folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerika Ve İsrail İrani Vurursa Turkiye Ne Yapar

Amerika Ve İsrail İrani Vurursa Turkiye Ne Yapar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

@Sorpix abi tabiki adamlar direniş bekliyorlar sen nereyi işgal edersen et bir direniş olur.Bu otomatik bir toplumsal tepkidir zaten.İran nereye hava saldırısı deniyor ucak gemisi mi var olsa bile amerikan deniz kuvvetleri mal mı.nereye isyan çıkartıyor abi?Amerikalılara siz dejenere gözüyle felan bakıyorsunuzda gittim gördüm kaldım inanılmaz milliyetci bir grup var orda ve sayılarıda azımsanıcak gibi degil.Amerikada kaç iranlı var kaçı bir isyan cıksa katılır orda İrandaki rejimden nefret eden bir sürü İranlı var.

@Siganfu:Hacım iranda molla rejimi varken hemde savaşın ortasında sen nereye istifa ediyorsun anında kellen gider. Önce etsende zorla geri alırlar orduya zaten.

bu öngörü degil olmuş bir olay. istifa degilde humeyni devrimi olduktan sonra tasviye edildiler. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0ran-Irak_Sava%C5%9F%C4%B1

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:

@Sorpix abi tabiki adamlar direniş bekliyorlar sen nereyi işgal edersen et bir direniş olur.Bu otomatik bir toplumsal tepkidir zaten.İran nereye hava saldırısı deniyor ucak gemisi mi var olsa bile amerikan deniz kuvvetleri mal mı.nereye isyan çıkartıyor abi?Amerikalılara siz dejenere gözüyle felan bakıyorsunuzda gittim gördüm kaldım inanılmaz milliyetci bir grup var orda ve sayılarıda azımsanıcak gibi degil.Amerikada kaç iranlı var kaçı bir isyan cıksa katılır orda İrandaki rejimden nefret eden bir sürü İranlı var.

@Siganfu:Hacım iranda molla rejimi varken hemde savaşın ortasında sen nereye istifa ediyorsun anında kellen gider. Önce etsende zorla geri alırlar orduya zaten.

valla hocam rusyayı falan karıstırmadan yazayım

iranınirak tan farklı oldugu kesin

en azından adamlarda merhamet yok onu biliyorum...

amerika askerleri ucretli asker bence bu durumda cok onemli

iran askerleri doldurusa hazır...

hic intahar bombacısı amerikalı gordunuzmu...

sadece int. bobmacıları bile yeter amerikada pislik cıkarmaya...dediginede tekrar hak veriyorum amerika bos ulke degil ama 

en azından ust uste savas girme olayı yorar...

Falan Filan...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Abi ben sana İran-Irak savaşındaki İranın durumunu söylüyorum zaten.Sen savaş durumunda ordudan istifanın ne anlama geldigini biliyorsun dimi.Bunun haricinde Mollalar iktidara gelince zaten kendilerini desteklemicek tüm subayları temizledir.Bunun haricinde Iraktada aynı şekilde Saddam Hüseyin mualif bir çok general ve subayı temizlemiştir.Benimkide öngörü degil bende olmuş olayı diyorum

@spofix abi haklısın dogru diyorsunda Amerikanın sadece piyadeleri paralıdır bunun haricinde tankcıları pilotları felan hepsi profesyonel asker ve artık savaşı bunlar kazandırıyor.Birde yorar demişsin ben farklı düşünüyorum adamların şu anda hem duruma alışmış bir kamoyu var hemde silah altındaki taburlar çatışma görmüş birlikler.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    Abi ben sana İran-Irak savaşındaki İranın durumunu söylüyorum zaten.Sen savaş durumunda ordudan istifanın ne anlama geldigini biliyorsun dimi.Bunun haricinde Mollalar iktidara gelince zaten kendilerini desteklemicek tüm subayları temizledir.Bunun haricinde Iraktada aynı şekilde Saddam Hüseyin mualif bir çok general ve subayı temizlemiştir.Benimkide öngörü degil bende olmuş olayı diyorum
    istifa demem seni şaşırttı. devrim olunda üst rütbeli subaylar tasviye edildi bi şekilde. istifa vs.. adam devrim yaptıkdan sonra şah döneminden öyle yüksek ve güçlü mekide kimseyi birakmaz zaten.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:
    sandman bunu yazdı:
    istifa demem seni şaşırttı. devrim olunda üst rütbeli subaylar tasviye edildi bi şekilde. istifa vs.. adam devrim yaptıkdan sonra şah döneminden öyle yüksek ve güçlü mekide kimseyi birakmaz zaten.

Bu konuda haklısında aynı durum Irak içinde geçerliydi bunu demek istiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek

arkadaslar tek yonlu dusunmeyin ucuncu dunya savasi baslarmi sizce

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:

@spofix abi haklısın dogru diyorsunda Amerikanın sadece piyadeleri paralıdır bunun haricinde tankcıları pilotları felan hepsi profesyonel asker ve artık savaşı bunlar kazandırıyor.Birde yorar demişsin ben farklı düşünüyorum adamların şu anda hem duruma alışmış bir kamoyu var hemde silah altındaki taburlar çatışma görmüş birlikler.

hocam oyle ama sonucta er olmadan subay bi iş yapamazki

bir savasın en onemli faktoru kara harekatıdır...

parsel parsel vursan havadan yine sonuc alamazsın...

bide hocam suda var

amerika irana vursa basta hizbullah olmak uzere hamas ve diger gruplar mutlaka olayın icine girecektir

lubnan israil savasında zaten bi can borcu var hizbullahın irana 

hizbullah o kadar roketi irandan temin etti...

Falan Filan...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Abi Hizbullah girerse Amerika uluslar arası kamuoyunda direk haklı duruma düşer.Bunun haricinde Hizbullah İsraille karşı ne kadar başarılıki Amerikaya ne yapıcak birde Amerikanın piyadeleri çok iyi silahlanmıştır tamam İranlılar kadar belki milliyetci ve ölümüne savaşıcakda degiller ama adamlar İranlıların menziline bile girmeden şehirleri dümdüz edebiliyorlar.Sence sivil kayıp umurlarında olucakmı hele Hizbullah işin içine girerse Amerika direk halı bombardımanıyla geçer şehirlerin üstünden adamlar kaynakları için gidiyorlar oraya sivilden kime ne.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Sorpix bunu yazdı:

sandman bunu yazdı:

hocam oyle ama sonucta er olmadan subay bi iş yapamazki

bir savasın en onemli faktoru kara harekatıdır...

parsel parsel vursan havadan yine sonuc alamazsın...

bide hocam suda var

amerika irana vursa basta hizbullah olmak uzere hamas ve diger gruplar mutlaka olayın icine girecektir

lubnan israil savasında zaten bi can borcu var hizbullahın irana 

hizbullah o kadar roketi irandan temin etti...

abd kara harekatı niye düzenlsin?
    abdnin f-117 si,f-22si,f-15i,f-16sı var iranda ise bizim meydanlarda (kırklareli meydanında var) süs olarak koyduğumuz f-5 var,ne kara harekatı.günümüzde hava kuvvetlerin yoksa bir hiçsin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:

abd kara harekatı niye düzenlsin?
    abdnin f-117 si,f-22si,f-15i,f-16sı var iranda ise bizim meydanlarda (kırklareli meydanında var) süs olarak koyduğumuz f-5 var,ne kara harekatı.günümüzde hava kuvvetlerin yoksa bir hiçsin

abd de bir atopbombasi patlat bakiyim ne oluyor gorde bak bir haltimi yiyemez sonra 

Toplam Hit: 13390 Toplam Mesaj: 132