Amerika Bak Bu Son Firsatin Ona Gore...
-
student ic mesele ile dis meseleyi birbirine karistiriyorsun,
ordunun tank yurutmesi kendi insifiyatifindedir icerde istedigini yapabilir ama baska bir ulkenin topraklarina hareket edebilmesi icin mutlaka hukumetin yetkisi gerekiyor.
-
underzero katılıyorum hoca bilip bilmeden yorum eklemek yanlış bence iç meselelerle dış meseleler bir mi!
-
student kafami "ordu istedigi zaman tank yurutuyor, aciklama yapabiliyor" diye yormak yerine
bu hukumet neden orduya irak icin yetki vermiyor diye kafa yorardim.
-
underzero , dalgamı geçiyorsun ? İç mesele dış mesele bir değil , ama içerde hükümete , meclise müdahale edip istediğini yaptıran , gece yarısı bildirge ile yargıyı etkileyen ordu istese çok rahat Irak için yetki alırdı.Olağanüstü hal der yine girer Iraka.
Ordu bugün girmek istiyoruz desin anında girer Iraka , kendinizi kandırmayın ,
Neyse , hükümete sövmeye devam edin belki pkk o zaman biter ,
Tabi bir de diğer taraftan bakabilirsiniz , Güney Doğuya yapılan iyileştirmelerler , götürülen hizmetlerle halkın Devlete olan güvenini , sevgisini kazanıp pkk nın elindeki kozları almanın , insana yapılan yatırımla pkk nın kökünü kazımanın daha kalıcı olacağınıda düşünebilirsiniz
-
bende underzero nun arakdasında olacağım. ve eğer birşey olmaz ise "gafman dan bir yoğurt olmaz."
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------erkan yanlis anlamadim ama hicbirsey de anlamadim yazdiklarindan.
-----------------------------
anlamaman yanlış anlamandan iyidir,de.benimde anlamadıgım senin konu başlıgında hangi pazartesinden bahsettiğindir.ne oldu istediğimizi aldıkmı almadıkmı? konu kilitlenecekmi kilitlenmeycekmi?
yani şimdi bu turguttan ,pardon tayyipten yogurt olurmu olmazmı?karar nedir?
-
student elma ile armut u birbirine karistiriyorsun,
icerdeki olaylara istedigi gibi mudahale edebilir icerdeki teroristleri tek tek bulup imha edebilir kimse karismaz,
ya disarida nasil ?
tbmm inden yetki almadan girdi diyelim irak a ve orda pesmerge ile catisti sonuc ? bir irak Turkiye savasi cikar ama savas cikarsa yetki aldigi icin herkes arkasinda olur
diger turlu ordu hedef haline gelir ve hukumet benim yetkim disinda girdin oraya sana para silah muhimmat malzeme gondermiyorum derse ne yapcak ordu orda ?