Altyazi.Org Kapandı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

ekşide database ile alakalı bir sorun olduğunu söylemiş admin, elimizde database yok demiş. öyle saçma şey mi olur amk. hiç mi yedeklemedin bir yere? 

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı

ekşide database ile alakalı bir sorun olduğunu söylemiş admin, elimizde database yok demiş. öyle saçma şey mi olur amk. hiç mi yedeklemedin bir yere? 

siteyi kullanıcıları sikine taksa siteyi mi kapatır ? hadi kapattı link koyar dropbox vs. google drive 100 200 gb alın tüm arşiv der.

şimdi de millet gelip üzüldüm diyor. Siktirsin gitsin böyle site.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Sitenin db yi saklamamasi ya da paylasmamasi ana avrat kufur nedenidir o ayri ama turkcealtyaziyi surada gelip ovenleri anlamak mumkun degil ulan turkcealtyazi da kactane cevirmen var NE biliyorsunuz da konusuyorsunuz? O site nin sahibinin ayni kisi olmadigini NE biliyorsunuz da konusuyorsunuz? 

Kac gundur bakiyordum ben de cidden yazik oldu hem de cok yazik divxplanetin onemini artik daha iyi anlayacaksiniz o bsplayerdenopensubtitles Dan indirdiginiz altyazilarin neredeyse alayini bu sitedeki cevirmenler yapiyordu siz simdi saniyorsun musunuz ki bir cok dizinin altyazisini opensubtitles da babileceginizi Yada bsplayerdanyindirevileceginizi?! 

Olacaklari size soyleyeyim dassakli dizilerin hepsinde yasak oldugu için online siteleri unutun sadece divxplaneti is dunyasinda referans olarak kullanmayan cevirmenler opensubtitles dan ceviriye devam edecek ve bu sayi o kadar az olacak ki... 

Sovup saydiginiz sitenin size yararinin farkinda bile degilsiniz, geçen gordum adam Homeland in yasakli bolumlerini koymus siteye tabii cevirmen adini silip sitesinin adini basmis millette sitedeki yorum kisminda admine teşekkür ediyor.. 

Nehirin lordemre (lazarus) NE bileyim animeleri ceviren nikini hatirlayamadigim kisi, irmak nazo vs vs gibi cevirmenler toplu sekilde turkcealtyaziya gezmezse hic beklemeyin gidin HBO, fox crimes ve izlediginiz ne kadar dizi varsa kanal pakedini alin. Cok ama cok buyuk bir kayip bu isin içinde olmayanlar nasil bir duruma duseceklerinin farkinda degiller adamlar zaten turkcealtyazi nin cevirileri dp den cektigini bile bilmiyorlar ki neyse zamanla anlayacaklar... 

Ama db? O db ye muhtacız ve O db nin paylasilmamasinda art niyet ararim, maddi cikar ararim bunun baska bir izahi olamaz. 

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

Sitenin db yi saklamamasi ya da paylasmamasi ana avrat kufur nedenidir o ayri ama turkcealtyaziyi surada gelip ovenleri anlamak mumkun degil ulan turkcealtyazi da kactane cevirmen var NE biliyorsunuz da konusuyorsunuz? O site nin sahibinin ayni kisi olmadigini NE biliyorsunuz da konusuyorsunuz? 

Kac gundur bakiyordum ben de cidden yazik oldu hem de cok yazik divxplanetin onemini artik daha iyi anlayacaksiniz o bsplayerdenopensubtitles Dan indirdiginiz altyazilarin neredeyse alayini bu sitedeki cevirmenler yapiyordu siz simdi saniyorsun musunuz ki bir cok dizinin altyazisini opensubtitles da babileceginizi Yada bsplayerdanyindirevileceginizi?! 

Olacaklari size soyleyeyim dassakli dizilerin hepsinde yasak oldugu için online siteleri unutun sadece divxplaneti is dunyasinda referans olarak kullanmayan cevirmenler opensubtitles dan ceviriye devam edecek ve bu sayi o kadar az olacak ki... 

Sovup saydiginiz sitenin size yararinin farkinda bile degilsiniz, geçen gordum adam Homeland in yasakli bolumlerini koymus siteye tabii cevirmen adini silip sitesinin adini basmis millette sitedeki yorum kisminda admine teşekkür ediyor.. 

Nehirin lordemre (lazarus) NE bileyim animeleri ceviren nikini hatirlayamadigim kisi, irmak nazo vs vs gibi cevirmenler toplu sekilde turkcealtyaziya gezmezse hic beklemeyin gidin HBO, fox crimes ve izlediginiz ne kadar dizi varsa kanal pakedini alin. Cok ama cok buyuk bir kayip bu isin içinde olmayanlar nasil bir duruma duseceklerinin farkinda degiller adamlar zaten turkcealtyazi nin cevirileri dp den cektigini bile bilmiyorlar ki neyse zamanla anlayacaklar... 

Ama db? O db ye muhtacız ve O db nin paylasilmamasinda art niyet ararim, maddi cikar ararim bunun baska bir izahi olamaz. 

hocam aynen db ye takıldım ben de, kesin bir bit yeniği var gibi geliyor bana da.

neyseki bir mürit 2015 te db yi çekmiş şimdilik buna da şükür.

http://www.tahribat.com/forum/yedek-divxplaneti-gondikledim-207611

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı

açıklamayı okudum hocam bana siyasi geldi. sanki bizi bi güzel öptüler artık gücümüz yok ve açıklama şansımız yok karşılıklı siktirleşip gidelim havası vardı.

ancak dediklerine katılıyorum nazo, lazarus, esekherif filan bunlar çekilirse o zaman kötü olur. dizi sitelerinden biri en azından ayakta kalabilse kendi çeviri kadrosuyla götürebilir ama sırayla el atılıyor hepsine. dizilab dizi kaldırmaya başladı şikayetlerden sonra.

bir ihtimal reklam için ağlıyor ve destek için böyle bir şey yapmış olabilirler ama sanmıyorum.  

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Divxplanet bitti he. Vay be anime altyazilarini nereden toplayacaz lan biz artik.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

esekherif herhalukârda çevirir çünkü siteyi referans olarak kullanan biri değil adam artık yayınevinde çeviri yapıyor. Divxplanet'in olayı bu zaten, fabrika gibi çeviri yapanların çoğu referans amaçlı çeviri yapıyor, bu niyetle başlamasalar bile gelen teklifler onları bu yöne itiyor ya da kendi terüme bürosunu kuruyorlar isim yaptıktan sonra (bknz. pınar batum). Lazarus bi black mirror u çeviriyordu onun dışında dizi çevirisi yoktu son zamanlarda, genellikle film. Onun da referans kaygısı yoktu zaten yönetimdeydi ama tutupta opensubtitles'a film çevirisi yükler mi? İhtimal bile vermiyorum.

Hâlâ inanasım gelmiyor... Siki tuttuk yaa, başka bir şey değil yani... Şimdi dizi yasaklı olduğu için esekherif kendi nikini kullanmaz ama bu sefer de çıkar birisi şöhret uğruna yukler biz deriz eşekheriftir kesin açar izleriz o altyazıyla bir de o değilse, piç olur canım game of thrones. Westworld desen bi Nehirin-ırmak çevirisiyle izlemek var bir de şu online sitelerde, "aman dp'den önce çıksın" endişesiyle alelacele yapılmış çevirilerle izlemek var.

Çok kötü oldu amk yaa.. Siteyi uzun zamandır ADG ayakta tutuyordu zaten ama böyle lappadanak kapanacağına da hiç ihtimal vermezdim. Belki eski kurtlar haberi duyduktan sonra ADG için gönüllü olurlar ki cidden bu işin en bok yönü ADG yani Altyazı Düzenleme Grubunda olmak ki düşünün Nehirin hem fabrika gibi altyazı çıarkıyor hem de adg de siteye yüklenen altyazıların uygunluğunu kontrol ediyordu.

Buraya kadar bile gelemeyebilirdi Lazarus ile Nehirin olmasaydı, ben şahsen bu iki insanın gerçek değerinin bilinmesini isterdim hem de çok isterdim... Şu site için konuşacak hakkı olan tek kişi onlardır çünkü olayın maddiyatla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum reklam alındığını zaten herkes biliyor. Hatta nedeni Nehirin'in artık tek başıma bunca yükü kaldıramıyorum demiş olması bile olabilir çünkü cidden bir insanın yapabileceğinin 10 katı işi yapıyordu. Ya söyleyecek laf bulamıyorum tahribat kapansa bu kadar üzülürdüm internetten dünyamdaki iki evimden biri yıkıldı daha ne diyim..

edit: Nehirin'de şoktaymış..

Nikoteen tarafından 06/Şub/17 23:30 tarihinde düzenlenmiştir

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

@Nikoteen

çevirmenler divxplanetin köleleri gibi yazmışsın herşeyi. Bu alt yazılara hayat veren kendilerinden hisler düşünceler katarak çevirmenlik yapan adamlar buna TBT den de dahil olanlar var hiç biri ama hiç biri divxplanetin hiti artsın vs. için yapmıyor du bu işi.  orası bir platform o kapanır başkası açılır veya kapanmayacak bir platform kurulur yaparsın mail onayıyla giriş yapılabilecek veya yılda 2-5tl sembolik bir ücret ile girilebilecek bir site yasaklı masaklı dinlemez herşeyi yaparsın thepritebay 10 yıldır yasak adamlar hala çalışıyor mu çalışıyor dosyalar aktif mi aktif. Yani istenirse yapılabiliyor.

Ayrıca altyazı çevirmenleri bir site için çalışmazlar KENDİLERİ ve İZLEYİCİLER için çalışırlar. A sitesi olur B sitesi olur fark etmez devam ederler severek yapıyorlarsa, severek yapmıyorsa zaten birşey beklemeye gerek yok. Yani kısaca felaket tellallığı yapmya gerek yok.

1. ihtar gelse ihtarlı altyazıları silip yoluna devam edebilirmiydi site ? EVET EDERDİ

2. devam edemiyorsa bile tüm altyazıları bir şekilde insanlara dağıtırmıydı ? EVET 

3. bu işlerden sıkıldı ise yönetimi devredebilirdi.

Şimdi çocukluğumdan beri altyazılı film dizi izliyorum bana eşşekherif vs bilmemne deme işini iyi yapan severek yapan adam gene yapar. 

Ha diğer taraftan benim için tüm altyazı sitelerini kapatsan da olur 1 hafta beklerim türkçe dublaj yada türkçe altyazılı seçeneği ile izlerim yada giderim ingilizce alt yazı ile izlerim. 

BİR SİTEYİ TEKELCİ YAPMAYIN ZİHNİNİZİNDE BUNU YAPMASINA İZİN VERMEYİN. Sahibi düşünmüyor siz duygusal düşünüyorsunuz. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Db nin paylaşılmaması saçmalık  olmuş ya da yeni  oluşum yapacaklar,  daft ın çektigini indirek lazım olur

Aslında turkcealtyazıyı filanda çekmek  lazım 

KaptaN tarafından 06/Şub/17 23:46 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Db nin paylaşılmaması saçmalık  olmuş ya da yeni  oluşum yapacaklar,  daft ın çektigini indirek lazım olur

Aslında turkcealtyazıyı filanda çekmek  lazım 

bence turkcealtyazi + opensub daki tüm türkçe içeriği çeksin. benden 5 $ bağış işler. güzel makına ayarlayalım digitaloceandan. 

arşiv candır. bulut arşivciliği daha candır.

Toplam Hit: 16463 Toplam Mesaj: 88
altyaziorg