

Bu zamlar yüzünden içemediğim her şişe alkol analarının a.ına girsin. O. Çocukları

hocu ne güzel anlatmışsın derdini,imrendim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

ittirin ittirebildiğiniz kadar keser dönüpte sapı kullanma sırası bize geldiğinde görüşürüz elbet...

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

KroBey bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

Bugün oh ne güzel olmuş diyenler yarın içki yasaklandığında da sesini çıkarmayacak, insanların kılık kıyafetlerine karışıldığında, yaşamlarına müdahale edildiğinde, sesini çıkarmayacak, zorla başka devletlerin çıkarları için farklı coğrafyalara askere gönderildiklerinde sesini çıkarmayacak, hakları gasp edilirken sesini çıkarmayacak, ölürken bile sesini çıkarmayacak.

Yapma gözünü seviyim. Hiç duydun mu bilmem, bir ata sözümüz var. "İçki tüm kötülüklerin anasıdır."

Hacı sende duydun mu sigara öldürür içki güldürür diye birşeyde var (:

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

o*rospu sıçmıkları

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

KroBey bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

Bugün oh ne güzel olmuş diyenler yarın içki yasaklandığında da sesini çıkarmayacak, insanların kılık kıyafetlerine karışıldığında, yaşamlarına müdahale edildiğinde, sesini çıkarmayacak, zorla başka devletlerin çıkarları için farklı coğrafyalara askere gönderildiklerinde sesini çıkarmayacak, hakları gasp edilirken sesini çıkarmayacak, ölürken bile sesini çıkarmayacak.

Yapma gözünü seviyim. Hiç duydun mu bilmem, bir ata sözümüz var. "İçki tüm kötülüklerin anasıdır."

Sana içkiyi veya sigarayı zorla mı içiriyorlar? İçme o zaman. Ben ne içki kullanırım ne de sigara ve zaten konu alkol veya içkinin zararı değil; siyasi iradenin sivil irade adına seçim yapması. Bugün buna karışmalarına izin verirsin, yarın evinin içine kadar girerler zaten istedikleri şey de bu. Benim istediğim gibi düşün, benim istediğim gibi yaşa, benim istediklerimi tüket, benim istediğim gibi öl. Seçim yapma hakkını elinde bulundurmak en güzelidir, kendi adına başkalarının kararlar almasını kabul etmişsen özgür iradenin senin için bir önemi yoktur, her şeyine başkaları karar versin sen sadece kurallara uy bunun adı nedir?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Hemen ardından şu kaçakçılık işine el atsınlar o zaman yoksa kaçakçılık artar. Paralar yine çetelere oradan da PKK'ya ulaşır.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

O zaman tek çare bir kaç arkadaş tekeli basacak. Bizden biri içeri dalıp kahraman edasıyla , Rakıları, viskileri ( pahalılarını)   sallıcak dışarıya :D  aynı aşağıdaki gibi.  seyretmeyen yoktur artık bunu:D

http://www.youtube.com/watch?v=9do8Gqa1JrM&feature=related

Temel adalettir .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    sigara içiyorum ama zammına karşı değilim. ne kadar az okadar iyi. içkide ise ne kadar yok ediliyorsa okadar iyi . içki tüm kötülüklerin anasıdır. içki içipte anasına tecavüz etse hatırlamaz adam(bana bişey olmaz gibi türk mantığıyla yaklaşmayın 2 şişe votkaya en kralına ebesini gösterirsiniz)
Toplam Hit: 12271 Toplam Mesaj: 88