folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerika Ve İsrail İrani Vurursa Turkiye Ne Yapar

Amerika Ve İsrail İrani Vurursa Turkiye Ne Yapar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Saldırıya izin veren komşuyu vururuz! 

http://haber.mynet.com/detay/dis-haber/Saldiriya-izin-veren-komsuyu-vururuz-/29Haziran2008/X1214730545187

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Saldırıya izin veren komşuyu vururuz! 

http://haber.mynet.com/detay/dis-haber/Saldiriya-izin-veren-komsuyu-vururuz-/29Haziran2008/X1214730545187

Tabiki vuracaklar.Ama böyle bir durumda eğer turkiye gene amerikanın savaş üssü olursa iranlılara tek kursun sıkmam... 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    abd iranı ırak gibi vuramaz ırakta şii, sünni, arap, acem, tükmen, zaza gibi dili, dini, örfü farklı topluluklar yaşadığı için abd yıllarca içten içe ırağı böldü ve iç bölünmenin ardından ırağı vurdu. İranda ise halkın   %95 müslüman öyle ırak gibi bölüp vurması çok zor kaldıki iranın elinde yeteri kadar güçlü olmasa bu kadar sert açıklamalar yapmazdı abd de vurmak için bu kadar beklemezdi. abd iranı vurursa kaybı çok büyük olacak. abd'nin kaynakları hzla tükeniyor uzatmaları oynuyor süper güc tükeniyor. abd iranı vurmaya cesaret edemez.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Asya paktına göre işin içine çin ve rusya girer ve sonra mantar bulutlar radyasyon serpintileri felan.Bize gelince yine Irak mevzuu gibi burdan geçiş izni isticek amerika vermiycez ve tepeden bi kaç bomba yiycez ve savunma savaşına hoşgeldiniz.İsrail türkiyeye hiç bi bok yapamaz kıbrısa sağlam üsler kurulup savunma amaçlı yığınak yapılabilir.Ve size içimi acıtan bi hadise anlatmak istiyorum.Bir akrabam hava kuvvetlerinde albay ve onun oğluda kara havada teğmen helikopter pilotu.Irak savaşı arefesinde diyarbakıra amerikan komutanlar gelmişti.Yerin altına görüşmelere inilmiş ve türk komutanlarının amerikalı köpeklere yes sir mes sir diye hitap etmesi her dediklerine katılması adeta içimi acıtmıştı.Nato saçmalığının bi hiyerarşik tepkileri olsa gerek bu.Nede olsa natonun babası amerika değil mi?Btünü savunma sistemleri natonun uçaklar ve onların podları yazılımları hepsi made in Usa.yani bi savaş durumunda hava kuvvetlerimiz önlemeye kalksalar bile bütün sistemleri ekranları kararabiliyo.Malesef arkadaşlar bana kızıcaksınız ama bi çin bi rusya bi japonya olamadık.Çok üzgünüm ki kendi teknolojilerimizi üretemedik.amerika israil anca bomba atar bu ülkeye ama kara savaşı çok zor Türkiyeyle.keşke çok geniş yelpazeli bi doğu paktına entegre olabilseydik kendi teknolojimizle gücümüzle bu natoyu amerikayı israili hizaya getirebilseydik.Ama geçmiş hökümetlerimizin batı ve amerika sevdalılığı yüzünden böle bişey olmadı maalesef.12 eylül darbesinin amacı bazı karanlık güçlerin türkiyenin iyiye gitmesini önlemek amaçlı yapılmış bir harekat olduğunu bilmemek için ya gerizekalı yada vatan haini olmak gerekir.Ben kendi teknolojimi silahımı atom bombamı üreten bi ülkeye mensup olmak isterdim ha bu değilki ülkemi sevmiyorum mensup olduğuma yakarıyorum.O kadar çok seviyorum ki bu ülkeyi satırlarımda çanakkalede istiklal harbinde insanların yukarıda yazdığım hayaller için savaştığını ve sonradan bu hale düştüğümüzü,onların kemiklerinin sızladığını düşünmek içimi adeta acıtıyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    sayın muritler , bi kere  abd nin savaşa girebileceğine ınanmıyorum bi arkadas demişki iran abd  ye  hava  saldırısı yapamaz evet yapamaz  ama israil e yapar israil in  abd  den farkı ne iran israili  adeta bir lokma  gibi yutar sizce bunun olamasına  abd  deki yahudiler  izin verirmi bence  dünya  haritasına bi göz  atın iran la  ısrailin konumunu bi gözden gecirin . iran kolay bi lokma  olmayacak ve bence bu savasa türkiye devlet olarak girmez  ama mücahit olarak  irana geçen türk sayısı bence  10 binleri geçer ..............saygılar

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek

matrakboys bunu yazdı:
    abd iranı vursun ben de o amerikan başkanının topuklarına sıkmazsam

hoca abd irani vurur yanindan gecerkene birde sana vurur 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kanvegul bunu yazdı:

matrakboys bunu yazdı:
    abd iranı vursun ben de o amerikan başkanının topuklarına sıkmazsam

hoca abd irani vurur yanindan gecerkene birde sana vurur 

eğer amerikanın başbakanının topuklarına sıkabiliyorsan hiç durma şimdi yap.Eğer o akdar yakınlaşırsan kafasına sık.Aklında bulunsun o adam ölünce ehrşey düzelmeyecek.Amerikada bir çok gizli örgüt var bunlar başka başkanı ayartıp onu destekleyip başkan yapacaklar.İStediklerine devam ettirecekler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Başta ABD'li tayyip olduğu için açardık incirliği dolayısıyla Amerika ve İsrail'in yanında olurduk..

selam gençlik!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    bi kere öle bi saldırı olursa Ruslar gizli gizli malı götürür Amerika tabiki hesaplamıştır Rusya ve Çin'i ama Rus ve çinlilerin de wardır bi kozu sokarlar amerikanın g*tüne.İsterse uzay gemileriyle ufolarla vursun amerika ekonomisinin anına goydun mu ne amerika kalır ne israil.

NEDEN? (soru olarak)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:

DkN bunu yazdı:
    Neyle vuracak, sapanla taş mı atıcak? İran Türkiye topraklarına mermi kovanı bile düşürse, kendi eliyle ecelini getirmiş olur. 1 hafta boyunca gece hava operasyonu duzenlesek iran biter. Yüzlerce sefer anlatmama rağmen sizin hala anlamadığınız şey günümüz savaşları. Artık kara savası yok hacılar yok. şunu aklınıza yazın. gerekiyorsa alın civi cekic, kafanıza kazıyın. ABD nin kazanç sağlayabileceği bir maddi kaynağı yok iranın. iran doğalgazı ABD nin umrunda değil, doğalgaza ihtiyacı yok. İranı vurması için bir sebep yok, ha adamın canı sıkılır savaşmak ister gider vurur, kimse ağzını bile açamaz. İranın heryeri piyade olsa kaç yazar, kara savaşı olacağını söyleyen kim. Adam getirecek arap denizine uçak gemisini, Suud topraklarında, Türkiyede, Azerbaycanda, Afganistanda hava üsleri var, 5 taraftan gece gündüz hava operasyonu yapacak, dümdüz edicek iranı. İran'ın fabrikalarını, barajlarını, askeri üslerini, santrallerini, devlet binalarını, her türlü üretim tesislerini ve tüm altyapısını, canı istersede şehirleri 1 bilemedin 2 hafta içerisinde dümdüz edicek. İşte hoca savaş bitti, kim demiş kara savaşı olacağını. Al sana savaş, al sana iran. Artık iran diye bir devlet yok, işte bu kadar basit. işte gunumuz savasları boyle...

Abd nin umrunda olan biçok şey var. Örneğin; Ortadoğuda kendine bu kadar büyük bi tehdidi asla kabul etmez, ya kendi güdümünde olucak (Türkiye,Suudi arabistan gibi) ya da olmıcak. Eğer düşünürsek biçok sebep bulabiliriz.

Ayrıca havadan istedigin kadar uçak uçur , biçok sebepten dolayı karada güvenlikte sağlanmalı. O senin bahsettiğin fantastik savaş şekli eger sonuç verseydi Afganistan , Irak hatta Vietnamda olmalıydı.

B-52 ler haftalarca bomba yağdırdılar vietnama fakat sonucu anlatmama gerek yok.Afganistan , ırak zaten rezalet..

Yani anlıcağın savaş hala karada kazanılıyor.

Hayır hacı, tamamen farklı şeyleri örnek veriyorsun. Afganistan Vietnam ve Irak ta amaç farklı, o topraklar işgal altında. Burada amaç işgal değil, amaç bir ülkeyi felç etmek. Bunun için kara savaşına gerek yok. Amaç işgal olmadıgından, dolayısı ile karada savaşmaya gerek yok, amaçlar doğrultusunda savaş sadece denizdede olabilir. amac aclık cektirmektir, dunyayı global ambargoya zorlarsın, donanmanı yollar adamı ulkesine kitlersin aclıktan sıctıgı boku yer. amac bir ulkeyi felc etmektir, 100 sene geriye atmaktır, ayaga kalkamaz hale getirmektir, bombalarsın fabrikalarını, barajlarını, askeri üslerini, santrallerini, devlet binalarını, her türlü üretim tesislerini ve tüm altyapısını olur biter. İşgal amacı güden bir savaş elbetteki karada biter, adı üzerinde işgal. Ama burada bir işgal söz konusu değil. Kaldı ki fantazi yapıp işgal boyutuna indirgesekte olayı, düzenli ordular arasındaki savaş ya çok kısa surede biter, yada iran hiç savaşamaz, savaşmadan biter. Çünkü hava üstünlügünü kaptırdıgın vakit bosa savasıyorsun demektir. Tepende avcı ucakları cirit atarken ne tankını savasa surebilirsin ne topunu. tek yapabilecegin envanterini imha edip gerilla savasına gecmektir. zaten bunun anlamıda savasın kaybedildigidir.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 13409 Toplam Mesaj: 132