AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !
-
Bakıyorumda foruma ne kadar boş adam varmış.Tahribatta konuşmayın bunları...Ekmeğe gelecek zamları İlçedeki Fırıncıların bağlı oldugu yerler fırıncıların ihtiyaçlarına göre yaparlar.Eee zaten bazılarında reflex olmuş .Diolog Bu
- Abi komşunun kızı kaçmış
- Akp Yapmıştır olm...
Ama indirim olduğundada böyle
- Abi şekerde indirim yapılmış.
- İnanmayın bunlara yarın yine zam yaparlar.
ee söyleyin bana adamların sizlerin güzel beyinlerinizi tatmin etmeleri için ne yapmaları gerekir ? -
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------Bakıyorumda foruma ne kadar boş adam varmış.Tahribatta konuşmayın bunları...Ekmeğe gelecek zamları İlçedeki Fırıncıların bağlı oldugu yerler fırıncıların ihtiyaçlarına göre yaparlar.Eee zaten bazılarında reflex olmuş .Diolog Bu
- Abi komşunun kızı kaçmış
- Akp Yapmıştır olm...
Ama indirim olduğundada böyle
- Abi şekerde indirim yapılmış.
- İnanmayın bunlara yarın yine zam yaparlar.
ee söyleyin bana adamların sizlerin güzel beyinlerinizi tatmin etmeleri için ne yapmaları gerekir ?
-----------------------------Bu LafLardan Sonra artık isteseLerde Tatmin EdemezLer..Ancak GerizekaLıLarı inandırırLar..Kapasite yetmediği için otomatikman herşeyi normaLmiş gibi gören insanLara....
"Hep konuştular, demir ağlarla ördük dediler ne ördünüz laftan başka?" (2003 Bu ülkeyi kuranlara, kurtaranlara ettiği hakaret)
"Milli Eğitim ve laiklik kavramları değişime açıktır." (2004 Laiklik karşıtı sözleri)
"CHP'nin kökü berektsizdir." (2004 CHP'nin kurucusu ATATÜRK'e hakareti)
"Maaşım yetmediği için ticaret yapıyorum." (2004 Asıl amacının devleti soymak, parayı cebe doldurmak olduğunun kanıtı)
"Laik değilim, laikliği korumakla yükümlüyüm ." (2005 Laiklik karşıtı vatanhaini olduğunun kanıtı)
"Kıbrıs'taki Türk askeri Lübnan'daki Suriye varlığına benzer." (2005 Ülke topraklarını değersiz görüşünün kanıtı)
"Ben ülkemi pazarlamakla mükellefim." (2005 Ülkemizde pazarlanacak yer bırakmadın her yeri sattın be allahsız)
"Mahkemenin türbanla ilgili söz söyleme hakkı yoktur. Söz söyleme hakkı din ulemasınındır." (2005 gericilerin siyasi bayrağı türbanı savunan bir cumhuriyet düşmanı)
"Bayram değil seyran değil..." (2005 Erdoğan bu sözü Cumhurbaşkanı Sezer 29 Ekim Resepsiyonu'na rektörleri davet edince söyledi, yani 29 Ekim Sayın Erdoğan için bayram da değildi, seyran da)
Güç geçindiğini göstermek için "Satılık Böbrek" yazılı bir döviz gösteren vatandaşa "Sakatatçı dükkanı değil burası " demesi (2005)
Ürününün dalda kaldığından "Anam ağlıyor" diye şikayet eden çiftçiye "Ananı da al git" yanıtını vermesi (2006)
Oğlunun işsiz olduğunu söyleyen babaya "Senin oğlun da işsiz kalsın, otur" diye bağırması (2006)
İslami holdinglere para kaptıran holdingzedeye "Para verirken bana mı sordun" diye çıkışıp, bir de sahtekar yaftasını yapıştırması (2006)
Eskiden bakanlık da yapmış, koskoca bir büyükelçiye kameraların önünde şov yaparcasına " Genelgeyle ilgili gerekli değişikliği emredeceğim" demesi (2006) -
Türkiye Cumhuriyeti'ni diğer cumhuriyetlerden ayıran temel özellik, egemenliğin tanrıdan alınıp bireye
verilmesi dir :=))) sanursam bunu tersine cevirmeli diyolar
Tersine cevirirsek nolcak tanrı mı yönetecek :D yok canum sadece bi elcisi olcak işte :D
Yüzyıllardır hep sömürülmüş insan oğlu yani şimdi kendi ülkemde ürettiğim ekmeği neden dolar bazında fiyatla
alıyorum die düşünmesi lazım ))
Yani karar vermeli artık ne istiyonuz yani eger bir karar verilmezse, bi yol da yürümeye başlamassak daha cok krizler
olucaktır
-
amk alt tarafı 50 gramaj eklediler 85 kuruş yaptılar ekmeği . ayıptır günahtır
-
buen len her şeye zam sabah mercimek alim dedim akoim adam 5 lira dedi princi sordum 4,30 dedi bune anasını satim nereye giidiyoz ne kadar daha böyle devam etcek bilmıyorum her seye zam :( milletin eli kolu bağlı daha bişi diyemıyorum :(
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------amk alt tarafı 50 gramaj eklediler 85 kuruş yaptılar ekmeği . ayıptır günahtır
-----------------------------Sırf ekmege olsa neyse.Herseye geldi zam.İnanmıyorsan git bi bakkala sor ne gecen sene ne kadardı simdi ne kadar.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@ajan111;
abdurrahman boztas gelecek butun sorunlar bitecek, cunku biizz firildak deeeliizzzz
@mndlna;
zam olaylarini kars sarikamisdaki duztaban koyu muhtari yapmiyor,
firincilar da kafalarina gore zam yapmiyor
ee kim yapiyor o zaman ? meclisteki kars milletvekilinin sekreteri mi yapiyor ?
-----------------------------
abi adamı araştırdım harbi sağlam başbakan olcak adam
-
yok abi bu gerizekalı mahluk topluluklarını anlamakta hala güclük cekiyorum. ya bi sik bilmeden yazıyosunuz ya da sagdan soldan duydugunuz mal mal $eyleri buraya aktarıyosunuz. girin 1 hafta piyasanın icinde bulunun. devletin ne siktiri boktan yönetildigini kendi gözlerinizle görürsünüz. sktiimin partisi sülalenizi düzse yine de sevmeye devam ediceksiniz. yeter lan.
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------yok abi bu gerizekalı mahluk topluluklarını anlamakta hala güclük cekiyorum. ya bi sik bilmeden yazıyosunuz ya da sagdan soldan duydugunuz mal mal $eyleri buraya aktarıyosunuz. girin 1 hafta piyasanın icinde bulunun. devletin ne siktiri boktan yönetildigini kendi gözlerinizle görürsünüz. sktiimin partisi sülalenizi düzse yine de sevmeye devam ediceksiniz. yeter lan.
-----------------------------yürü fiko kim tutar seni :D bu arada bende noktası noktası katılıyorum sana %47 nin cezasını % 53 cekemez :)
-
ilce firincilar bilmem nesi belirliyomus bilmem ne yapiyomus.. a.q hükümet ne zkim yapiyo o zaman.. dogru tabi hükümet yapiyo nasil olsa diye bide firincilar odasi bizde düzelim demistir halki dimi.. bu arada kyota türkiye ve amerikada imzaladi biliyorum ben. ayni sekilde under hocanin dedigi seylerden sabikali olan milletvekili olmayacak ve dokunulmazliklar kaldirilacak.. bu iki laf bile ülkeyi adam etmeye yeter. bu iki laf bile kafi.. sadece su ikisini yapsinlar.. bak bakalim ülke düzlüge mi cikiyo asaga mi iniyo...