Alkol‘E Zam !
-
Migrosta Smirnoff 45 tl lere vurmuş aq tayeeaaaap..
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yazın el altından 32 ye alıyordum heralde o da zamlanacak :'
-
PanxeR bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------yazın el altından 32 ye alıyordum heralde o da zamlanacak :'
Daha ucuz , kafa yapan şeylere yönlendiren , site kapayan , saçmalıklar üstüne saçmalıklar yapan devletin aq.. -
Ben bir ara 10 tl'ye 70'lik vodka almistim, sisenin uzerine, a4 kagida WordArt ile Istanblue yazip yapistirmislar.
-
bunun adı piçliktir yaptıklarıda ibneliktir başka izahı olmaz.
-
kırmızı tuborg hala 3 tl az önce aldım
edit: 20 lik votkalara da hala zam gelmemiş
-
içki tüm kötülüklerin anasıdır tüm analar kutsaldır! kimsenin başına silah dayanmıyo için diye herkes dilediği gibi içer!
şu zammı anlamıyorum hiçbirşeyde... petrolün varil fiyatı artar benzine zam gelir, petrolün varil fiyatı düşer benzine yine zam gelir! devlet orda savurup duracak paraları götlerini ben toplicam oh ne ala memleket :S
-
IRET bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------IRET bunu yazdı:
Bugün oh ne güzel olmuş diyenler yarın içki yasaklandığında da sesini çıkarmayacak, insanların kılık kıyafetlerine karışıldığında, yaşamlarına müdahale edildiğinde, sesini çıkarmayacak, zorla başka devletlerin çıkarları için farklı coğrafyalara askere gönderildiklerinde sesini çıkarmayacak, hakları gasp edilirken sesini çıkarmayacak, ölürken bile sesini çıkarmayacak.
-----------------------------oh ne güzel olmuş, sigaraya da alkole de yapılan zamma karşı durmuyorum,
sigaraya zam geldi azalttım, mümkün olduğunca içmiyorum, alkolü de hiç içmem inşallah..
-----------------------------demek ki sende özgür irade diye bir şey yok, güdülmeye mahkumsun, aynen devam et.
selametle.
-----------------------------kendi hür irademle güdülmek istiyorum hocam, diyeceğin bir şey var mı?
*29 yaşındasın diye pek bir şey söylemiyorum, büyüksün, büyüklüğünü bil..
-
Olay özgür iradeyle alakasız. Madem özgür irade konuşacak, uyuşturucuda serbest olsun, millet birbirini kessin.
Alkolün, sigaranın, uyuşturucunun zararlı olduğu bilimsel bir gerçekken, birileri bunu azaltmak amaçlı yada azaltmak amacı gütmeden bu yönde işleyecek bir karar alıyorsa bunun götürüsünden çok getirisi vardır. Yarın cebine 3 kuruş koyup, iki birayla sarhoş olup altındaki tenekeden bozma arabayla kaza yapan denyoların sayısı azalacak diye düşünüyorum. O denyolardan daha mühim olanı, onların yaktığı canların azalması ki, kimse bana içen yine içer gibi saçma bir savunma yapmasın.
Birileri tarafından yönetilirken, hep adına kararlar alınırken özgür iradeden dem vurmakta ayrı bi ironi.
-
KroBey bunu yazdı:
Olay özgür iradeyle alakasız. Madem özgür irade konuşacak, uyuşturucuda serbest olsun, millet birbirini kessin.
Alkolün, sigaranın, uyuşturucunun zararlı olduğu bilimsel bir gerçekken, birileri bunu azaltmak amaçlı yada azaltmak amacı gütmeden bu yönde işleyecek bir karar alıyorsa bunun götürüsünden çok getirisi vardır. Yarın cebine 3 kuruş koyup, iki birayla sarhoş olup altındaki tenekeden bozma arabayla kaza yapan denyoların sayısı azalacak diye düşünüyorum. O denyolardan daha mühim olanı, onların yaktığı canların azalması ki, kimse bana içen yine içer gibi saçma bir savunma yapmasın.
Birileri tarafından yönetilirken, hep adına kararlar alınırken özgür iradeden dem vurmakta ayrı bi ironi.
-----------------------------bu tamamen toplum ile alakalı , bak hollanda marihuana yı götürüyorlar ama kimse kimseyi kesmiyor öldürmüyor , amerikada da bazı cafeler satabiliyor belli bir gramajı geçmemek kaydı ile
yasak olan herşeyi kötü biliyorsun sen , o zaman daha büyük bir düşman olan tuz ve şeker yasaklansın ?
bir filim vardı hatırlarmısınız adamı donduruyorlar ve baya bir zaman sonra canlandırıyorlar , yemek yerken masada tuz istiyor ve ona tuzun yasa dışı oldugu söyleniyor.
kolayıda yasaklayabilirsiniz , bana şunu söyleyin günlük tükettiğiniz ürünlerin kaçı vicudunuz için gerçekten yararlı ? adam gibi saglıklı beslenipte ben istemiyorum diyorsan bişi diyemem
eroin e kokaine yüksek dozdaki uyuşturuculara bende karşıyım , ancak belli bir dereceye kadar hiç kimseye zararı olmaz
+ alkolden söz ediyoruz günde 1 bardak şarap içersen çok daha saglıklı olacagını söyleyebilirim , bilinçli tüketim ile bilinçsiz tüketim arasinda fark var
niye anlamamakta diretiyorsun ?