folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !

AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Benm akp lileri fenerbahçe tarftarlarına benzetiyorum nedense.Sadece bir benzetme ama ;

Temsildeki manaya gelince FB hep hüsrana uğratıyor ara maçlarda sevindiriyor :D .Amma sonunda kaherediyor.Güzel ülkemde parti tutmak veya siyasal görüş bana göre böyle futbol takımı tutmak gibi "yensen yenilsen gönlüm hep sende" hesabı yani bu zihniyetle değilde bilinçle parti veya siyasi görüşe sarılsak ülkemizin başına kimi niye neden getirdik bilirdik ve meyvalarını fazla fazla yerdik .Şimdi ise 5 lt yagı 25 YTL ye alıyoruz bunları kimse görmüyor herhalde :( 

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:
    -----------------------------

Juba bunu yazdı:

amk alt tarafı 50 gramaj eklediler 85 kuruş yaptılar ekmeği . ayıptır günahtır

Sırf ekmege olsa neyse.Herseye geldi zam.İnanmıyorsan git bi bakkala sor ne gecen sene ne kadardı simdi ne kadar.

geçen sene bu zaman ekmek 40 kuruştu sanırım . dondurmalarada zam geldi . bakın en basitinden 1 ytllik cipsler vardı artık onları satmıyolar bizim burda 1.50 ytlik leri satıyorlar.

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

@ajan111;

abdurrahman boztas gelecek butun sorunlar bitecek, cunku biizz firildak deeeliizzzz

@mndlna;

zam olaylarini kars sarikamisdaki duztaban koyu muhtari yapmiyor,

firincilar da kafalarina gore zam yapmiyor

ee kim yapiyor o zaman ? meclisteki kars milletvekilinin sekreteri mi yapiyor ?

abi adamı araştırdım harbi sağlam başbakan olcak adam

http://www.youtube.com/watch?v=wyCI_-h1150&feature=related

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

f1kr3t bunu yazdı:

yok abi bu gerizekalı mahluk topluluklarını anlamakta hala güclük cekiyorum. ya bi sik bilmeden yazıyosunuz ya da sagdan soldan duydugunuz mal mal $eyleri buraya aktarıyosunuz. girin 1 hafta piyasanın icinde bulunun. devletin ne siktiri boktan yönetildigini kendi gözlerinizle görürsünüz. sktiimin partisi sülalenizi düzse yine de sevmeye devam ediceksiniz. yeter lan.

piyasanın içindeyim piyasada para dönmüyor doğru ama bu akpartinin suçu değil ! suçuysa ne yapıyoda piyasanın azına ediyo söyle bilelim hadi yapıyo diyelim bu işi halletcek bi adam söyle yönetcek.

Toplam Hit: 8665 Toplam Mesaj: 55