Allods Online Türkiye [Closed Beta Açıldı]
-
Yok :) Ben butun oynları sahıplenırım :):) Uzun zamandır onlıne bı oyunu ıstıkrarlı sekılde oynamamıstım buna heves ettım bıraz ondan :)
-
Oyun bu gün open betaya geçtiği için up :)
Bende Bir orc warrior açtım yavaştan görevlerle ilerliyorum .
Guildler kurulmaya başladı oyunda sultans diye bir guild gördüm :)
Grafikler ve görev içerikleri tatmin edici. Sınıf çeşitliliği var.
Resmi forumundada yazmışlar en kısa sürede rehber hazırlayacaklarmış
-
Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyun open betaya geçti. Yanı artık oynanabılır durumda. Oyuncu sayısı hergun artıs gosterıyor. Freedom adında bır guıldde bulunuyorum. 10 Level cıvarı oyunu bılmesede oyuncu olan arkadaslar Cognac yada Gaara pm atarak bana yada baskana ulasabılırler. Mumkunse 18+ :)
-
hocam beni pek sarmadı görüntü ve oynanabilirlik olarak
-
Kısılerın oyunlardan bekledıgı farklıdır benım gıtgıde daha cok hosuma gıdıyor. Oyunun herkese gore tek eksı yanı sanırım level alma zorlugu ama bızım guıldde eskı oyuncular var ılk 15 level sarmıyo sonra sarıyo oyun dıyolar
Goruntuye gelırsek bendede grafık takıntısı var. Hatta sole solıyım sen anla wowu sırf grafıklerı garıp geldıgı ıcın senelerce oynamamıs ınat etmıs sonunda teslım olmus bırısıyım :) Alısır herkes grafıklere ayrıca su anda turkıyede f2p olarak hızmet veren turkce oyunların hepsınden daha ıyı grafıklerı bana gore
-
lvl 7 2 karakter takılıyoruz bizde gerçekten oyun hoşuma gitti. Takılmaya devam :} tam bi görev oyunu TR çevirim ve diyaloglar çok iyi grafikler sanki offline local bir oyun oynuyormuşcasına umarım KO gibi saplamalar dolmazda oyunun tadı kaçmaz. Edit: Nickler Cehennet ve Cehennem
-
İndiriyorum hayırlısı:)
-
:) nıckler guzelmıs cehennet :)
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------:) nıckler guzelmıs cehennet :)
-----------------------------
Teşekkür ederim nişanlım ile takılıyoruz öyle işte :} Düğüne kadar stress topumuz olsun :} Ardından değerlenirse satar buzdolabı alırız :P -
:) guzel fıkır valla :D