folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Amerika Bak Bu Son Firsatin Ona Gore...

Amerika Bak Bu Son Firsatin Ona Gore...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    reklam kokan hareketler bunlar mılletın gozunu boyamaktan baska bı sıkım degıl tezkere cıkalı kac gun oldu neden uygulanmıyor aslında zamanında gırılmesı gerekırdı nıe sımdıye kadar bekledıler artık vakıtte gectı sımdı tam zamanıda dıyemezler

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    Ne kadar sabırsız dar görüşlü bakıyosunuz siz olaylara o kadar basit görüyosunuzki bu olayları yaptığınız tek şey başbakana küfretmek biraz geniş çaplı düşünmenizi tavsiye ederim arkadaşlar  size şöyle bir örnek vereyim Atatürk bile Fevzi paşayı avrupaya yolluyo ingilizleri masaya oturtalımda savaş olmasın diye kan dökülmesin diye hemde ne savaş iki tane çapulcunun gelipte 10 tane askerimizi öldürdüğüne hiç benzemeyen bir durum Atatürk bile durumu diplomatik yollarla kurtarmayı düşünürken bakıyorumda gençliğimiz asmak kesmek taraftarı yanlış bir tutum arkadaşlar bu. Bu sefer hiç bişey olmayacak amerikadan dönülecek vede ırağa girilmeyecek ama emin olunki aynı şey tekrarlandığında kimse beklemeyecek ne amerika nede başka bir güç önüne geçemeyecek Türkiye'nin..

ZİNAR KERE ZİNAR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

aslında yine tarih tekerrür etti. abd yine klasik hamlesini yaptı. oyalama
    vesellam sonuç ne ?

şehitlerimizin ardından 2 hafta geçti ? kim ne yaptı ?

ırağa girdik mi ? hayır

ambargo varmı ? yok 

barzani ve talabaninn azını tıkadık mı ? hayır ne gezer

kaçırılan askerlerimizi kurtardıkmı ? hayır

elde ne var ? 0 + barzani ve talabani dene ibnelerin geçtiği dalga  

2 haftada oradaki tüm piçler kaçtı ! ee biz taşlardan kale yapıp maç mı yapcaz orada ? veya mangala mı gitcez ? hani dağ havası iyi gelir hesabı ! ?

off tayyip off , bi ülkenin şerefi olur , yapıyosa biri sana bi ibnelik binecektin tepesine bu 1 değilki , bidaha olmasın diyelim !
    sabırsızmışız , daha ne sabrı beee ?? 3-4 hafta önce de 8 şehit gelmişti . hani ozaman diyoduk ya sözün bittiği yerdeyiz,
    bu sözler bitmeeezzzzzz

durmak yok sözlere devammm 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Katılıyorum ya o tezgereyi bi tarafından çıkarmayacaktı yada madem çıkardı onurumuzla oynattırmayacaktı, Tarihte eşi yok böyle bişeyin, harekat tezkeresi onayla sen bi devlet sana höst dedi diye kalk gitme varmı böyle bi şey. Lanet olsun.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

rte tam olarak boyle soylememis ama condi araciligi ile "pazartesi gunu ne kadar" son bir firsat veriyor SAYIN BASBAKANIMIZ.

helal olsun adami goruyormusun amerikaya postayi koydu, birde begenmiyorsunuz, 

size de ne yapsa yaranamiyor ne yapsa begenmiyorsunuz bak ne guzel amerikaya karsi cikiyor ama buna ragmen yine de begenmeyenler cikacak SAYIN COK DEGERLI BASBAKANIMIZI, begenmeyen ceker gider kardesim, 

pazartesinden sonra yine hicbirsey olmayacak ve ben bu konuyu editleyip soyle yazacagim,

lan turgut pardon turgut degildi

lan recep senden bir yogurt olmaz...

önemli ,yani beklediğimiz   kararlar çıkmazsa dogramak gerekir kendilerini yogurda.elimizde hiç olmazsa cacık bulunsun.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

underzero hoca.

operasyon yapılacak diye karar alınmış.ne tür operasyon yapılacağını TSK belirleyecekmiş. pek tatmin etmedi beni ama yinede karar karardır.

pkk kuzey ıraktan kaçacak. türkiyenin bazı bölgelerine gidecek... halkın arasında olacak benim düşüncem bu.  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Askerligimi 1990 yılında yaptım nerede yaptın diye sorarsanız kuzey ırakta o zamanlar gün aşırı operasyon yapılırdı hiçbirinde de meclisden teskere çıksın diye beklememiştik

berzani ve talabaniyi koruyup kollayan apo itini besleyen bir başbakan benim bakanım olamaz

memlekette ne onur ne şeref kaldı beee

yazık çok yazık

Atatürk'ün gençlige hitabesini okuyun ve bu günkü durumla karşılaştırın bence

Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur.

Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir.

İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır.

Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetln imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!

Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.

İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.

Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.

Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    veron61
    veron61's avatar
    Erkek
    eskiler bilir talabani ile barzaniye pasaport veren  türkiyeydi.... devran dödndü

to day is a good day to die
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Bunu kim yazdıysa bunu yazdı:

rte tam olarak boyle soylememis ama condi araciligi ile "pazartesi gunu ne kadar" son bir firsat veriyor SAYIN BASBAKANIMIZ. Komiksin recep

helal olsun adami goruyormusun amerikaya postayi koydu, birde begenmiyorsunuz, Push tun teki recep e "bak karşıt görüşlülerin çoğalmaya başladı biraz abd karşıtı bi kaç söz söyle biz duymamazlıktan gelkiriz" dedi Tayyip ciğimin raporunun ilk maddesi bu rice vermiş:)

size de ne yapsa yaranamiyor ne yapsa begenmiyorsunuz bak ne guzel amerikaya karsi cikiyor ama buna ragmen yine de begenmeyenler cikacak SAYIN COK DEGERLI BASBAKANIMIZI, begenmeyen ceker gider kardesim, Buradan çekip gidecek olanlar kimliğindeki TC ibaresini beyenmeyenler tayyip de kim oluyor???

pazartesinden sonra yine hicbirsey olmayacak ve ben bu konuyu editleyip soyle yazacagim, Underzero pazartesi den sonra çok şey olacak tayyip yine allem edecek kallem edecek kılıfına uyduracak. yok şöyle oldu da ondan böyle yaptık diye yeni dansöz gibi kıvırmaya devam edecek benim koyun insancıklarımda "adam haklı " diyecek...

lan turgut pardon turgut degildi

lan recep senden bir yogurt olmaz... Ekleme yapayım "lan recep senden bir BOK olmaz :@"

TAYYİP DEN BİR AÇIKLAMA VAR... :)

1-   Şehidinize hakaret ettim, anlamadınız
    2-   Ermeni yahudi demeden ülke varlıklarını sattıp, egemenliğimizi devrettim, anlamadınız
    3-   Kendi ülkemi bölen projenin Eş Başkanı'yım dedim, anlamadınız
    4-   Erbakan bile "AKP' yi siyonistler kurdurdu" dedi ki doğru, anlamadınız
    5-   Türkiye yi katmerli bir borcun altına soktum, toprakları sattım, anlamadınız
    6-   Barzani ve Talabani ile kolkola girip kendi askerimizi dışladım, anlamadınız
    7-   Din, müslümanlık,islam dedik 4 yıl boyunca rekor sayıda kilise açtırdım, bu nasıl müslümaklık demediniz ve yine anlamadınız.
    8-   Ogluma acık acık gemi aldım, alenen 4 senede onu da trılyoner yaptım anlamadınız
    9-   Malıye bakanıyla elele verıp yedı sulalemıze yetecek paraları goturduk anlamadınız
    10- Teroristbasına sayın dedim anlamadınız
    11- Ulkeyi en yuksek faizle borçlandırdım anlamadınız
    12- 2002 dekı secım oncesi dokunulmazlıkları kaldırcam diye yalan soyleyıp sonra bı daha lafını bıle etmedım anlamadınız
    13- Derdini söyleyen vatandaşa si... çektim anlamadınız

Üstüne üstlük bütün bunları tembel muhalefette size iyi anlatmayınca, sandıktan hooop ben çıktım. Şimdi bir 5 yıl daha sizleri ben sevmeyimde kimler sevsin.
    Bu 5 yılda da yapacagımı yaparım, ondan sonra ister seeeç ister seçme çok da göbeğimin bi karış altındaydı.

Nasıl olsa kalkıp yüzünüze sövsem yine %50 alırım .
    Atalarımız ne demiş ; Deveye diken, insanı seven. Canım koyunlarım benim.

Hala anlamayanlara tekrar edelim   

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

DİKKAT... Anti Tayyip Yada Anti Akp propagandası değil tamamen açık ve net gerçeklerdir...

Çok uzun ama Hepsini okudum ve buraya aktardım Mutlaka okuyun ve bir şeyleri öğrenin araştırın amacım bu koyun olmayalım. Bu yazılanlara inanmıyorsanız her cümlenin sonundaki tarih gazete vs bilgilerini araştırın doğrumuymuş görün bakalım...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

İşte Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi sözlerinden, yorumsuz olarak kimliği-kişiliği; Şimdiden, alışın, içinize sindirmeye çalışın!
    Belediye Başkanlığı Döneminde:“Elhamdülillah şeriatçıyız” (21.11.1994 Milliyet)
    “Yılbaşına karşıyım” (19.12.1994 Sabah)
    “Ben tekkeye değil dergâha gittim” (22.1.1997 Gözcü)
    “Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok” (12.5.1994 Hürriyet)
    “Her 10 Kasım’da yaygara kopartılıyor” (14.11.1994 Hürriyet)
    “İstanbul’u Medine yapacağız” (Akis)
    “Bütün okullar İmam Hatip yapılacak” (17.9.1994 Cumhuriyet)
    “Sarık operasyonu çok komik” (15.5.1995 Sabah)
    “Yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir” (25.6.1994)
    “Sadece imamlar resmi nikâh kıysın” (9.5.1995 Milliyet)
    “Ben Millet Meclisi’nin de dua ile açılmasından yanayım” (8.1.1996 Milliyet)
    “Ben İstanbul’un imamıyım” (8.1.1995 Hürriyet)
    “Milli Piyango zulümdür” (29.9.1994 Hürriyet)
    “Taksim’deki caminin temelini inşallah atacağız” (1.7.1994)
    “Cumhurbaşkanı’nın İmam Hatipli olacağı günler yakındır” (5.2.1996 Akit)
    “Türkiye kendine din olarak” Kemalizmi “almış ve başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir…”
    “Türkiye’nin yarınında artık Kemalizm’e ve Kemalizm benzeri rejimlere, sistemlere yer yoktur. Kemalizm’in yeniden kendini üretmesi söz konusu değildir. Bizim için en üst belirleyici, İslam’ın etkileridir. Her şey ona göre belirlenir.”
    “Camiler kışla, minareler süngü, kubbeler miğfer, müminler askerimizdir.”
    “Demokrasi bizim için bir amaç değil, araçtır. Amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız… Demokrasi bizim için bir tramvaydır. İstediğimiz durağa gelince ineriz.”
    Bir miting sırasında halka sesleniyor: “Yolumuzun ortasında inek oturmuş, yolumuzu kapatıyor, menzile ulaşmamızı engelliyor. İneği yolumuzdan önce lafla, usul usul, sonra evvel Allah sizlerin yardımıyla, artık nasıl olursa, nasıl denk gelirse kaldıracağız.”
    O dönem yanında olduğu Erbakan hocasının “kanlı mı olacak, kansız mı” söylemini bir başka şekilde seslendiriyor.
    “Türkiye’yi eyaletlere bölmek lazım. Merkezi yönetimin bir takım yetkileri bunlara verilmelidir. Belediye Başkanları da bu konuda en yetkili olmalıdırlar. O bölgelerdeki her türlü eğitim de bunlara bırakılmalıdır.” (PKK gibi bölücülerle aynı söylem.)
    “Hem laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olacaksın, ya laik. İkisi bir arada olunca ters mıknatıslanma yapar. Mümkün değil, ikisi bir arada olamaz.”
    “Referansımız İslam’dır. Tek hedefimiz İslam devletidir.”
    “Sen “Ne mutlu Türküm diyene” dersen, onun da “Ne mutlu Kürdüm” deme hakkı vardır.”“1.5 milyarlık İslam âlemi, Müslüman milletimizin ayağa kalkmasını sabırsızlıkla bekliyor… Kalkacağız, bu ayaklanma başlayacak.”
    “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir lafı koskoca bir yalan. Egemenlik kayıtsız şartsızAllah’ındır.”
    Başbakan olduktan sonra:
    “Türkiye’yi pazarlıyorum. Bizim için verilecek para önemlidir. Her şeyi pazarlar satarız, parayı veren düdüğü çalar.”
    “Bir tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye, millet isterse tabii ki gidecek be!.”
    “Kadın nereye isterse oturur, Sana ne ya! Ayıp ya!” (Kars’ta AKP toplantısında kadınlarla erkeklerin ayrı yerlerde oturtulmasını eleştiren gazeteciye)
    “Türkiye’de Kürt sorunu vardır. Bunu “Türkiyelilik” kavramıyla çözmeliyiz. Türkiyeli kimliği her vatandaşın üst kimliği olmalı, Türk kavramı da alt kimlik olarak değerlendirilmelidir… İsteyen isterse yine ben Türküm derse desin!” (Diyarbakır’da halka yaptığı konuşmada alt üst kimlik tartışmasıyla Türk kimliğini de Ermeni, Rum, Kürt gibi alt kimlik olarak gösteriyor.) PKK ile aynı söyleme giriyor.
    PKK ateşkes kararı verince: “Biz de durduk yerde onlara operasyon yapmayız.” (PKK’yı muhatap alıyor ve ateşkes kararlarına jest yaparak karşılık veriyor.)
    “PKK’nın cenaze töreninde bayrağını açması da, F-16'ların alçaktan uçuş yapması da yanlış.” ( İki tarafın da yaptığı yanlış. PKK terör örgütü ile Türk Silahlı Kuvvetleri’ni aynı kefeye koyuyor, kendince her iki tarafa da eşit yaklaşıyor).
    “Suriye’yi Lübnan’dan çıkardıkları gibi, bizi de Kıbrıs’tan çıkartırlar. Birileri bize çık der, kuzu kuzu çıkarız.”
    “Neyseki, yaşına başına saygı duyuyorum. Ağzı olan konuşuyor!” (Kıbrıs davasının 50 yıllık lideri Rauf Denktaş’a.)
    “Yahu, bu millet yatıp kalkıp size mi çalışacak.” (Erzurum’da çiftçilere sesleniyor)
    “Sana mı kaldı türban konusunda karar vermek, bu ulemanın işidir. Ulema ne diyorsa o olur.” (Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne)
    “Sallama. Elini kolunu sallama, her yerin oynuyor be!” (Muhalefet milletvekiline.)
    “Ulan terbiyesizlik yapma! Artistlik yapma ulan! Hadi ananı da al git buradan.” (Mersin’de bir vatandaşa.)
    Cumhurbaşkanı tarafından onaylanmayan yüzlerce atamanın vekâletlerle yürütülmesi konusunda: “Biz hukuka aykırı bir şey yapmıyoruz. Mecelle’de (şeriat hukuku) böyle bir kaide var.”“Askerlik yan gelip yatma yeri değil.” (Şehit yakınlarına.)
    “Söyleyin şu sahtekâra ne istiyormuş.” (Almanya’da bir gurbetçi için söylüyor.) Bu lafı söylediği toplantıda salondaki vatandaşlar Türkiye Cumhuriyeti’nin Büyükelçisi yuhalanıyor.
    “Burası (kafasını göstererek) basmıyor. Hayatında iki koyun gütmediği için bunu kavrayamıyor.” (YÖK Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç’e.)
    “Kendisine kefilim, babam gibi güvenirim. Ona kendime inandığım gibi inanıyorum.” (Birleşmiş Milletler tarafından tüm dünyada terörist ilan edilen ve aranan El Kadı hakkında.)
    “Onları hoplatacağım.” (Terörist El Kadı’yı eleştiren muhalefet üyeleri ve gazetecilere.)
    “Ulusalmış, milliyetçiymiş, Ne milliyetçisi yahu. Bunlardan olsa olsa saman milliyetçisi olur.”
    “Kes ulan sesini… Sana üç nokta koyarım… Otur ulan oturduğun yerde, her şeye burnunu sokma.”
    2002 seçimlerinden hemen önce ve Başbakan olunca: “Ben gelişerek değiştim.”
    Başbakanlığının 4. yılında: “Ben hiçbir zaman değişmedim. İslami fikirler değişmez.”
    Ve henüz 1980'li yıllarda Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk ve Cumhuriyet rejimine karşı etmiş olduğu yemin: “Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye’yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim.”
    “Cumhurbaşkanı’nın İmam Hatipli olacağı günler yakındır.”

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 7219 Toplam Mesaj: 48