folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Annelikmi İçgüdüdür Yoksa Babalıkmı ?

Annelikmi İçgüdüdür Yoksa Babalıkmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

valla babam diye demiyorum, çok iyi sopa, kemer ve kerata kullanır.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bandito bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

babamın ta gotune koyyim. adam olmadı olamadı gitti.

hayatımda böyle gereksiz bir baba görmedim.

hayatımıda zindan etti siktirolup ölsede kurtulsam ibenden.

Aynen ölmedi hımına koduğum

su an akıl saglıgım bir nebze normal bir sekilde nefes alıyorsam, pespese gelen sıkıntılarla ailemiz yıkılmadıysa, halen dimdik ayakta duruyorsak, kendimi gelistirip istedigim eylemi yapma özgürlügü bana saglanmıssa ve senelerdir sürekli destek alıyorsam, bunun en büyük sebebi babamdır.

Allah benim ömrümden alıp ona versin.

Niye kendi peçerenizden bakıyorsunuzki ? senin ailenin dimdik ayakta durmasını sağlamış ne güzel onun tam tersini yapan da var

mutlaka vardır, ben arkadaslara bir sey demedim zaten, farklı bir bakıs acısı olsun diye yazdım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

annelik babalık kişiye göre değişsede

her iki tarafın iyilik derecesini eşit sayarsak anneler biraz daha ağır basıyor çocuklarını düşünmede.

bu hamilelik ve doğuştan gelen bir durumdan kaynaklanıyor.

bir çocuk 1 yaşında kendi cinsiyetini bile bilmeden oyuncaların arasına koyunca erkek arabaya,  kız bebeğe yöneliyor.

Halbuki o yaşta ne kız ne erkek olduğunu biliyor.

Hala nasıl nasıl diye soruyorsanız şöyle bir soru sorayım:

mini etekli bir kız mı daha çekici

yoksa iş arkadaşın koca göbekli sakalı olan rıfkı abi mi?

cevap ne ise tekrar soruyorum neden ??????

içgüdü tabiki

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

annelik babalık kişiye göre değişsede

her iki tarafın iyilik derecesini eşit sayarsak anneler biraz daha ağır basıyor çocuklarını düşünmede.

bu hamilelik ve doğuştan gelen bir durumdan kaynaklanıyor.

bir çocuk 1 yaşında kendi cinsiyetini bile bilmeden oyuncaların arasına koyunca erkek arabaya,  kız bebeğe yöneliyor.

Halbuki o yaşta ne kız ne erkek olduğunu biliyor.

Hala nasıl nasıl diye soruyorsanız şöyle bir soru sorayım:

mini etekli bir kız mı daha çekici

yoksa iş arkadaşın koca göbekli sakalı olan rıfkı abi mi?

cevap ne ise tekrar soruyorum neden ??????

içgüdü tabiki

Ben Rıfkı abiden hoşlaşıyorum ama bilemedim şimdi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Rıfkıyı bilememde, kütüpHanede bende yaşca büyük :D iktisat mezunu bi abula tanıdıydım, evlen dese benle o saniye tutar elinden e.dairesine götürdüm :D
    Ruhuma algıma takla attırıyordu resmen ayaklı internet :D konu dagıldı ama

lan tvde manisa somada madencilerin haberi geçiyor..
    :'(
    〒_〒
    (*>.<
    ╯﹏╰

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Mustafa bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Ben Rıfkı abiden hoşlaşıyorum ama bilemedim şimdi. 

:)))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

babamın ta gotune koyyim. adam olmadı olamadı gitti.

hayatımda böyle gereksiz bir baba görmedim.

hayatımıda zindan etti siktirolup ölsede kurtulsam ibenden.

Aynen ölmedi hımına koduğum

su an akıl saglıgım bir nebze normal bir sekilde nefes alıyorsam, pespese gelen sıkıntılarla ailemiz yıkılmadıysa, halen dimdik ayakta duruyorsak, kendimi gelistirip istedigim eylemi yapma özgürlügü bana saglanmıssa ve senelerdir sürekli destek alıyorsam, bunun en büyük sebebi babamdır.

Allah benim ömrümden alıp ona versin.

amin.

yanlız şöylşe bir şey var.

küçüklüğümden beri yanlız büyüdüm babam hiç ama hiç birşeyde yanımda olmadı.

tam tersi dükkan açtım param olmadığı için maliyeye geç kayıt olmuştum kayıt olmadan önce beni polise şikayet etmiş . ilginç değilmi ?

5 tane dairesi 1 2011 model arabası 2500 tl ye elektrikli bisiklet. birde honda motoru olmasına rağmen abminin gözüne tahta çarptı tedavi ettirecek para yok babam 1 lira vermedi.

kredi çektik zar zor ankaraya yetiştirdik.

biiliyorum tonla parası var hemde yığınla ama sırf inat olsun yapmadı birşey.

devam edeyimmi ?

ben 26 yaşındayım daha doğru düzgün arkadaş ortamına takılan biri değilim.

alkol içtim ama kimse bilmedi görmedi. anmlayacağın hiç ama hiç gençliğini doya doya yaşayan biri olamadım.

serseri olmadım götümüde siktirmedim ama ben böyle bir babayı da hak etmedim.

ulan desemki ibnelik yaptım hırsızlık yaptım ailemin yüzünü kara çıkartacak ne varsa yaptım desem tamam baş üstüne.

ama komşunun 130 kiloluk bir sikime yaramayan sigorta attığında bile sigortayı kaldıramayacak kadar kafasız olan piç babasının arabasıyla sahilde kız sikiyorsa ve ben babamın arabasına dahi kontak vurmadıysam amına koyyim böyle bababın hemde takla atarak.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hayvanlarda ki durumu incelerseniz, anneliğin bir iç güdü olduğunu babalığın sonradan öğrenildiğini düşünebiliriz. Anneler korur kollar besler büyütür hayata hazırlar ama baba kendi yavrusu olduğunu bile bilmez. Hatta kedilerde Anne yavruları saklar korur yoksa baba yavrularını öldürür. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Ulan yorumları okudumda bir benim babam mı acaip?abim 39 yaşında geçen ay peynir tenekesini açacam diye elini kesti inceden,babam oturdu hüngür hüngür ağladı sanki benim kolumu kopardılar diye üzülüyodu adam...

neyse hocam bende 2 yıldır babayım.2 yıl önce yere düşen çocuğa-bebeye bi tekmede ben sallıyım diye düşünen ben baba olduktan sonra bütün çocukları koruyan bi adama dönüştü.Aynı şeyleri bende yaşadım bez değişimleri,banyo uykusuzluk falan.Adam ister istemez değişiyo be hacı.İster hormonal olsun ister içgüdüsel ana olanın eline su dökemeyiz.Bana kalırsa baba olduğunu-olacağını öğrendiğin anda beyinde bi yerde şalter devreye giriyo gibi.Anlamıyorum aslında 2 yıl önceki cocuk sevmez beni düşündüğüm zaman neden böyle olduğunu...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Sonucta bir babayim...

Herkezin yapiisi tabiati farklidir... Dunyalar guzeli 1 oglum var ve onu cok seviyorum...

Ama ben ne kadar seversem seveyim yine de gerek kendi yetistirilis tarzim olsun , gerek dusuncem olsun , gerekse gozlemlerim olsun anne tabiki herzaman babadan öndedir...

Anne sevgisini , sevkatini , icgudusunu ne baba ne de baska birseyin gecebilecegini dusunmuyorum...

Bende babasiz buyudum , yaklasik 20 ye yakin senedir anne babam ayri , suanda 30 yasindayim ben babamdan hic birsey gormedim ne maddi ne manevi destegi olmadi ama o da oyle o yapida bir adamdi yeri geldi guldum ona yeri geldi sövdum insallah ben onun gibi bir baba olmayacagim ama dedigim gibi annelik bambaskadir...

Ben suanda ölsem birkac gun herkez uzulur , babam uzulur herkez gozyasi doker ama eminim annemde benimde birlikte ölür...

Benim gozlemim boyle tabi cok kansiz analarda var gecen sene kundaktaki bebegi olume terk edip sevgilisiyle tatile giden gibi , cocougunu karisini terk edip s*ktirolup giden babalar gibi yada 3 kurus para yada bir anlik ofkeyle kendi oz ana babasini olduren gibi , bu tamamiyle insan yapisi ...

Ama anne herzaman 1 - 0 öndedir...

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 6849 Toplam Mesaj: 63