AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !
-
Yaklasık 1 aydır tekli ekmekler kaldırıldı.Sebebini bilmiyorum.Karı nedir onu da bilemicem ama zararı büyük.Hergün 1 milyon küsür ekmek cöpe atılıyormus.Din hakkında çok güzel atıp tutmasını bilen milletin duygularını sömüren akp acaba neden böle yapıyor :I
-
hocam tekli ekmekle akp uğraşmıyoki fırıncılar odası uğraşıyo diye biliyom D:
-
israf haramdir
din bahanedir
cukka sahanedir
durmak yok ranta devam
-
@underzero hocam sana göre hangi parti gelmeli? neden? açıklama bekliyorum senden.
-
aman yaa komsunun tavugu olse ak partıden bılcekler...
-
Kanımca bu ülkeyi Alparslan Türkeşden yada Atatürkden başkası kurtaramaz.Ama onlarda ne yazık ki şuan sadece kalbimizde yaşıyor : (
-
sen duuurr...daha bu da bişey mi.alayınızın donunu almadan şurdan şuraya gitmez.
:) güldürmeyin adamı.daha donunuzu almadık.donunuzu da alalım.ulan o zaman uyanırsanız valla helal olsun diyecem.
euehueheuhe :)
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------@underzero hocam sana göre hangi parti gelmeli? neden? açıklama bekliyorum senden.
-----------------------------akp yerine dtp gelseydi bu kadar zararı olmazdı.
-
@ajan111;
abdurrahman boztas gelecek butun sorunlar bitecek, cunku biizz firildak deeeliizzzz
@mndlna;
zam olaylarini kars sarikamisdaki duztaban koyu muhtari yapmiyor,
firincilar da kafalarina gore zam yapmiyor
ee kim yapiyor o zaman ? meclisteki kars milletvekilinin sekreteri mi yapiyor ?
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------@underzero hocam sana göre hangi parti gelmeli? neden? açıklama bekliyorum senden.
-----------------------------akp yerine dtp gelseydi bu kadar zararı olmazdı.
-----------------------------yok daha neler
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@ajan111;
abdurrahman boztas gelecek butun sorunlar bitecek, cunku biizz firildak deeeliizzzz
@mndlna;
zam olaylarini kars sarikamisdaki duztaban koyu muhtari yapmiyor,
firincilar da kafalarina gore zam yapmiyor
ee kim yapiyor o zaman ? meclisteki kars milletvekilinin sekreteri mi yapiyor ?
-----------------------------
nickimi eksik yazmışsın hocam (:fırıldaklığa gelince; akp'de ilk seçimlere gelirken fırıldak değildi? daha doğrusu başa geçen her hükümet geçene kadar dürüst, geçtikten sonra dıııııt
başkasna nasıl güvenebiliyorsun?