Amerika Bak Bu Son Firsatin Ona Gore...
-
akşam meşhur amerika görüşmesi oldu 1:30 saat basın açıklamasında kem küm kem küm laaaaa dayı bana kem küm yapma giriyoz mu girmiyozmu bu kadar basit
-
Ya bu adamlar çok gerizekalı. Devlet idaresinden, ülkenin huzurunu korumaktan, uzun vadeli sorunları engellemekten, diplomasiden, zerre kadar anlamıyo. Yada sizler başbakan olacak adamlarsınızda önünüz tıkanmış.
-
andidit bunu yazdı:
-----------------------------
Ya bu adamlar çok gerizekalı. Devlet idaresinden, ülkenin huzurunu korumaktan, uzun vadeli sorunları engellemekten, diplomasiden, zerre kadar anlamıyo. Yada sizler başbakan olacak adamlarsınızda önünüz tıkanmış.
-----------------------------sence halk bu kadar tepki vermeseydi bu devlet birseyler yaparmiydi sence ?
evet yapardi diyeceksen, - neden daha onceden hicbirsey yapmadi, daha once de onlarca sehit oldu neden soyledikleri tek tepki "sabrimiz tasmaktadir" demekten baska birsey olmadi.
hayir diyeceksen demekki devlet bu islerden bilerek veya bilmeyerek ANLAMIYOR.
-
Bu olayların burada konuştuğumuz kadar basit olmadığını hepiniz biliyorsunuzdur. Devlet idaresi kolay değil abicim hemde hiç kolay değiil. Ben ısrarla hala halkın bilmediği çok şey var diyorum. Komutanların konuşmalarına bir bakın. En çok canı yanan onlar. Ama bu Türkiyenin Cumhuriyet tarihindeki en önemli kararı olacak bir konu. Öyle ha diyince olmuyor. Başımızdakilerin yerinde olmak istemezdim. Ülkenin kaderi onların elinde. allah yardımcıları olsun.

-
zaman gazetesinin karikatüristi.sövmek çok isterdim ama sövmicem.bi de ateş falan yapmış oraya ulan bu kadar mı mal olunur.kimle kimi jkıyaslıyosuuz allah aşkına?koskoca tsk ile kodumunun pkklılarını kıyaslıyo.hepsini sktrettim şehit verilirse verilir biz de çağırılırsak askere biz de gideriz biz de şehit oluruz ama birşeylerin hesabını sorarız.neyse ya bırakın pkklılar rahat rahat gezsin kuzy ırakta. ne diyim...
-
sen anlamamıssın Anti o karıkaturu. Pkk ayagımızın altında olan. ateş olan pkk değil.
-
peki antidit girmeyeli, vurmayalim ne yapalim ?
elimiz kolumuz bagli bekleyelim mi ?
teror orgutu pkk gelsin hergun pusu kursun sehit verelim, kuzey iraktan Turkiye yi tehdit etsin ses etmeyelim ?
bugun pkk ya ses cikartmayan Turkiye yarin amerikasi ingilteresi yunani geldigi zaman ne yapacak o zamanda karikatur yayinlarsin savasmayalim yunanin arkasinda ingiltere var ingilterenin arkasinda avrupa var avrupanin arkasinda amerika var onun da arkasinda dunya var diye
-
Underzero benim yapmayacağım şeyler hakkında yapacakmışım gibi konuşma istersen. Ben kuzey ırağa girmeyelim falan demiyorum. Belliki biz bu işten zarar ediyoruz, canlarımız gidiyor. Kuzey ırağa girincede aynısı olacak. Bizi çiçeklerle beklemiyorlar orda. Bunuda geç ölmeye ölürüz vatana can feda Ben ne amerikadan korkarım ne ingiltereden nede o pkk puştlarından. Irağa girdiğimiz zaman vuracağımız pkklılar ile normal kürt halkı arasında o kadar ince bir çizgi var ki olası Kürt-Türk savaşına sebep olabilir. Korktuğum Kuzey ıraktaki kürtler de değil. Bi yazarın dediği gibi 3-5 f 16 30 40 sorti. Alayı yanar. Ya içimizdeki Kürtler ? O kadar kolay ki boyle bir durumda onları karşı safta görmek. Biz 16 devletimizi de iç savaşlarla yıkmış bir milletiz Göktürklerden beri bu böyle Osmanlı nın yıkılışında da bunu görebiliriz. Bizi bölmek istiyorlar. Biliyorlar ki karşılarına geçip savaşarak bizi yenemeyecekler. Ve de biliyorlarki ülkemizdeki Kürtler ülke dengelerini değiştirecek kadar etkin ve faal. Pkk bir araç. Bu gün Türkiye akıllı adımlar atarsa bir kurşun bile sıkmadan pkk yı bitrebilecek gücte bir devlet. Ben bunu savunuyorum. vatan için ölünecekse ben hazırım ilk ben öleyim tamam. Can vermesinide biliriz can almasınıda. Ama bu en son olacak şey. Ondan önce yapılacak çok şey var.
-
23 operasyon gizli yapılmış. 24.sünü tüm dünya duydu.
-
mayrip bunu yazdı:
23 operasyon gizli yapılmış. 24.sünü tüm dünya duydu.
hea yaw ben de orayı anlamadım düğüne gider gibi operasyon muhabbeti yapılıo