Amerika Ve İsrail İrani Vurursa Turkiye Ne Yapar
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------@Sorpix abi tabiki adamlar direniş bekliyorlar sen nereyi işgal edersen et bir direniş olur.Bu otomatik bir toplumsal tepkidir zaten.İran nereye hava saldırısı deniyor ucak gemisi mi var olsa bile amerikan deniz kuvvetleri mal mı.nereye isyan çıkartıyor abi?Amerikalılara siz dejenere gözüyle felan bakıyorsunuzda gittim gördüm kaldım inanılmaz milliyetci bir grup var orda ve sayılarıda azımsanıcak gibi degil.Amerikada kaç iranlı var kaçı bir isyan cıksa katılır orda İrandaki rejimden nefret eden bir sürü İranlı var.
@Siganfu:Hacım iranda molla rejimi varken hemde savaşın ortasında sen nereye istifa ediyorsun anında kellen gider. Önce etsende zorla geri alırlar orduya zaten.
-----------------------------
bu öngörü degil olmuş bir olay. istifa degilde humeyni devrimi olduktan sonra tasviye edildiler. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0ran-Irak_Sava%C5%9F%C4%B1 -
sandman bunu yazdı:
-----------------------------@Sorpix abi tabiki adamlar direniş bekliyorlar sen nereyi işgal edersen et bir direniş olur.Bu otomatik bir toplumsal tepkidir zaten.İran nereye hava saldırısı deniyor ucak gemisi mi var olsa bile amerikan deniz kuvvetleri mal mı.nereye isyan çıkartıyor abi?Amerikalılara siz dejenere gözüyle felan bakıyorsunuzda gittim gördüm kaldım inanılmaz milliyetci bir grup var orda ve sayılarıda azımsanıcak gibi degil.Amerikada kaç iranlı var kaçı bir isyan cıksa katılır orda İrandaki rejimden nefret eden bir sürü İranlı var.
@Siganfu:Hacım iranda molla rejimi varken hemde savaşın ortasında sen nereye istifa ediyorsun anında kellen gider. Önce etsende zorla geri alırlar orduya zaten.
-----------------------------valla hocam rusyayı falan karıstırmadan yazayım
iranınirak tan farklı oldugu kesin
en azından adamlarda merhamet yok onu biliyorum...
amerika askerleri ucretli asker bence bu durumda cok onemli
iran askerleri doldurusa hazır...
hic intahar bombacısı amerikalı gordunuzmu...
sadece int. bobmacıları bile yeter amerikada pislik cıkarmaya...dediginede tekrar hak veriyorum amerika bos ulke degil ama
en azından ust uste savas girme olayı yorar...
-
Abi ben sana İran-Irak savaşındaki İranın durumunu söylüyorum zaten.Sen savaş durumunda ordudan istifanın ne anlama geldigini biliyorsun dimi.Bunun haricinde Mollalar iktidara gelince zaten kendilerini desteklemicek tüm subayları temizledir.Bunun haricinde Iraktada aynı şekilde Saddam Hüseyin mualif bir çok general ve subayı temizlemiştir.Benimkide öngörü degil bende olmuş olayı diyorum
@spofix abi haklısın dogru diyorsunda Amerikanın sadece piyadeleri paralıdır bunun haricinde tankcıları pilotları felan hepsi profesyonel asker ve artık savaşı bunlar kazandırıyor.Birde yorar demişsin ben farklı düşünüyorum adamların şu anda hem duruma alışmış bir kamoyu var hemde silah altındaki taburlar çatışma görmüş birlikler.
-
sandman bunu yazdı:
Abi ben sana İran-Irak savaşındaki İranın durumunu söylüyorum zaten.Sen savaş durumunda ordudan istifanın ne anlama geldigini biliyorsun dimi.Bunun haricinde Mollalar iktidara gelince zaten kendilerini desteklemicek tüm subayları temizledir.Bunun haricinde Iraktada aynı şekilde Saddam Hüseyin mualif bir çok general ve subayı temizlemiştir.Benimkide öngörü degil bende olmuş olayı diyorum
istifa demem seni şaşırttı. devrim olunda üst rütbeli subaylar tasviye edildi bi şekilde. istifa vs.. adam devrim yaptıkdan sonra şah döneminden öyle yüksek ve güçlü mekide kimseyi birakmaz zaten. -
siganfu bunu yazdı:
sandman bunu yazdı:
istifa demem seni şaşırttı. devrim olunda üst rütbeli subaylar tasviye edildi bi şekilde. istifa vs.. adam devrim yaptıkdan sonra şah döneminden öyle yüksek ve güçlü mekide kimseyi birakmaz zaten.
-----------------------------Bu konuda haklısında aynı durum Irak içinde geçerliydi bunu demek istiyorum.
-
arkadaslar tek yonlu dusunmeyin ucuncu dunya savasi baslarmi sizce
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------Abi ben sana İran-Irak savaşındaki İranın durumunu söylüyorum zaten.Sen savaş durumunda ordudan istifanın ne anlama geldigini biliyorsun dimi.Bunun haricinde Mollalar iktidara gelince zaten kendilerini desteklemicek tüm subayları temizledir.Bunun haricinde Iraktada aynı şekilde Saddam Hüseyin mualif bir çok general ve subayı temizlemiştir.Benimkide öngörü degil bende olmuş olayı diyorum
@spofix abi haklısın dogru diyorsunda Amerikanın sadece piyadeleri paralıdır bunun haricinde tankcıları pilotları felan hepsi profesyonel asker ve artık savaşı bunlar kazandırıyor.Birde yorar demişsin ben farklı düşünüyorum adamların şu anda hem duruma alışmış bir kamoyu var hemde silah altındaki taburlar çatışma görmüş birlikler.
-----------------------------hocam oyle ama sonucta er olmadan subay bi iş yapamazki
bir savasın en onemli faktoru kara harekatıdır...
parsel parsel vursan havadan yine sonuc alamazsın...
bide hocam suda var
amerika irana vursa basta hizbullah olmak uzere hamas ve diger gruplar mutlaka olayın icine girecektir
lubnan israil savasında zaten bi can borcu var hizbullahın irana
hizbullah o kadar roketi irandan temin etti...
-
Abi Hizbullah girerse Amerika uluslar arası kamuoyunda direk haklı duruma düşer.Bunun haricinde Hizbullah İsraille karşı ne kadar başarılıki Amerikaya ne yapıcak birde Amerikanın piyadeleri çok iyi silahlanmıştır tamam İranlılar kadar belki milliyetci ve ölümüne savaşıcakda degiller ama adamlar İranlıların menziline bile girmeden şehirleri dümdüz edebiliyorlar.Sence sivil kayıp umurlarında olucakmı hele Hizbullah işin içine girerse Amerika direk halı bombardımanıyla geçer şehirlerin üstünden adamlar kaynakları için gidiyorlar oraya sivilden kime ne.
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------Abi ben sana İran-Irak savaşındaki İranın durumunu söylüyorum zaten.Sen savaş durumunda ordudan istifanın ne anlama geldigini biliyorsun dimi.Bunun haricinde Mollalar iktidara gelince zaten kendilerini desteklemicek tüm subayları temizledir.Bunun haricinde Iraktada aynı şekilde Saddam Hüseyin mualif bir çok general ve subayı temizlemiştir.Benimkide öngörü degil bende olmuş olayı diyorum
-----------------------------hocam oyle ama sonucta er olmadan subay bi iş yapamazki
bir savasın en onemli faktoru kara harekatıdır...
parsel parsel vursan havadan yine sonuc alamazsın...
bide hocam suda var
amerika irana vursa basta hizbullah olmak uzere hamas ve diger gruplar mutlaka olayın icine girecektir
lubnan israil savasında zaten bi can borcu var hizbullahın irana
hizbullah o kadar roketi irandan temin etti...
abd kara harekatı niye düzenlsin?
abdnin f-117 si,f-22si,f-15i,f-16sı var iranda ise bizim meydanlarda (kırklareli meydanında var) süs olarak koyduğumuz f-5 var,ne kara harekatı.günümüzde hava kuvvetlerin yoksa bir hiçsin -
AntiOksidan bunu yazdı:
abd kara harekatı niye düzenlsin?
abdnin f-117 si,f-22si,f-15i,f-16sı var iranda ise bizim meydanlarda (kırklareli meydanında var) süs olarak koyduğumuz f-5 var,ne kara harekatı.günümüzde hava kuvvetlerin yoksa bir hiçsin
-----------------------------abd de bir atopbombasi patlat bakiyim ne oluyor gorde bak bir haltimi yiyemez sonra