Allods Online Türkiye [Closed Beta Açıldı]
-
bende hazır wow hesabı frozenken bi girip denim dedim hoşuma gitti oyun. şehre geldim 5 lvl oldum nick Hicadoola. takılıyorum öyle haftasonu epey oynarım. birde bu oyun betadan çıkıp tam sürüm olunca bütün karakterler silinir herhalde dimi bütün mmolarda olduğu gibi.
-
ste1n bunu yazdı:
-----------------------------
bende hazır wow hesabı frozenken bi girip denim dedim hoşuma gitti oyun. şehre geldim 5 lvl oldum nick Hicadoola. takılıyorum öyle haftasonu epey oynarım. birde bu oyun betadan çıkıp tam sürüm olunca bütün karakterler silinir herhalde dimi bütün mmolarda olduğu gibi.
-----------------------------Beta degilki tam sürüm suan
-
sıkıntı yok o zaman. swtor çıkana kadar takılırım burda.
-
Güzel oyun yazın oynarım ben bunu başka oynamayı palnlayan varsa haberleşelim guild felan kurarız
-
open beta şu an. normal açılınca bu karakterler silinecek burada oynayanlarada hediye vereceklermiş
-
karakterler silinmicek.REsmi açıklama bu! Forumda yazabilirsin.
-
Yeni karkater açtım priest ismi JudasPriest aq kaç saattir görev yapıom daha 6lvl oldu :s
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Yeni karkater açtım priest ismi JudasPriest aq kaç saattir görev yapıom daha 6lvl oldu :s
-----------------------------Bende 10 olcam ne zor ya lvl kasmam:S
-
lvl sınırı kaç nasil kasiliyo pvpsi ne fazla bi bilgi bulamadim...
-
Konuyu yeni gördüm bir göz atmak için indiriyorum (1.3mb/sec) 40dk kaldı. Sanırım 7-8 kişi oynuyor, bir guild kurunda takılak :D