Altyazi.Org Kapandı!
-
@Nikoteen
Nehirin mi? yapma nikom. Bu kız kadar egoistini görmedim ben. Çevirilerine twitter adresi ekleyip kitli takılan zihniyet. Madem kilitli takılacaksın ne demeye twitter adresi veriyorsun? Belki çevirinin durumu adına bir açıklama yapmış olabilirsin diye bakmak isteyenler vardır? İlla seni takip etmek zorunda mı bu insan yada insanlar?
Nerede popüler film varsa onları çeviren biri. Eskiden sadece kore takılırdı. Sayesinde kore filmlerine doyardık. Sonra bir anda popüler amerikan filmlerine kaydı çevirilerde. Tamamen ego tatmini için yapıyor. Aynı şekilde sadece popüler film çeviren egoistler: batıgol-7, hasangdr, x@nder, nehirin şimdilik hatırladıklarım.
Nazo öyle değil bak. Çevirmiş olmak için çeviri yapmıyor. Kız telif ihlaline rağmen twd'yi bırakmadı. Ama bak geçenlerde homeland'a da yasak gelince yıllardır çevirisini yapan eyldz nasıl bıraktı? Adama bi laf koydum twitter'dan. Anında engel çaktı bana.
-
http://www.turkcealtyazi.org/ kullanıyorum ben hep. idm ile indirmeye izin vermiyor divx diye.
-
nurulmac11 bunu yazdı
http://www.turkcealtyazi.org/ kullanıyorum ben hep. idm ile indirmeye izin vermiyor divx diye.
yıllar yıllar önce divix i bırakma sebebim bu olmuştu en başta.
-
@YekteranBaymedir hocam sende çeviri işleriyle ilgileniyodun demi yanlış hatırlamıyosam senin çevirdiğin bikaç tane anime izlemiştim
holederma tarafından 07/Şub/17 00:29 tarihinde düzenlenmiştir -
ben dp'ye çok borçluyum o altyazıların kaynağını bile bilmeden bs player indiyiro hocu diyenler de çok şey borçlu, sen de çok şey borçlusun bir nevi vefa borcu bizimkisi ekmeğini yediğimiz siteye bişeyler verme çabasındaydık bir domaini ya da hayvan gibi çalışan ADG dururken site sahaplarını savunma durumunda değiliz ki zaten db yok diyerek ne mal olduklarını belli etmişlerdir ama turkçealtyazıya dp'nin alternatifi demek kadar komik bir şey olamaz çünkü kaynağı olmayan bir şey diğerine alternatif olamaz. Kaldı ki çeviri olayını çevirmenlerin işi gibi görmen ne kadar yiyici biri olduğunun en güzel ispatı, bu onların işi falan değil, vaktinin bir kısmını birşeyler yapmaya ayırmış vefalı insanlar ama bizim toplum böyle işte bir kişi bir diziyi çevirdiyse ölene kadar çevirir, sitenin kapanmasıyla oradaki ortamın yok olması sonucu oluşan heves kırgınlığından dolayı çeviri yapmıyorsa zaten önceki yaptıkları da çeviri değil köleliktir. Bir hür sensin, hürmen.
Ufuk abü, o kadar yanılıyorsun ki Nehirin hakkında abi... egosu olan insan onun yaptığı kadar işi yapmaz, yapamaz da zaten gönül vermemiş olsa ve en kötüsü de bu biliyor musun, sen onca şey yap sitenin arka sokaklarında normal bir userın bilemeyeceği ama sırf twitter adresi koydun diye egoist ol. Yapma abi, bak ben tanıyorum bana güven öyle birisi değil hatta aşırı aksi yönde birisi söylediğinle.
Nikoteen tarafından 07/Şub/17 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Nikoteen bunu yazdı
ben dp'ye çok borçluyum o altyazıların kaynağını bile bilmeden bs player indiyiro hocu diyenler de çok şey borçlu, sen de çok şey borçlusun bir nevi vefa borcu bizimkisi ekmeğini yediğimiz siteye bişeyler verme çabasındaydık bir domaini ya da hayvan gibi çalışan ADG dururken site sahaplarını savunma durumunda değiliz ki zaten db yok diyerek ne mal olduklarını belli etmişlerdir ama turkçealtyazıya dp'nin alternatifi demek kadar komik bir şey olamaz çünkü kaynağı olmayan bir şey diğerine alternatif olamaz. Kaldı ki çeviri olayını çevirmenlerin işi gibi görmen ne kadar yiyici biri olduğunun en güzel ispatı, bu onların işi falan değil, vaktinin bir kısmını birşeyler yapmaya ayırmış vefalı insanlar ama bizim toplum böyle işte bir kişi bir diziyi çevirdiyse ölene kadar çevirir, sitenin kapanmasıyla oradaki ortamın yok olması sonucu oluşan heves kırgınlığından dolayı çeviri yapmıyorsa zaten önceki yaptıkları da çeviri değil köleliktir. Bir hür sensin, hürmen.
Tamamen yanlış anlyırosun işte bende diyorum ki SİTEYİ SİTE YAPAN O ÇEVİRMENLER , sitenin aq koyayım çevirmenlere birşey olmasın. sen hala bilmemne. Ekmeğini yediğin insanlardı , site değildi. Hala savunuyorsun ya adamları. Neyse sana cevabı onlar vermiş zaten benim birşey yazmama gerek varmı hala düşünüyorum yazarken? Savunmaya devam et. Benim için önemli olan çevirmenler ve bu işe devam etmeleri. domain turkcealtyazı olur opensub olur fark etmez.
-
PanxeR bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
yıllar yıllar önce divix i bırakma sebebim bu olmuştu en başta.
çok mantıklı sebep imiş
max 200-300 kb olabilecek dosyaları dahi IDM ile indirmeye çalışmak, dialup döneminde mi kaldı kafalar (5 KB / sn)

elhamdırıllah
-
ne mal olduklarını belli ettiler derken mi savunuyorum? bence sen olayı anlamıyorsun ben oradaki ortamdan bahsediyorum. "riding bitch" in ne demek olduğunu uzun uğraşlar sonucu, hani daha bu urban dictionaryde bile yok iken bulup olur da karşılaşırsınız diye anlatan adamlardan bahsediyorum ya cidden çeviri yapmamış adma şu konu hakkında yorum ypamasın yaa çünkü anlayamazsın opensubs der durursun hâlâ.
@YekteranBaymedir anlatamazsın hocam, anlayamaz :)
Ufuk abü bak, sağlam filmlerin çevirisini belirli kişiler almıyor, bunlardna başka kimse çevirmeez diye bir olay yok bu sadece diziler için var ki bu da gerekli zaten adam oturup izleyecek diziyi bir bölümün çeviri başka diğer bölümü başkası çevirmiş lisan kıvraklığı farkı bariz ortada dolayısıyla bir dizinin çevirmeni aksini belirtmediği sürece ve 6-7 bölüm çevirmişse o diziyi başkasına vermiyorlar ki bu çok da doğrudur. Filmlere gelince,
siteyi hiç mi görmedin abi? adam bile diyemiyorum velet, tutumuş google transletten çevirmiş koymuş siteye alternatifi yok diye kalsın diyen var bu ne amk filmi piç eder böyle altyazı isteyen başka yere gitsin diyen vardı sonunda bu kararı aldılar. O saydığın ekipten önce çeviri yapıp yeşil alanlar da var abi, yasak diye bir şey filmler için söz konusu değil yani yasak derken adam bunu istiyor çeviriyor o film adama ayrılmıyor dizilerde olduğu gibi. Bunu ego olarka görmeyi de yanlış görüyorum hiç yapmasın o zaman? Gelsin başkası çevirsin güzelim vizyon filmi piç olsun?
Nikoteen tarafından 07/Şub/17 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -

- neden kapandı site? sorun ne?
- teknik ve ekonomik olarak hayatta tutan birkaç kişi vardı. bu kadar direnilebildi.
- e kampanya yapıp yardımcı olalım?
- gerek yok. sitenin kapanma nedeni kesinlikle ekonomik değil.
- e öyle demiştin. o zaman teknik olarak yardım edelim.
- veritabanı elimizde olsa siteye devam ederiz. sorun ekonomik değil.
- e "teknik ve ekonomik olarak hayatta tutan birkaç kişi vardı. bu kadar direnilebildi" dedin. veritabanı elinizde olsa bu kişiler nasıl devam edecekler? hani bu kadar direnilebilmişti? -
nikotin + baydemir.
işinize gelirse
mevcutta divxplanetin bir DB sinin yedeğini zamanında alındıgı için kopyası elimizde mevcut. nikotinde orada ortamlarda takıldıgı için baydemir de mevcut bir çevirmen olduğu için işin içinde zaten.
madem üzgünsünüz madursunuz divx kapandıgı için yeni bir script ile açalim bir site , eklensin altyazılar paylaş arkadaşlarınla gelsinler rahat rahat ortam mı yapıyorlar alt yazımı ekliyorlar eklesinler.
ha bir gün bizde bunlar dibi siteyi kapatacak olursak
ALIN DB BU BİZ YAPAMADIK SİZ DEVAM ETTİRİN diye yazar öyle bırakırız.
anlatamazsın diyorsun ya , anlatamayacak birşey yok , tıkladığımda turkcealtyazı gibi inmesini istediğim için ek ayar yapmaya gerek kalmadan kullanmayı bırakmıştım ve lazımda olmadı? okadar film izliyorum hepsini bir yerden buldum , yasaklılarıda oynatıcı kendi buldu zaten.
şöyleydi böyleydi vsvs demek yerine elindekileri korumaya çalış VE TEKRAR EDİYORUM böyle bir yönetim ile yönetilen sitenin hiç birşeyini savunmayın bana.