Allods Online Türkiye [Closed Beta Açıldı]
-
Valla hocam yakında bır rehber hazırlamaya calısırım ama bende dun basladım :) daha once oynamıslıgım yok hosuma gıttı grafıkler seslendırmeler dıger oyunlardan daha kalıtelı 1 gomlek ustun gıbı geldı bana . Oyun zaten tam anlamıyla acılmadıgı ıcın bende pek bırsey soleyemıyorum dogal olarak. Ama burda grup vs olusturursak paylasımla buyuruz ve devam ederız dıye dusundum konu actım :):)
Pvpsı wowa benzıyo sanırım az once bı warrıor pvp ızledım :) youtube vs bakabılırsınız en kısa surede yazmaya calısıcam rehber su anda kendı sıtemle ugrasıorum pek vaktım olmuyo
-
Eu server Tr server filan farklımı arkadaslar ona gore indirelim bide link verebilcek olan varsa bi zahmet
-
100kb ort. ile çekiyorum insin gelicem :B
-
allodstr.com dan Tr serverını ındırebılırsın
-
knight onlineden farkı olmayan oyunları oynamıyorum..kopya..
bu gün bi oyun daha denedim poing blank diye wolf teem den hicc farkı yok..kopya oyun..
-
Bu oyunun neresını KO'ya benzettın allah askına :D
-
oyunu indiriyorum TBT olarak Grup kursak party ler falan hem ogreniriz hemde cabuk kasariz ..
-
http://www.tahribat.com/Forum-Yurt-Disi-Oyun-Firmasina-Dava-Acmak-133187/
hocam bu oyundada game master veya o tarz bir rütben olmadığna eminmisin ?
-
Yok malesef :) Soledıgım gıbı bende yenı baslıcam closed betanın bıtmesını beklıyorum. Neden bole ımalı bı sekılde sordun ugursuzmuyum ben gırdıgım oyun kapanıyomu :):)
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Yok malesef :) Soledıgım gıbı bende yenı baslıcam closed betanın bıtmesını beklıyorum. Neden bole ımalı bı sekılde sordun ugursuzmuyum ben gırdıgım oyun kapanıyomu :):)
-----------------------------yok hocam öylesen rahat ol dicektim, oyunu baya bi sahipleniyosun çünkü anlatırken.