folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !

AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

sivil_padisah bunu yazdı:
    -----------------------------

underzero bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

iste boyle vurdumduymaz oldugunuz surece hicbi z.kim olmaz, yapanlarin yanina kar kalir,

sen cikip soyle oldu boyle oldu surdan carpildi burdan rant saglandi dedigin zaman tutuklanan baski goren dislanan sen olursun.

bana gore cozum onerisi, milletvekili secilecek insanlarin gecmisleri iyi arastirilmali,

sabikasi olanlar milletvekili secilememeli,

milletvekilini halk mutlaka tanimali ve onlar secmeli, parti baskanlari kafasina gore insanlari secmemeli

artik bilgisi olan degil parasi olan milletvekili oluyor, boyle olunca adam her turlu sucu islemis kurtulmak icin partiye yuklu bagislar, parti baskanina yakinlik

sonra dokunulmazlik zirhina korunup elini kolunu sallayarak geziyor

dokunulmazlik kaldirilmali, milleti dusunmeyip sadece kendini dusunen vekillerin cikardigi yasalar halkin onayina sunulmali

(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)

vs vs

(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)

ben bu olayi radyodan duydum ama benden baska

bu olaydan haberi olan varmi ?

Doğrudur.Kim bilir bilmediğimiz daha ne ayrıcalıklar tanılıyodur...

hoıca desene dağdaki teröristler sınırsız faydalanıcak bu olaydan.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

music bunu yazdı:

abi akp diyosunuzda küresel ısınmayı düşünen yok buğdayın olmaması veya az olmasıını ndni küresle ısınma

doğal olarak ekmekte buğdaydan olduğu için ekmeğe zam geliyo

bu ulkenin ciftcilerin durumunu duzeltmek icin yasa mi cikti ?

su politikasi icin yasa mi var ?

da

bunlardan bizim haberimiz yok.

tarimda kendi kendine yetebilen hatta ihrac edebilen sayili ulkeler arasinda iken

disa bagimli hale geldik. bugdayi bile disaridan aliyoruz, misiri bile ithal ediyoruz

peki kuresel isinma kuresel isinma

kuresel isinma var herkes biliyor bunun icin hangi onlemler alinmis ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Biz kyotoyu imzaladık mı?

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

cold-m4 bunu yazdı:

ajan1111 bunu yazdı:

@underzero hocam sana göre hangi parti gelmeli? neden? açıklama bekliyorum senden.

akp yerine dtp gelseydi bu kadar zararı olmazdı.

yok daha neler

yuhh artık

Ses Etme Hallederiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:

Biz kyotoyu imzaladık mı?

tüm özelleştirmeleri imzaladık herşeye bastık imzayı vatanı sattık ama bi kyotoyu imzalamadık amk bizim

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek

Underzero tam olarak ne demek istedigini anlayamadim gercekten kusra bakma..Söylemek istediklerim ise söyledir..

Yaklasık 6 veya 7 senedir ulke ustune oynanan oyunlarin sonu hic gelmedi.Bir yandan darbe planları bir yandan halkı galeyana getirip birbirine dusurme ama bir turlu parçalayamadilar..Bir ara sağcı -solcu bir ara alevi-sunni bir ara kürt-türk vs.vs.. bir şekilde halkın dikkati bir taraflara cekilip ceplerimiz bir güzel boşaltıldı bankalarımız hortumlandı ekonomi beter oldu fakir olan halk daha da fakir oldu zengin tavan yapti..Simdi diyeceksinizki biz bunlari bilmiyormuyuz evet biliyoruz ama neden hala koyunlar gibi aynı kisilerin pesinden gidiyoruz..Bu gunki iktidar farkli bir seymi yapti kardesim soyleyin hadi ekonomiyi duzeltip halkı refaha mı kavusturdu..Üniverstemi yaptı, hayat standartlarınımı yukseltti dış borçlarımı bitirdi..Simdi bunlarin ders almasi birdahaki iktidar demiyorum ki iktidar bir donemde secilmemeliki bu kenelerin akılları baslarına gelsin anti parantez kimse secim sandigina gidip oy kullanmamalıdır.ülkenin gidisati kotudur yanlistir kaosa suruklenmektedir..Ne iktidar iktidardır nede muhalefet muhalefettir hepsi kendi cikarlarini dusunup cantalarini doldurdular bile..Ben birdahaki secimde gidip oy kullanmayacagim herkes kisisel gorusunde serbesttir. Ama bugune kadar cok vaad dinledik bence bundan sonra vaad dinlemeyip vicdanımızın sesini dinlemeliyiz..Saygılarımla

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    commodore
    commodore's avatar
    Erkek

bu işlere fırıncılar derneği bakıyo . ak partinin bu işle ne alakası var lan aptal insan.   tabi ak partiyi kötüleyecek başka bişey bulamadığınızdan kıçınızdan  saçma sapan şeyler uyduruyosunuz. geri zekalı bayzin ve bayzin zihniyetli insanlar(size insan demek bile ayıp).

sevdim bir genç kızı andım onun adını
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

ya bu konuda bende cok sikayetciyim neden kocaman ekmekler var her boyda yapsınlar neden dayatıyorlar hem dunyanın neresinde gorulmus bu ne kadar ilkel birseydir insanlar ekmeklerini kucultuyor bizse bujyutuyoruz resmen birileirnin cebi daha fazla dolsun diye gramı giderek azalıp normal ekmek boyutuna getirip fiyatını da 2ye katlamak cidden tam bu ses cıkarmayan halka layık diye mi yapıyorlar bu kararı kim kime sorup nası veriyor anlamıyorum bi cok yere sikayet ettim hiç bir cevap yok

bizde daha 1 ay falan oluyor istanbul da ama böle metropol dedigimiz bir kentte normal boyutta ekmek bulamamak cok sacma bir yandan avrupaya girmeye calısıp bir yandan hurafelerle donanıyoruz bu ne pehriz bu ne lahana tursusu gidip gunah diye ekmekle oynayanlar gramdan azaltıp fiyatı katlamayı da cok guzel biliyorlar AFERİM SİZE .

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    commodore bunu yazdı:

bu işlere fırıncılar derneği bakıyo . ak partinin bu işle ne alakası var lan aptal insan. tabi ak partiyi kötüleyecek başka bişey bulamadığınızdan kıçınızdan saçma sapan şeyler uyduruyosunuz. geri zekalı bayzin ve bayzin zihniyetli insanlar(size insan demek bile ayıp).

Düzgün konuş. Tarım politikasını fırıncılar odası mı belirliyor gerizekalı! Buğday yok olmayınca ithal et ithal edince gote girsin. Zaten Türkiye nin tarım politikasını fırıncılar odası belirliyor, hasatı fırıncılar odası yapıyor, buğdayı fırıncılar odası ithal ediyor. akp ile ne alakası var...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Aq partiden öncede böyLeydi demi herşey zamLı herşey pahaLı maaşLar düşük Herkes perişan Irağa Türkiye'dekinden daha ucuz eLektrik veriyoduk..Geri kafaLıLar a.q yobazLarı bi sktrin Lan commodore sende düzgün konuş Lan yetti artık ya körmüsünüz nekadar geriLedik bu aqpartinin yüzünden uyanın artık uyanın...!

Toplam Hit: 8659 Toplam Mesaj: 55