folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerika Ve İsrail İrani Vurursa Turkiye Ne Yapar

Amerika Ve İsrail İrani Vurursa Turkiye Ne Yapar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    kanvegul bunu yazdı:
    -----------------------------
    sandman bunu yazdı:

@kanvegul

Sen hala İkizkulelerin yok edilişinde Amerikanın hiç bir bilgisi olmadıgına inanıyorsan hala yüzlerce kanıt varken Pearl Habor baskınında Amerikalıların gercekten gafil avlandıgını sanıyorsan Alman denizaltılarının 1.Dünya savaşında savunmasız Amerikan gemilerini batırdıgını düşünüyorsan İspanya-Amerika savaşında o Amerikan gemisinin İspanyollar tarafından batırıldıgına inanıyorsan haklısın abi.

Hoş İspanyollar Amerikaya saldırdı(!) ama tüm savaş karşıtı kamoyuna karşı gelip ispanyanın tüm sömürgelerine saldırdılar aaa kim kazanclı Amerika
    Almanlar Amerikan yolcu gemisini vurdular güya içinde silah varmış Amerika savaşa girdi sonuc Avrupa politikasında söz sahibi oldu
    Japonlar Pearl Habor'u vurdular tüm savaş karşılarını ve senatoyu eze eze savaşa girdi Amerika sonu Dünyanın süper güçü oldular
    Eh ortadoguyu işgal edicekler bahaneye ihtiyacları var sence:) Amerikan tarihini azçok bilen herkez dedi zaten bu Amerikanın kend toplumunu uyutmak için cabası

Birde ucak kaçırmakla atom bombası sokmak aynı şey degil madem sokabiliyorlardı ikiz kulelerden önce(hani o kadar süprizse) sokup patlatsalardı

hocam sana gore abd yenilmez  o zaman iki gun sonra abd Turkiye yede girer ve dedigine gore bunu soyluyorum Turkiyeyi piyasadan siler

hocam bu abd nee ? 

bugün elimize geçen Türkiye nin doğusunu kürdistan diye gösteren haritaları ta 1943[yanlış hatırlamıyorsam öyleydi] te atlas olarak bastırıp,okullara dağıtan bir ülke :)
    Nerden biliyorsun diye soracak olursanız bi kitapta okumuştum,araştırdım doğruydu da,atlasın adını bulmaya çalışcam.Bualamazsak da adımız yalancıya çıkar a.q sağlık olsun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    kanvegul bunu yazdı:

AmoR bunu yazdı:
    Amerika ve israil irani vurursa Türkiye Yunansitana girer o_O

aldu hocam sende yunanistana gir abd ve israil irana girsin  iranda arkadan bize girsin   giren girene 

Niye olmasın?

Atom bombaları havada uçuşuyo , Abd kıç tarafımızdan iran a girmiş , 3. Dünya savaşı almış başını gidiyo, e hazır yunanistan ezelden düşman. Bence bundan iyi fırsat olmaz :l

Hemen abd ve israili gazlayıp irana sokmalı ve bizde yunanistanı haritadan silmeliyiz!

Edüt: hatta abd ye destek vermek amacıyla yola cıkan birliklerimiz Ermenistan üzerinden irana girmeli, bu arada Ermeni tohumlarını mahsul vermeden kurutmalıdır!

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

kanvegul bunu yazdı:
    sandman bunu yazdı:

@kanvegul

Sen hala İkizkulelerin yok edilişinde Amerikanın hiç bir bilgisi olmadıgına inanıyorsan hala yüzlerce kanıt varken Pearl Habor baskınında Amerikalıların gercekten gafil avlandıgını sanıyorsan Alman denizaltılarının 1.Dünya savaşında savunmasız Amerikan gemilerini batırdıgını düşünüyorsan İspanya-Amerika savaşında o Amerikan gemisinin İspanyollar tarafından batırıldıgına inanıyorsan haklısın abi.

Hoş İspanyollar Amerikaya saldırdı(!) ama tüm savaş karşıtı kamoyuna karşı gelip ispanyanın tüm sömürgelerine saldırdılar aaa kim kazanclı Amerika
    Almanlar Amerikan yolcu gemisini vurdular güya içinde silah varmış Amerika savaşa girdi sonuc Avrupa politikasında söz sahibi oldu
    Japonlar Pearl Habor'u vurdular tüm savaş karşılarını ve senatoyu eze eze savaşa girdi Amerika sonu Dünyanın süper güçü oldular
    Eh ortadoguyu işgal edicekler bahaneye ihtiyacları var sence:) Amerikan tarihini azçok bilen herkez dedi zaten bu Amerikanın kend toplumunu uyutmak için cabası

Birde ucak kaçırmakla atom bombası sokmak aynı şey degil madem sokabiliyorlardı ikiz kulelerden önce(hani o kadar süprizse) sokup patlatsalardı

hocam sana gore abd yenilmez  o zaman iki gun sonra abd Turkiye yede girer ve dedigine gore bunu soyluyorum Turkiyeyi piyasadan siler

hocam bu abd nee ? 

Sen dediklerimi nasıl anlıyorsan artık ben yenilmezmi diyorum hayır ama önce gercekleri kabul ediceksin ona göre çözüm üreticeksin eldekilere bakıcaksın ona göre davranıcaksın.Sana atom bombasını sokamazlar ülkeye yaydıgı radrasyon sebebiyle ve ebatları yüzünden radarlar uydular ve bir çok kontrol aleti yakalar diyorum git bu konudan anlayan bir telekom mühendisine sor ben yıllardır okuyorum ama beni sayma o farklı bir cevapmı vericek yok abi uydular algılamaz mı dicek yada radarlar.Senin atom bombasını patlamaya hazırlman için bile belli bir zaman geçmesi gerek o esnada statikten kimse uyanmıcakmı ?

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

amerika ve israil irana

kenya japonyaya

çin kıbrısa

türkiye azerbeycanı  vurursa nolur :|

5 dk ciddi ol bişey yazmadan dur,belki birşeyler öğrenirsin,seviyeyi düşürmekten başka işe yaramıyorsun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

amerika ve israil irana

kenya japonyaya

çin kıbrısa

türkiye azerbeycanı vurursa nolur :|

oldu hocam  diger devletlerde agizlarinda sigara savasi seyretsinler  ceyrek finali su gecti yari finalde sunlar var finali alan koseyi dondu dimi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

amerika ve israil irana

kenya japonyaya

çin kıbrısa

fildişi sahilleri de sana vursa drobga yi görünce tv de ben bunu biyerden taniyom laa dersin :) konuyu geyiğe çevirmeyi başardin :) tebrikler.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Kimin ezik olup kimin olmadığı bellidir sitede yaptıklarıyla katkılarıyla konularıyla,senle de muhattap olmuyorum farkındaysan.Cahil adamla muhattap olmam.Kaldı ki benle muhattap olmuyorsan profilime yorum da yapma,kimin ne olduğu biliniyor odicim.Kaldı ki kimsenin anasına sövdüğüm falan yok,acizliğim de yok.Yeri gelir "c"yi ters çevirir iki "i"yi yan yana koyar noktalarını çıkarır "a"yı tersine çevirir  yapmam gerekeni yaparım.Devamını yazardım ama ban meraklısı değilim,takıl sen forumun seviyeli  üyesi arkadaşım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    Odysseus bunu yazdı:

amerika ve israil irana

kenya japonyaya

çin kıbrısa

5 dk ciddi ol bişey yazmadan dur,belki birşeyler öğrenirsin,seviyeyi düşürmekten başka işe yaramıyorsun.

bo$ konuşma

hani birilerine diyodun ya bana cevap verme benim yorumumu alıntı yapma

aynı şeyi senden rica ediyorum

senin gibi eziklerle muhattap olamam

Milleti Provake etme :l

Adam gibi savaş senaryosu yaz :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:

kanvegul bunu yazdı:
    sandman bunu yazdı:

@kanvegul

hocam sana gore abd yenilmez o zaman iki gun sonra abd Turkiye yede girer ve dedigine gore bunu soyluyorum Turkiyeyi piyasadan siler

hocam bu abd nee ?

Sen dediklerimi nasıl anlıyorsan artık ben yenilmezmi diyorum hayır ama önce gercekleri kabul ediceksin ona göre çözüm üreticeksin eldekilere bakıcaksın ona göre davranıcaksın.Sana atom bombasını sokamazlar ülkeye yaydıgı radrasyon sebebiyle ve ebatları yüzünden radarlar uydular ve bir çok kontrol aleti yakalar diyorum git bu konudan anlayan bir telekom mühendisine sor ben yıllardır okuyorum ama beni sayma o farklı bir cevapmı vericek yok abi uydular algılamaz mı dicek yada radarlar.Senin atom bombasını patlamaya hazırlman için bile belli bir zaman geçmesi gerek o esnada statikten kimse uyanmıcakmı ?

hocam dediklerin dogrudur ama abd ye atombombasi sokulmaz patlatilmaz diye kesin bir sey soyleyemyiz  benim demek istedigim abd parali askerlik var eger abd icerisinde bir patlama gibi bir sey yapilmasi abd askeri gucunun en zayif bolgesinden vurmus olursun  buda abd cokusune hizlandirir hem ekonamik hem askeri acidan cokusu baslar 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Yahu saçmalamayın ne çökmesi?yok öyle bişey.General electrics tek başına 17o milyar dolar kar ediyor yıllık abd bunun gibi firmalara sahip.
    Abd silah sanayiisi sayesinde savaştıkça ayakta kalacak bir ülke,ne ekonomisi bozulması hoca,ekonomisi atom bombasıyla gitseydi japonyanın giderdi,japoınya dünyanın en güçlü ekonomisidir şu anda.Olaylara genel bakın lütfen.
Toplam Hit: 13391 Toplam Mesaj: 132