folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Ankarada Patlayan Bomba Ve Istihbarat Boslugu

Ankarada Patlayan Bomba Ve Istihbarat Boslugu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

sharonik bunu yazdı:
    Ben şimdi evde c4 bombası hazırlasam uzaktan kumanda ilede bir güzel patlatsam MİT'in ne haberi olacak? MİT'in terör örgütlerinde muhbirleri olması gerekliki bunu önleyebilsin.
    Yukardaki mesajimde belirttim hoca

""bide ayrica bombayi yap evden cik patlat olayi yok hacilar...boyle orgutlerde her adam bomba yapamaz,bombaci serefsizler hazirlar bombayi parca parca orgut evine gider ,orgut evinde ,sehir gerillasi dedikleri pustlar bu parcalari ellerindekiklavuzlara gore birlestirirler ve hedefe giderler...yani 2-3aylik bir surectir bir bomba patlatmak...bu surecte dunya kadar acik verirler bunlari yakalamak gerekir... ""

hicbir illegal orgut tasiyiciya(bombayi patlatacak ve yerlestirecek olan kisi) bomba yapimini ogretmez...bomba dagda vepa ipnelerin orgut evinde hazirlanir ozel bombacilari vardir...evde yaptim gittim patlattim isi olmaz...torpilmi patlation :D

abü bu görüşe katılmıyorum. Ben internette bulmuştum bir dolu bomba yapımı pcmdede var. kendi çabamla yaptım düzeneğide hazırladım. TBTde bile var uzaktan kumandalı düzenek anlatımı. giderim koyarım patlatırım. Örgütle bağlantım olmadanda yapılabilir. isteyen herkes yapabilir..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

Hürriyet Gazetesinin Haberi

Saldırının İzi Youtube ' de

Ankara’daki kanlı eylemin ipuçları internetteki video paylaşım sitesi Youtube’ta 15 Mayıs’ta yayınlanan bir mesajda, ortaya çıktı.
    "adrenalin1981" kullanıcı adıyla Youtube’da terör örgütünün videolarını yayınlayan bir kişi, 31 Ekim 2006 tarihinden beri bölücü propaganda yapıyordu. adrenalin1981’in Youtube’daki profil sayfasında, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafları, PKK bayrakları ve Atatürk’e hakaret içeren videolar da yer alıyor. Fakat en çarpıcı olan, bazı yazılarını Almanca yazan adrenalin1981’in, 15 Mayıs tarihinde kendi sayfasına bıraktığı mesaj. Mesaj aynen şöyle diyor: "Şimdi Türk devleti Güney’e bomba yollayarak Güneyli güçleri ve halkı PKK’ye karşı yeniden bir saldırı pozisyonuna getirmeye çalışıyor. Yarın benzer bombaların bir tepki olarak Ankara’nın kalbinde patlaması hiç de şaşırtmamalı."

Ankara’daki patlamanın ardından internette her gün yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği Türk forumlarında, Youtube’da geçen hafta yayınlanan o mesaj hatırlatıldı. Birçok vatandaşın, mesajı, ihbar olarak emniyet birimleri ve Cumhuriyet Savcılıklarına ilettiği belirtildi.

detaylı bilgi için  http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6563265.asp?gid=180

arkadaşlar yaptığımız çalışmalar sonucu hürriyet bu konuyu manşet gibi ilan etti.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    Fistandantilus bunu yazdı:
    ComputerWolf bunu yazdı:

sharonik bunu yazdı:
    Ben şimdi evde c4 bombası hazırlasam uzaktan kumanda ilede bir güzel patlatsam MİT'in ne haberi olacak? MİT'in terör örgütlerinde muhbirleri olması gerekliki bunu önleyebilsin.
    Yukardaki mesajimde belirttim hoca

""bide ayrica bombayi yap evden cik patlat olayi yok hacilar...boyle orgutlerde her adam bomba yapamaz,bombaci serefsizler hazirlar bombayi parca parca orgut evine gider ,orgut evinde ,sehir gerillasi dedikleri pustlar bu parcalari ellerindekiklavuzlara gore birlestirirler ve hedefe giderler...yani 2-3aylik bir surectir bir bomba patlatmak...bu surecte dunya kadar acik verirler bunlari yakalamak gerekir... ""

hicbir illegal orgut tasiyiciya(bombayi patlatacak ve yerlestirecek olan kisi) bomba yapimini ogretmez...bomba dagda vepa ipnelerin orgut evinde hazirlanir ozel bombacilari vardir...evde yaptim gittim patlattim isi olmaz...torpilmi patlation :D

abü bu görüşe katılmıyorum. Ben internette bulmuştum bir dolu bomba yapımı pcmdede var. kendi çabamla yaptım düzeneğide hazırladım. TBTde bile var uzaktan kumandalı düzenek anlatımı. giderim koyarım patlatırım. Örgütle bağlantım olmadanda yapılabilir. isteyen herkes yapabilir..

evet yapabilirsin, ama yapmazsın. bir örgütle alakan olmadıkça asla yapmazsın, yapanı da daha görmedim. yalnızca örgütten değilim diye yalan söyleyenini görürsünüz.
    bence compu doğru söylüyo. bu işler planlama uygulama derken 2-3 ayı bulur.

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Yav$akça bir saldırı ! Ztn hep böyle yaparlar adam gibi çıkıpta sava$ma kabiliyetleri yok olamazda zaten !

@Compi me$hur oldn :P belki istihbaratçı yaparlar seni :P Badem bıyıklı  İstihbaratçıız Compi die gurur duyarıs :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=24147&cat=110&dt=2007/05/23

sexsi çaliburun verdiği link burdada tahribat'ın adı geçmiş link ve detaya yer vermişler.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

saymam ben siyah bandımız çıkmamış herhangi bir banner koyar gibi koymuşlar.Kınıyorum

edit: konu hakkında

istihbarat uyuyor polis uyuyor herkez uyuyor.Birisi arabaya çarpsa Türklerin %80 i bakar geçer polise plakayı vermez bile zahmet etmez.

İşte bu tür durumlarda devlete biz yardımımızı kesiyoruz.Sonra gelip istihbarattan mı bahsediyoruz?Devletin görevi bizi kollamak devleti kim kollayacak?Vatandaş işte görüyoruz vatandaşı şüpeli adamları biraz olsun polise şikayet etsek belki bu olmayacaktı.

Polis polisliğini yapacak, vatandaş bilinçli olcak.Tak youtube deki yazıyı biz şikayet edicez.Tak adamlar gerekeni yapacak.Peki öylese compu seni severim fakat direk istihabratı suçlar gibi konuşmuşsun.Neden bi tel açıp sen haber vermedin?En azından ben haber verdim ama adamlar umursamadı derdin.

Fakat ne oldu şimdi açmadım umursamazlar diye diyeceksin.İşte Türk milleti olarak hepimiz vatandaş olmayı öğrenicez.İyi bir seçmen, iyi bir vatandaş, iyi bir devletçi olursak devletin başındakiler adam akıllı kişiler olur onlarda halkçı olur düzen Atatürk ün 6 ilkesinle öylede bi güzel yürür ki.

İşte asıl sorun biz olmamız gereken şeyi olmuyoruz çarptırıyoruz, mundar ediyoruz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Emniyet youtube da 25 dk arama yapsa neler bulur neler.

Polislerimize naçizane tavsiyem "AKILLI KÜRT DİYE BİRŞEY YOKTUR" o yüzden bu tip şeyleri değerlendirmeleri lazım. 

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    volodya5 (1 week ago)
    mithat6 salagi ne sacmaladigini tam olarak anlamadim, ama şunu diyebilirim. biz heryerde kûrtlerin hakkini savunuyoruz. bizim dogu kurdistanda yani iran bolgesinde PJAK diye bir orgûtûmûz ve HRK diye bir gerilla ordumuz var. oglum siz yatiyorsunuz PKK nin nekadar bûyûdûgûnden haberiniz yok. biz ayni zamanda iran devleti ilede savasiyoruz sadece tr degil.

Youtube'da biraz araştırma yaptım, bölücü örgüt yandaşlarının videolarını upload edenleri özellikle. 5 dakikalık video izleme olayından sonra şöyle bir şey çıktı ki daha neler neler vardır kim bilir.. Youtube'a kesinlikle bir el konulmalı.. 
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

yine herzamanki türk reflekslerimizle şu yapılmalıydı bu yapılmalıydı muhabbetine dondu olay.olması gereken ile olan arasındaki fark açıldıkça ben vatandaş olarak olamsı gerekeni yapmaktan soğuyup kendi yöntemlerimi geliştirip magdur olmamaya çalışıyorum.bole suna sikayet niye etmedin bunu niye yapmadin demek olması gerekeni savunmak oluyorki bunda bi yanlislik yok,ama herkes biliorki olması gereken ve olan birbirinden cok farklı,o yuzden hersyin bir türk usulu vardir.

ama lozanı tanımayan amerika ve dış politikası sayesinde,yazılan cizilen ve gercekleştirilen senaryolar hepimizi paranoya derecesinde vatan memleket meselelerine kafa yormaya zorlamaktadır.hicbir ulkede bizim kadar politika konusan,vatan meselelerine duyarli vatandaslar yoktur.bu bizim yoneticilerimizn acizliidir.medeni ulkeler gercekten bu işi hakedene insana oy vererek işbaşı yaptırırlar ve arkalarına bakmazlar.Atatürk zamanında kaç kişi bole konuşuyordu sizce?

hız emniyettir...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wrath
    Wrath's avatar
    Erkek

Haberturk'te ki haberi gördükten sonra sitenize üye oldum.. Bende youtube sitesinde araştırma yaptım adrenalin1981 adlı kullanıcının bulletins bölümündeki kanlı mayıs adlı yazıyı buldum sizlerle paylaşmak istedim: http://www.youtube.com/bulletin_read?id=vTY5hebQowA&user=adrenalin1981

Diğer yazıların da bu yazıdan aşağı kalır yanı yok,

Umarım devletin yetkilikurumları bu insanları yakalarla ve sorumluları cezasız bırakmazlar..

Toplam Hit: 52317 Toplam Mesaj: 97