folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Amerikadan Korktuğunuz Kadar Allah‘Tan Korksaydınız Bu Ülkeyi Bu Hale Getirmezdiniz

Amerikadan Korktuğunuz Kadar Allah‘Tan Korksaydınız Bu Ülkeyi Bu Hale Getirmezdiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

HaYVaN bunu yazdı:

Akp'den önceki yönetimde ülkeyi dsp-chp-mhp üçlüsü yönetiyor diye biliyordum.

:))). birader dsp anap mhp vardı. ecevitide akepeyi iktidara getirmek için düşürdüler.

Medya büyük reklam yaptı onlar için...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Akpli koltuğa çıkıyor:

- Bursa'da parası çok olduğu için bu şahıs okul yaptırdı, bu şahıs cami yaptırdı, bu şahıs para dağıttı...

...

Böyle bir açıklama sonrasında hükümeti övdüğümü düşünün.

Kaçınız tarafından küfür yerdim?

...

Kalkmış; Diyarbakır'da okul parası veremeyen kadının halı yıkadığını anlatıyor. Hükümet okullara para alın diye emir mi verdi? Bu o okul yönetiminin suçudur.

Sonra başka bi yerdeki yoksul böyle yaptı diyor. Tek tek not etmiş ha :)

...

Yoksulluk dünyanın her yerinde farklı kesimlerde var.

Amerika şu an dünyanın en büyük ekonomisi. Bugün okuduğum bir haberde amerikalı baba kredi borcu yüzünden karısını, çocuklarını ve kendini öldürmüş.

Acaba bu olay yüzünden kaç amerikalı obamayı eleştirdi. Düşündürücü...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Eceviti düşürmüşlermiş :)

Ne anayasa kitapları ne yazarkasalar havada uçuşuyordu kaç kişi intihar etti o zaman yazdırtmayın bana. Ekonomik krizin kralını yaşadı türkiye. Halk düşürdü. Aynı şeyi şimdiki hükümet yapsın yine halk düşürür.

Yoksa kusura bakmayın bu hükümet tayyip ölene kadar iktidar olur :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Akpli koltuğa çıkıyor:

- Bursa'da parası çok olduğu için bu şahıs okul yaptırdı, bu şahıs cami yaptırdı, bu şahıs para dağıttı...

...

Böyle bir açıklama sonrasında hükümeti övdüğümü düşünün.

Kaçınız tarafından küfür yerdim?

...

Kalkmış; Diyarbakır'da okul parası veremeyen kadının halı yıkadığını anlatıyor. Hükümet okullara para alın diye emir mi verdi? Bu o okul yönetiminin suçudur.

Sonra başka bi yerdeki yoksul böyle yaptı diyor. Tek tek not etmiş ha :)

...

Yoksulluk dünyanın her yerinde farklı kesimlerde var.

Amerika şu an dünyanın en büyük ekonomisi. Bugün okuduğum bir haberde amerikalı baba kredi borcu yüzünden karısını, çocuklarını ve kendini öldürmüş.

Acaba bu olay yüzünden kaç amerikalı obamayı eleştirdi. Düşündürücü...

adam orada milletin içinde bulunduğu durumdan sadece birkaç örnek vermiş sen ne konuşuyosun? kaç senedir şu siteyi dışardan takip ediyorum senin gibi saçma sapan konuyla alakası bile olmayan yorum yazanı görmedim bilmediğin konuda bari konuşma da daha fazla batma...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Eceviti düşürmüşlermiş :)

Ne anayasa kitapları ne yazarkasalar havada uçuşuyordu kaç kişi intihar etti o zaman yazdırtmayın bana. Ekonomik krizin kralını yaşadı türkiye. Halk düşürdü. Aynı şeyi şimdiki hükümet yapsın yine halk düşürür.

Yoksa kusura bakmayın bu hükümet tayyip ölene kadar iktidar olur :)

eceviti düşürdüler bunu ben diyorum.ecevit olsaydı amerika ırağa giremez ama tayip ırağa girmesine razı oldu. 1,5 milyon insanın katliamına ortak oldu. şükürki meclisten tezkere çıkmadıda Türkiye bu rezilliğe imza atmadı ama akp kendi içinde attı.

trampfd mesajında s*kene yaranırlar demiş. valla doğru demiş.

millet uyandı artık. bu kadar rezilliğe bu millet daha fazla katlanmaz. gerekeni yapar.

zaten son sözünde yine amerikasız yaşayamayacağını belirtmişsin. ama diğer taraftada din iman inançtan bahsetmişsin. bu millet amerikasızda neler yapacağını bilir. ben ne zaman bu liboşçular amerika uşağı desem olur mu ya müslüman hiç amerika uşağı olurmu derlerdi inanmazlardı. ama gerçek bu. işe dini kattılar gerçekleri anlatmadılar. milleti aptallaştırdılar uyuttular avuttular...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

End_User bunu yazdı:

adam orada milletin içinde bulunduğu durumdan sadece birkaç örnek vermiş sen ne konuşuyosun? kaç senedir şu siteyi dışardan takip ediyorum senin gibi saçma sapan konuyla alakası bile olmayan yorum yazanı görmedim bilmediğin konuda bari konuşma da daha fazla batma...

Senin çevrende kaç kişi çocuğun okul parasını vermek için halı yıkadı? Dürüst ol. Kim batıyor doğru yorumla.

Bende sana zenginlerden bi kaç örnek verdim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

millet uyandı artık. bu kadar rezilliğe bu millet daha fazla katlanmaz. gerekeni yapar.

Aynen katılıyorum. İktidarın 3. kez tek başına iktidar olacağına inanıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

Aynen katılıyorum. İktidarın 3. kez tek başına iktidar olacağına inanıyorum.

tekel işçilerinin haykırışları eşkiya kepazeliği milleti düşündürüyor...

sen vatansız kalıncada bu vahdettincilere sadık kalmaya devam et...biz gerekeni yapacağız.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

tekel işçilerinin haykırışları milleti düşündürüyor...lanet olsun işçileri bu hale sokanlara dedirttiriyor.

sen vatansız kalıncada bu vahdettincilere sadık kalmaya devam et...biz gerekeni yapacağız.

Tekel olayının işçilere büyük haksızlık olduğuna kesinlikle katılıyorum ama bu ülkenin geleceği açısından iyi bir karar.

Kemal Atatürk'ün bu ülkeye getirdiği demokrasiyi darbelemeyin de ne yaparsanız yapın abi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

tekel işçilerinin haykırışları milleti düşündürüyor...lanet olsun işçileri bu hale sokanlara dedirttiriyor.

Tekel'in işçilere büyük haksızlık olduğuna kesinlikle katılıyorum ama bu ülkenin geleceği açısından iyi bir karar.

Kemal Atatürk'ün bu ülkeye getirdiği demokrasiyi darbelemeyin de ne yaparsanız yapın abi.

bu ülkede hiç demokrasi olmadıki. insanlar demokrat olmadıki. rüyalardamısın.

M.Kemal Atatürkün devrimlerini ve ilkelerini darbeleyen akp dir. yeni anayasa diyerekten Atatürkün ilkeleri dışında bir anayasa hazırlıycaz diyen kendileri. şimdi bunu diyorum yarında diyeceğim. bunu akp yapmıyor zaten ab abd baskısıyla yapmaya çalışıyorlar. inşallah bu millet sömürgecilerden ve dincilerden kurtulur.

Toplam Hit: 20555 Toplam Mesaj: 108