Altyazi.Org Kapandı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Amk bu siyaset her güzel olan şeyi bitiriyor.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    CenkSertoz bunu yazdı

ingilizce altyazı izleriz artık,nerden buluruz ingilizce altyazı?

turkcealtyazi.org var bi tek. Çok önceleri divxforever vardı oda benzer nedenlerden kapanmıştı. 

Ayrica yukarıda dediğim gibi BS player kullanin. Kullanıcıların yüklediği altyazilari kendi veritabanina yükleyip arşiv yapiyor otomatik. 

mesele altyazı bulacak site değil aslında hocam. divx bünyesinde cidden kaliteli çevirmenler vardı. bundan sonra dizi çevirileri yine devam eder malum dizi siteleri kendileri iş yaptırıyor ancak film çevirisi konusunda eksikler olacaktır. 

örneğin v for vendatta için raskolnikov'un efsane çevirisi olmayacak bundan sonra. 

tabi birde siteden bağımsız olarak siyasi ortamın artık böyle şeylere de etki etmeye başlaması üzücü bir durum. her alanda baskı artıyor ve doruk noktasına çıkacak nerdeyse.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

çok yazık oldu. daha bu tarz güzel şeylerin yok olduğuna tanık olacağız gibime geliyor. 

https://www.opensubtitles.org/tr var zor zamanlarda işe yarar.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

http://www.tahribat.com/forum/yedek-divxplaneti-gondikledim-207611

uzun zamandır siteyi tekrar yedeklemeyi düşünüyordum

fırsat olmadı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Yeni duydum, çok kötü olmuş.

Keşke reklam falan alsalardı biraz..

Acaba ellerindeki altyazıları paylaşırlar mı herkesle ?

Bi köşede dursa fena olmazdı.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    YekteranBaymedir bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı 

sitenin içeriğinin öneminin vs. hiç bir önemi yok benim için , divxplanet i oldum olası sevmem forumunu paylaşım kurallarını yönetimini.

tam tersi turkcealtyazi sitesini de çok severim siyaset yüzünden kendi kendilerini bitirmişler zıkımdemi ? milyonlarca web sitesi yönetim sıkıntısı yüzünden yok oldu.

olay burada netflix felan değil. opensub gibi daha sağlam TR kaynaklı olmayan siteleri kullanıp oralarda düzgünce paylaşım yapmak gerek.

Türkçe alt yazı üretmeyi seven insanların da tek bir siteye bağlı olmak yerine paylaşabildiği kadar çok yerde paylaşması lazım.

yani bir siteyi sevmeyebilirim , sevmiyorum sevmiycem iyiki bitti yıllardır girmedim girmeme gerek kalmadı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

@panxer neden sevmiyorsun valla anlayamadım,bi sakin olup tekrar yazar mısın.

The Beginning and The End.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Üzüldüm, güzel çalışıyordu tüm ekip. Fakat, açıklama içerisinde "sitenin son 5 yılında tek bir reklam yok!" şöyle bir yer dikkatimi çekti ve şaşırdım.

Sitenin heryerinde çatır çatır reklam vardı hep. Aşağıdaki ekran görüntüsünü çok kısa bir süre önce almıştım. İlginç geldi açıklama.

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı

@panxer neden sevmiyorsun valla anlayamadım,bi sakin olup tekrar yazar mısın.

hocam bir çok üyesini madur etmiş bir oluşum. Bazı seven arkadaşlar için 2 şey söyleyebilirim ya gerçek alternatiflerini kullanmadılar işlerine gelmedi yada altyazı yüklyorlardı divxplanet daha çok hit aldıgı için daha çok indiriliyordu onlarda egolarını tatmin ediyorlardı.  sözlüktede yazmışlar zaten yöneticileri evlat olsa sevilmeyecek tipler ve kendileri bile üzülmemiştir bu kadar kullananlar kadar diye.

Yaptığı işi daha yiyie doğru evirmeyen hiç birşeyi sevmiyorum. 

Tahribat kendi alanında tekel veya diğer bir deyimle tek olabilir aynı konular başka yerde yok aynı müridler başka yerde yok ama bu altyazı sitesinin DB sinin bir benzeri çoğu yerde var. Bu kadar duygusal bağlanmayın. Bu dünyadaki hiç birşeye fazla bağlanmayın yarın öbür gün kaybedersiniz yerine başka birşey koyamazsınız.

PanxeR tarafından 06/Şub/17 21:22 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

reklam almıyoruz diyor ama reklam vardı sitede

yoksada niye almıyon kardeşim niye cebinden karşılıyon malmısın ? diye sorarlar

başka birşey var ama şeffaf bir şekilde açıklamamış 

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 16457 Toplam Mesaj: 88
altyaziorg