Amerika Bak Bu Son Firsatin Ona Gore...
-
rte tam olarak boyle soylememis ama condi araciligi ile "pazartesi gunu ne kadar" son bir firsat veriyor SAYIN BASBAKANIMIZ.
helal olsun adami goruyormusun amerikaya postayi koydu, birde begenmiyorsunuz,
size de ne yapsa yaranamiyor ne yapsa begenmiyorsunuz bak ne guzel amerikaya karsi cikiyor ama buna ragmen yine de begenmeyenler cikacak SAYIN COK DEGERLI BASBAKANIMIZI, begenmeyen ceker gider kardesim,
pazartesinden sonra yine hicbirsey olmayacak ve ben bu konuyu editleyip soyle yazacagim,
lan turgut pardon turgut degildi
lan recep senden bir yogurt olmaz...
-
katılıyorum doğru söylüyorsun..
-
lan recep senden bir yogurt olmaz...
-------------------------------------------
Yogurt Degerli bişi kardesim haksızlık yapıyon ...
yogurt deel de cacik varya o bile olmaz zuleyhahahahah -
başbakan gürlemesini biliyo sadece.. icraat yok..
yeni anayasa paketinin oylandığı gün bu olayların ceryan etmesi tamamen gündemi değiştirmekti ve öylede oldu.. gündem değişti.. kimse sormadı anayasanın ddeğişmez 3 maddesi nasıl değiştirilir diye..çünkü sorsa o dakkaa medyamız dicekki ya turkiye nelerle uğraşıyor sen ne diyorsun.. gundemi değiştirdiler başarılıda oldular helal olsun.. oyun böyle oynanır işte.
-
eger tam tersi olur rte birseyler yapmaya baslarsa sali gunu
ornegin orduya girin emri, kuzey irak a ekonomik yaptirim gibi
bu mesaji editleyip
kocaman harflerle "underzero senden bi yogurt olmaz" diye yazacagim...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------eger tam tersi olur rte birseyler yapmaya baslarsa sali gunu
ornegin orduya girin emri, kuzey irak a ekonomik yaptirim gibi
bu mesaji editleyip
kocaman harflerle "underzero senden bi yogurt olmaz" diye yazacagim...
-----------------------------
Cacık olsa olmazmı -
herşeyi zamana bırakıp beklemek lazım gerçi bu hükümet göreve geldiğinden beri bu konu hakkında hep zaafiyet gösterdi
olayların üzerine kararlılıkla gitmedi hep daha üstün mücadele daha etkin mücadele dendi
bişey dikkatimi çekti ne zaman bakanlar kurulu toplanacak öncesinde bir terör saldırısı oluyor
ve başbakanımız hep "yarınki bakanlar kurulu herşeye gebe " der buna benzer sözlerle halkımız uyutulur ve sözkonusu toplantıdan da bişey çıkmaz
Allah hepimizin sonunu hayır etsin ve bizi bu terör belasından kurtarsın
-
Sankı bu Çocuk oyuncağı.Recep girin dicek biz giricez....teroristler olucek askerlerimiz geri gelicek teror bitecek...Bu mantıkla olayı yureturse hukumet ; bi katliam daha yasarız .. bu sefer niye girdik ki aslında sorun söle çözülebilirdi..hatırlırsanız su teskere olayını aman hayır diyelim aman... gelecegımızı o gunden.. hazırladık (asıl hata:Halk Baskısı..). bu iş en son noktaya kadar siyaset ile çözülmelidir...Orda Savasacagımız tek pkk olmayacak...Bu konuda akıllı olmalıyız...Aylarca Bombalandı oralar tek ölü vermedi adamlar..(bakınız kandil dağı..)..acı ama sabretmek lazım..akıllı olalım..bu sinirle kalkarsak kaybeden biz oluruz.....Bizlerin Amerika Gibi Bir Bütcemiz Yok Yıllarca Savasa Bütce Ayıralım....Herseyin bir Zamanı var..Bazı Seyler hukumetin sucu gibi gözteriliyor ..Sankı 80 yıldır bu hukumet varmıs gibi..İlk Defa Birilerine Boyun egmek sorunda kalan hukumet göruyoz gibi..bunlar zaten vardı..Yalanmı.(kaldıkı artık daha iyiyiz bu konuda).illaha bir savas olacaksa. bunu siyasi destek alarak yapmalıyız.....kaybeden biz oluruz yine...
-
artık merak etmiyorum. hiç bi skim çıkmayacak...ordunun elinde olsa herşey direk darbeyi vururdu ama işte arkada abd var.
1... 8 askerin esir düşmesindeki sebeb abd yüzündendi..o gece abd engellemişti iletişimi askerin. o gece kalifornadaki yangını uzaydan nasıl gördüde askeri görmedi ?
2..8 askerin teslim edilmesi yeterli mi 37 bin şehit vermişiz onların hesabı nolacak ? 12 şehit düştü o gün onlar nolacak. ?
3. 8 askerin 2 haftadır pkk elinde tutulması 14gündür. ne olduda 12 saatte geri teslim edildi ? türkiyenin son hamlesi olacaktı..ve ne olduda pkk kamları göstermelik kapatıldı.. ecek acak sözleriyle.
müridler ben yazıyorum. görüşme olacak ve puşt buş diyecekki hiç bi şey yapamassın rte. aman ha ülkeni batırırım. pkk ben besliyorum diyemesede.. biliyoruz.
bu hesabtır sorulmalı bu hesaptır sorulmalı.....Fatma tatile çıkmazsa 4 yıl sonra görüşeceğiz.
-
Bu kadar rezillik yetmedi, durmak yok yola devam..
Bi kaç hafta önce yazılıyordu, "rte'den abd'ye tarihi rest" diye, görüyoruz resti.. Adam sıçmaya gitse abd'den izin alcak amk..
-
arkadşlar boşuna kendinizi yormayın yazık değmez bu adama laf söylemeye bile ulan tayyip senin .......