Amerikadan Korktuğunuz Kadar Allah‘Tan Korksaydınız Bu Ülkeyi Bu Hale Getirmezdiniz
-
Atatürk ilkelerinin dışına çıkacaklarını açık açık bana göster ben bu partiyi haddinden fazla aşağılayayım.
Ama başörtüsü laikliği darbeliyecek tarzından gereksiz şeylere itibar etmem hocam haberin olsun.
Öyle çamur atmakla olmaz.
-
Adam Doğru söylemiş
-
çok pis laf sokmuş çok piss :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Atatürk ilkelerinin dışına çıkacaklarını açık açık bana göster ben bu partiyi haddinden fazla aşağılayayım.
Ama başörtüsü laikliği darbeliyecek tarzından gereksiz şeylere itibar etmem hocam haberin olsun.
Öyle çamur atmakla olmaz.
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=x5XgqU50c_Y
ama ne yazıkki söylediğini yapman için gözünle görmen kulağınla duyman yetmeyecektir büyük ihtimalle.
-
Bende laik değilim ama devletim laik ve bunu sonuna kadar savunuyorum.
Ne yanlış onu anlamadım?
La: Yok demek İk: Din.
Benim dinim var ama ülkem laik ben bunu savunuyorum. Tayyipte bunu yapıyor kanımca.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Ne yanlış onu anlamadım?
-----------------------------Sen devletmisin hoca nası laik olup olamıyorsun? önce laikliği anlamanız lazım, laik = dinsiz demek değildir ki.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Ne yanlış onu anlamadım?
La: Yok demek İk: Din.
Benim dinim var ama ülkem laik ben bunu savunuyorum. Tayyipte bunu yapıyor kanımca.
hala bilmeden yorum yazıyosun. bir insan laik olamaz zaten; devlet laik olabilir yalnızca -
End_User bunu yazdı:
hala bilmeden yorum yazıyosun. bir insan laik olamaz zaten; devlet laik olabilir yalnızca
-----------------------------Ama konuşmada tayyip bir insan hem laik hem müslüman olamaz diyor?
Bilip bilmeden konuşma lütfen :S
Ayrıca hoca gerçek nikinle yaz. Bişey olmaz.
-
HaYVaN bunu yazdı:
End_User bunu yazdı:
hala bilmeden yorum yazıyosun. bir insan laik olamaz zaten; devlet laik olabilir yalnızca
-----------------------------Ama konuşmada tayyip bir insan hem laik hem müslüman olamaz diyor?
Bilip bilmeden konuşma lütfen :S
-----------------------------demek oluyor ki tayyip de laikliğin ne olduğunu bilmiyor, güzel :)
-
Açık açık gösterin dedim hoca üstü kapalı değil.
İcraati ne? Hangi yasayı kaldırdı?
Atatürk üstünden siyaset yapman insan en iğrenç insandır zaten. Hele iftira atark :)