AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------iste boyle vurdumduymaz oldugunuz surece hicbi z.kim olmaz, yapanlarin yanina kar kalir,
sen cikip soyle oldu boyle oldu surdan carpildi burdan rant saglandi dedigin zaman tutuklanan baski goren dislanan sen olursun.
bana gore cozum onerisi, milletvekili secilecek insanlarin gecmisleri iyi arastirilmali,
sabikasi olanlar milletvekili secilememeli,
milletvekilini halk mutlaka tanimali ve onlar secmeli, parti baskanlari kafasina gore insanlari secmemeli
artik bilgisi olan degil parasi olan milletvekili oluyor, boyle olunca adam her turlu sucu islemis kurtulmak icin partiye yuklu bagislar, parti baskanina yakinlik
sonra dokunulmazlik zirhina korunup elini kolunu sallayarak geziyor
dokunulmazlik kaldirilmali, milleti dusunmeyip sadece kendini dusunen vekillerin cikardigi yasalar halkin onayina sunulmali
(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)
vs vs
-----------------------------(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)
ben bu olayi radyodan duydum ama benden baska
bu olaydan haberi olan varmi ?
-----------------------------Doğrudur.Kim bilir bilmediğimiz daha ne ayrıcalıklar tanılıyodur...
-----------------------------hoıca desene dağdaki teröristler sınırsız faydalanıcak bu olaydan.
-
music bunu yazdı:
-----------------------------abi akp diyosunuzda küresel ısınmayı düşünen yok buğdayın olmaması veya az olmasıını ndni küresle ısınma
doğal olarak ekmekte buğdaydan olduğu için ekmeğe zam geliyo
-----------------------------bu ulkenin ciftcilerin durumunu duzeltmek icin yasa mi cikti ?
su politikasi icin yasa mi var ?
da
bunlardan bizim haberimiz yok.
tarimda kendi kendine yetebilen hatta ihrac edebilen sayili ulkeler arasinda iken
disa bagimli hale geldik. bugdayi bile disaridan aliyoruz, misiri bile ithal ediyoruz
peki kuresel isinma kuresel isinma
kuresel isinma var herkes biliyor bunun icin hangi onlemler alinmis ?
-
Biz kyotoyu imzaladık mı?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------@underzero hocam sana göre hangi parti gelmeli? neden? açıklama bekliyorum senden.
-----------------------------akp yerine dtp gelseydi bu kadar zararı olmazdı.
-----------------------------yok daha neler
-----------------------------yuhh artık
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Biz kyotoyu imzaladık mı?
-----------------------------
tüm özelleştirmeleri imzaladık herşeye bastık imzayı vatanı sattık ama bi kyotoyu imzalamadık amk bizim -
Underzero tam olarak ne demek istedigini anlayamadim gercekten kusra bakma..Söylemek istediklerim ise söyledir..
Yaklasık 6 veya 7 senedir ulke ustune oynanan oyunlarin sonu hic gelmedi.Bir yandan darbe planları bir yandan halkı galeyana getirip birbirine dusurme ama bir turlu parçalayamadilar..Bir ara sağcı -solcu bir ara alevi-sunni bir ara kürt-türk vs.vs.. bir şekilde halkın dikkati bir taraflara cekilip ceplerimiz bir güzel boşaltıldı bankalarımız hortumlandı ekonomi beter oldu fakir olan halk daha da fakir oldu zengin tavan yapti..Simdi diyeceksinizki biz bunlari bilmiyormuyuz evet biliyoruz ama neden hala koyunlar gibi aynı kisilerin pesinden gidiyoruz..Bu gunki iktidar farkli bir seymi yapti kardesim soyleyin hadi ekonomiyi duzeltip halkı refaha mı kavusturdu..Üniverstemi yaptı, hayat standartlarınımı yukseltti dış borçlarımı bitirdi..Simdi bunlarin ders almasi birdahaki iktidar demiyorum ki iktidar bir donemde secilmemeliki bu kenelerin akılları baslarına gelsin anti parantez kimse secim sandigina gidip oy kullanmamalıdır.ülkenin gidisati kotudur yanlistir kaosa suruklenmektedir..Ne iktidar iktidardır nede muhalefet muhalefettir hepsi kendi cikarlarini dusunup cantalarini doldurdular bile..Ben birdahaki secimde gidip oy kullanmayacagim herkes kisisel gorusunde serbesttir. Ama bugune kadar cok vaad dinledik bence bundan sonra vaad dinlemeyip vicdanımızın sesini dinlemeliyiz..Saygılarımla
-
bu işlere fırıncılar derneği bakıyo . ak partinin bu işle ne alakası var lan aptal insan. tabi ak partiyi kötüleyecek başka bişey bulamadığınızdan kıçınızdan saçma sapan şeyler uyduruyosunuz. geri zekalı bayzin ve bayzin zihniyetli insanlar(size insan demek bile ayıp).
-
ya bu konuda bende cok sikayetciyim neden kocaman ekmekler var her boyda yapsınlar neden dayatıyorlar hem dunyanın neresinde gorulmus bu ne kadar ilkel birseydir insanlar ekmeklerini kucultuyor bizse bujyutuyoruz resmen birileirnin cebi daha fazla dolsun diye gramı giderek azalıp normal ekmek boyutuna getirip fiyatını da 2ye katlamak cidden tam bu ses cıkarmayan halka layık diye mi yapıyorlar bu kararı kim kime sorup nası veriyor anlamıyorum bi cok yere sikayet ettim hiç bir cevap yok
bizde daha 1 ay falan oluyor istanbul da ama böle metropol dedigimiz bir kentte normal boyutta ekmek bulamamak cok sacma bir yandan avrupaya girmeye calısıp bir yandan hurafelerle donanıyoruz bu ne pehriz bu ne lahana tursusu gidip gunah diye ekmekle oynayanlar gramdan azaltıp fiyatı katlamayı da cok guzel biliyorlar AFERİM SİZE .
-
commodore bunu yazdı:
-----------------------------bu işlere fırıncılar derneği bakıyo . ak partinin bu işle ne alakası var lan aptal insan. tabi ak partiyi kötüleyecek başka bişey bulamadığınızdan kıçınızdan saçma sapan şeyler uyduruyosunuz. geri zekalı bayzin ve bayzin zihniyetli insanlar(size insan demek bile ayıp).
-----------------------------Düzgün konuş. Tarım politikasını fırıncılar odası mı belirliyor gerizekalı! Buğday yok olmayınca ithal et ithal edince gote girsin. Zaten Türkiye nin tarım politikasını fırıncılar odası belirliyor, hasatı fırıncılar odası yapıyor, buğdayı fırıncılar odası ithal ediyor. akp ile ne alakası var...
-
Aq partiden öncede böyLeydi demi herşey zamLı herşey pahaLı maaşLar düşük Herkes perişan Irağa Türkiye'dekinden daha ucuz eLektrik veriyoduk..Geri kafaLıLar a.q yobazLarı bi sktrin Lan commodore sende düzgün konuş Lan yetti artık ya körmüsünüz nekadar geriLedik bu aqpartinin yüzünden uyanın artık uyanın...!