Allah Varsa Bu Dünyadaki Acılar Ve Zulümler Neden Var!?
-
cımbırlop die yapıştırmış abim cevabıı
-
Zamanında burada bu konuya benzer bir yorumda bulunmuştum. Aynı şeyleri tekrardan yazmak istemiyorum sıkıyor cünkü bu tip tartışmalar
Bu arada hala gebermediyseniz tüm umutlarınız altüst olucak. Kendiniz için yaşamaya başlasanız iyi edersiniz.
-
Bu kadar Acı keder ve elem nedenmi var Basit Cevap Çünkü, Bir türlü doymak bilmeyen insan Hayatı Gücünün yettiklerinden çaldıkları ile geçiriyor, Yada Savaşlar başlatarak Acıların ve Kederlerin artmasına yol açıyor, Kısacası Bu Vicdansız vede Merhametsiz İnsanoğlunun Eseridir. Allahın Yokluğunun Kanıtı Asla Olamaz.
-
sen niye varsın ?
-
ooo ertan hoca nerelerdesn yaa (:
km bu boş boş soru soran lavuk die girdm ama bi baktım hem knularını hem fkirlerini hemde mhbbetini özlediim eskilerden ertan =)
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Nefsi olmayan ve yaratmada sınır tanımayan tanrı..insanları niçin sınar..? Egosunumu tatmin eder ? biz ibadet edince puan mı kazanıyor ?
-----------------------------ben bunu ekşisözlükte okumustum (:
deşifre ettim seni :D
-
silenceb bunu yazdı:
sen niye varsın ?
-----------------------------Sanırım bana Sordun. Hay olmaz olaydım dersem yeterlimidir. Pişmanım hoca pişman.
-
silenceb bunu yazdı:
sen niye varsın ?
To be or not be !Olmak ya da olmamak senin elinde olan birşey değildir, sen şanslısındırki 1000'lerce spermin arasından seçilmişsindir. Var olduğumuzun nedenini düşünmekten çok, var olduğumuza şükretmemiz daha mantıklı.
Walk to the end of this world.
Belki varlığını bulursun ya da düşünmekten kafayı yersin. İkinci olasılık %80
-
oncelikle her$eyin yaraticisinin allah oldugunu kuran disinda hic biryerde goremezsiniz
adem elmayi yedi, seytan onu kandirdi bunlar palavra.
kimileri diyor ki allah dunyayi hz.muhammed icin yaratti
o zaman neden ademi cennetinden kovmu$(!) direk dunyaya gonderebilirdi?
allah, seytani katakulleye mi getirmek istedi? -
Noxaquila bunu yazdı:
oncelikle her$eyin yaraticisinin allah oldugunu kuran disinda hic biryerde goremezsiniz
adem elmayi yedi, seytan onu kandirdi bunlar palavra.
kimileri diyor ki allah dunyayi hz.muhammed icin yaratti
o zaman neden ademi cennetinden kovmu$(!) direk dunyaya gonderebilirdi?
allah, seytani katakulleye mi getirmek istedi?
Düz mantıkla hareket ediyorsun. Havayı ya da aşkıda görmüyorsun ama inanıyorsun. Hiçbirşeyin kendiliğinden oluşamayacağı gerçeğini yadsıtıyorsun.