folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Amerika Bak Bu Son Firsatin Ona Gore...

Amerika Bak Bu Son Firsatin Ona Gore...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek
    akşam meşhur amerika görüşmesi oldu 1:30 saat basın açıklamasında kem küm kem küm laaaaa dayı bana kem küm yapma giriyoz mu girmiyozmu bu kadar basit
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Ya bu adamlar çok gerizekalı. Devlet idaresinden, ülkenin huzurunu korumaktan, uzun vadeli sorunları engellemekten, diplomasiden,  zerre kadar anlamıyo. Yada  sizler başbakan olacak adamlarsınızda  önünüz tıkanmış.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

andidit bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ya bu adamlar çok gerizekalı. Devlet idaresinden, ülkenin huzurunu korumaktan, uzun vadeli sorunları engellemekten, diplomasiden, zerre kadar anlamıyo. Yada sizler başbakan olacak adamlarsınızda önünüz tıkanmış.

sence halk bu kadar tepki vermeseydi bu devlet birseyler yaparmiydi sence ?

evet yapardi diyeceksen, - neden daha onceden hicbirsey yapmadi, daha once de onlarca sehit oldu neden soyledikleri tek tepki "sabrimiz tasmaktadir" demekten baska birsey olmadi.

hayir diyeceksen demekki devlet bu islerden bilerek veya bilmeyerek ANLAMIYOR. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Bu olayların  burada konuştuğumuz kadar basit  olmadığını hepiniz biliyorsunuzdur. Devlet idaresi kolay değil abicim hemde hiç kolay değiil. Ben ısrarla hala halkın bilmediği çok şey var diyorum.  Komutanların konuşmalarına bir bakın. En çok canı yanan onlar. Ama bu Türkiyenin Cumhuriyet tarihindeki en önemli kararı olacak bir konu. Öyle ha diyince olmuyor. Başımızdakilerin yerinde olmak istemezdim. Ülkenin kaderi onların elinde. allah yardımcıları olsun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

zaman gazetesinin karikatüristi.sövmek çok isterdim ama sövmicem.bi de ateş falan yapmış oraya ulan bu kadar mı mal olunur.kimle kimi jkıyaslıyosuuz allah aşkına?koskoca tsk ile kodumunun pkklılarını kıyaslıyo.hepsini sktrettim şehit verilirse verilir biz de çağırılırsak askere biz de gideriz biz de şehit oluruz ama  birşeylerin hesabını sorarız.neyse ya bırakın pkklılar rahat rahat gezsin kuzy ırakta. ne diyim...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    sen anlamamıssın Anti o karıkaturu. Pkk  ayagımızın altında olan. ateş  olan  pkk değil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

peki antidit girmeyeli, vurmayalim ne yapalim ?

elimiz kolumuz bagli bekleyelim mi ?

teror orgutu pkk gelsin hergun pusu kursun sehit verelim, kuzey iraktan Turkiye yi tehdit etsin ses etmeyelim ?

bugun pkk ya ses cikartmayan Turkiye yarin amerikasi ingilteresi yunani geldigi zaman ne yapacak o zamanda karikatur yayinlarsin savasmayalim yunanin arkasinda ingiltere var ingilterenin arkasinda avrupa var avrupanin arkasinda amerika var onun da arkasinda dunya var diye

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Underzero benim yapmayacağım şeyler hakkında yapacakmışım gibi konuşma istersen.  Ben kuzey ırağa girmeyelim falan demiyorum. Belliki biz bu işten zarar ediyoruz, canlarımız gidiyor. Kuzey ırağa girincede aynısı olacak. Bizi çiçeklerle beklemiyorlar orda. Bunuda geç ölmeye ölürüz vatana can feda   Ben ne amerikadan korkarım ne ingiltereden nede o pkk puştlarından. Irağa girdiğimiz zaman vuracağımız pkklılar ile normal kürt halkı arasında o kadar ince bir çizgi var ki olası Kürt-Türk savaşına sebep olabilir. Korktuğum  Kuzey ıraktaki kürtler de değil. Bi yazarın dediği gibi 3-5 f 16 30 40 sorti. Alayı yanar. Ya içimizdeki Kürtler ? O kadar kolay ki boyle bir durumda onları karşı safta görmek. Biz 16 devletimizi de iç savaşlarla yıkmış bir milletiz Göktürklerden beri bu böyle Osmanlı nın yıkılışında da bunu görebiliriz. Bizi bölmek istiyorlar. Biliyorlar ki karşılarına geçip savaşarak bizi yenemeyecekler. Ve de biliyorlarki ülkemizdeki Kürtler ülke dengelerini değiştirecek kadar  etkin ve faal.  Pkk bir araç. Bu gün Türkiye  akıllı adımlar atarsa  bir kurşun bile sıkmadan pkk yı bitrebilecek gücte bir  devlet.  Ben bunu savunuyorum. vatan için ölünecekse ben hazırım ilk ben öleyim tamam. Can vermesinide biliriz can almasınıda. Ama bu en son olacak şey. Ondan önce yapılacak çok şey var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    23 operasyon gizli yapılmış. 24.sünü tüm dünya duydu.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    23 operasyon gizli yapılmış. 24.sünü tüm dünya duydu.
    hea yaw ben de orayı anlamadım düğüne gider gibi operasyon muhabbeti yapılıo

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
Toplam Hit: 7225 Toplam Mesaj: 48