Allods Online Türkiye [Closed Beta Açıldı]
-
Bu oyunu eu betadan çıktığında oynamıştık 3-5 kişi.Açıkcaşı grafik stilleri bile WoW'a benziyor en azından ben benzetttim : ) Zaten genel olarak herşeyi WoW çakması gibi ama bu kadar murid oynuyorsa başlayabilirim bende : )
-
senktronizasyon kuyruguna eklendi
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
lvl 7 2 karakter takılıyoruz bizde gerçekten oyun hoşuma gitti. Takılmaya devam :} tam bi görev oyunu TR çevirim ve diyaloglar çok iyi grafikler sanki offline local bir oyun oynuyormuşcasına umarım KO gibi saplamalar dolmazda oyunun tadı kaçmaz. Edit: Nickler Cehennet ve Cehennem
Oyundaki nickim Marla.Elf tapınak bilgesi lvl 7.Kardeş mercan adasında biyerde gördüydüm seni ulan ne biliyim tahriden olduğunu bileydim selam çakardım =) -
Oynadımda bi bok anlamadım ya:D
-
hadi bakalım indirip deneyelim can sıkıntısı
-
grafik isteyenlere burdan önerim rift online 5 senelik wow karakterimi bıraktırdı :D
-
http://www.allodstr.com/content/astral-gemiler-0
(...)Bu gemiler sayesinde oyuncular, arkadaşlarıyla beraber Astral’ın derinliklerini keşfedip normalde gidilemeyen Allod’lara seyahat etme imkanına kavuşurlar. Astral gemileri inşa edip yönetmek için bir ekip kurup takım ruhuyla çalışmak gereklidir. Bu gemiler ile aynı zamanda korsanlık yapılabilir, rakip oyuncularla destansı PvP'lerde savaşılabilir ve PvE'lerde çok güçlü yaratıklara karşı muazzam savaşlara girilebilir.
Astral gemi 6 kişilik bir ekiple yönetilir. Ancak gemide 4 farklı ana görev vardır. Bu 4 ana görev şunlardır:(...)daha once mmo larda buna benzer bişi varmıydı ?
-
benim bildiğim hiç bir mmo da bunun gibi birşey yoktu son derece orjinal bir fikir ama takımsal anlaşmazlıklar yüzünden oyuna köstek olabilir bu durum. Umarım olmaz... sonuçta adamlar o kadar çalışıp emek harcamışlar yaptıklarına değse bari.
-
SyspioniC bunu yazdı:
daha once mmo larda buna benzer bişi varmıydı ?
-----------------------------Benzer birşeyi Silkroadda yeni adapte ettiler.
Belkide çalıntıdırburdan.
-
GÜncellemede hata vcerir iki saat bekler oyuna gir deriz yanıt vermiyo der karakter seçerken sunucu bağlantısı kapatıldı der ohooo uğraşılmaz bunla