domaini almış birileri, ne çıkacak göreceğiz.
Altyazi.Org Kapandı!
-
Kernel_Panic bunu yazdıcoLin bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
Yeni siteye kayıt olamadım bi türlü. Doğrulama maili yollamıyolar yönetimin mail adresini bilen var mı?
TA'yı mı diyorsun hocam?
Yok yeni oluşumları planetdp: https://twitter.com/altyazi_org/status/830765270549557248
http://forum.planetdp.org/index.php
ha! benim spama düşmüştü mail. Gmail kullanıyorum.
edit:
Merhaba, herkes forumda yeniden üye olmalı. Üye olduktan sonra lütfen posta kutunuzun spam - gereksiz klasörünü kontrol ediniz. Hala sorun yaşıyorsanız mail adresinizi veya kullanıcı adınızı: infoplanetdp@gmail.com'a mail atınız.
coLin tarafından 13/Şub/17 01:35 tarihinde düzenlenmiştir -
6 gün sonra tekrar açılıyormuş site.
-
Altyazı ile ilgili script, tema, bot vs konusunda yardımcı olabilen var mı? Altyazı domainim var. Hayata geçirmek istiyorum.
-
mkyb bunu yazdı
6 gün sonra tekrar açılıyormuş site.
planetdp ne olacak acaba. bize kazık attı dedikleri eleman mı açıyor yoksa birleşecek mi anlamadım tuhaf bi durum.
yada planetdp birinin krizi fırsata çevirme örneği mi :F
-
siteyi kapatan adam yeniden mi açıyor acaba? yoksa bu planetdp nin hiç alakası yok mu olayla? zhang cidden divxplanette yönetici miydi?
-
csfrt bunu yazdı
siteyi kapatan adam yeniden mi açıyor acaba? yoksa bu planetdp nin hiç alakası yok mu olayla? zhang cidden divxplanette yönetici miydi?
Hakkımızda Alemz, web’de Türkler için Türk yapımı bir takım eğlenceli, kimi zaman deli saçması web siteleri yıldız kümesidir. Bu siteleri yayınlayan, yurtdışında yaşayan, yüksek IQ’lü olduğunu sanan bir takım gençten arkadaşlardır. Yani biz. Biz sizi seviyoruz. İyi vakit geçiriyorsanız ne mutlu!
-
PanxeR bunu yazdıcsfrt bunu yazdı
Hakkımızda Alemz, web’de Türkler için Türk yapımı bir takım eğlenceli, kimi zaman deli saçması web siteleri yıldız kümesidir. Bu siteleri yayınlayan, yurtdışında yaşayan, yüksek IQ’lü olduğunu sanan bir takım gençten arkadaşlardır. Yani biz. Biz sizi seviyoruz. İyi vakit geçiriyorsanız ne mutlu!
whois den bakınca 1 mayısta update yazıyor belki domain düşmüştür ve almışlardır. ekşide zhang'a sordum bunları yazıd:
divxplanet ekibi komple planetdp.org adresinde. başka bir sözüm yok.
csfrt tarafından 10/May/17 00:13 tarihinde düzenlenmiştir