folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !

AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ulen bizim burda ekmek geçen yıl 0,25 ytl.idi, en son 0,30 e kadar yükseldi, sonra birden 0,75 ytl. oldu. ama şu an çıkan ekmek çiftli sayılmaz ...ben birbuçuk ekmek yiyemezdim ama şimdi 4/3 ünü yiyebiliyorum.

durmak yok gaza devam...

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

vurdumduymaz değilim. gerekli itirazlar yapıldı. geçenki yolsuzluklarla mücadelede bizim belediye başkanınıda aldılar ama hanımı ankara'dan birinin hanımıyla arası iyiymiş yırtmış filan diye duydum.

milletvekili olayını birkaç kişiyle konuştum. takmamışlardı beni. meclistekilere bakıyorum. ecevit hükümetinde istanbul'dan vekil seçilen şimdi akp hükümetinde. işte ülkeyi asıl satanlar bunlar. yarın akp kapatıldığında başka partiye geçip ordan satışa devam edecekler.

dediklerine katılıyorum. ama bunları kim yapabilir?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Günümüzdeki ve gelecekteki siyasetcilerden bi bok olacagını zannetmiyorum.Dediklerini yapsalar zaten basa gecemezler.Bu ülkenin basına gececek kişileri secen amerika bunu bilmeyen yok zaten.Bu böyle oldugu sürece de bu devam eder.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Durmak yok gaza devam.. Bide millete din dersi verirler ulan hepinizi bir odaya koyup yakmak istiyorum :B

selam gençlik!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

iste boyle vurdumduymaz oldugunuz surece hicbi z.kim olmaz, yapanlarin yanina kar kalir,

sen cikip soyle oldu boyle oldu surdan carpildi burdan rant saglandi dedigin zaman tutuklanan baski goren dislanan sen olursun.

bana gore cozum onerisi, milletvekili secilecek insanlarin gecmisleri iyi arastirilmali,

sabikasi olanlar milletvekili secilememeli,

milletvekilini halk mutlaka tanimali ve onlar secmeli, parti baskanlari kafasina gore insanlari secmemeli

artik bilgisi olan degil parasi olan milletvekili oluyor, boyle olunca adam her turlu sucu islemis kurtulmak icin partiye yuklu bagislar, parti baskanina yakinlik

sonra dokunulmazlik zirhina korunup elini kolunu sallayarak geziyor

dokunulmazlik kaldirilmali, milleti dusunmeyip sadece kendini dusunen vekillerin cikardigi yasalar halkin onayina sunulmali

(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)

vs vs

(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)

ben bu olayi radyodan duydum ama benden baska

bu olaydan haberi olan varmi ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Forumda acıldı o konu dün.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

abi akp diyosunuzda küresel ısınmayı düşünen yok buğdayın olmaması veya az olmasıını ndni küresle  ısınma

doğal olarak ekmekte buğdaydan olduğu için ekmeğe zam geliyo

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

iste boyle vurdumduymaz oldugunuz surece hicbi z.kim olmaz, yapanlarin yanina kar kalir,

sen cikip soyle oldu boyle oldu surdan carpildi burdan rant saglandi dedigin zaman tutuklanan baski goren dislanan sen olursun.

bana gore cozum onerisi, milletvekili secilecek insanlarin gecmisleri iyi arastirilmali,

sabikasi olanlar milletvekili secilememeli,

milletvekilini halk mutlaka tanimali ve onlar secmeli, parti baskanlari kafasina gore insanlari secmemeli

artik bilgisi olan degil parasi olan milletvekili oluyor, boyle olunca adam her turlu sucu islemis kurtulmak icin partiye yuklu bagislar, parti baskanina yakinlik

sonra dokunulmazlik zirhina korunup elini kolunu sallayarak geziyor

dokunulmazlik kaldirilmali, milleti dusunmeyip sadece kendini dusunen vekillerin cikardigi yasalar halkin onayina sunulmali

vs vs

ben bu olayi radyodan duydum ama benden baska

bu olaydan haberi olan varmi ?

Doğrudur.Kim bilir bilmediğimiz daha ne ayrıcalıklar tanılıyodur...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

abi haberim yok ama ne değişir ki? :|

kıyamet yakındır bu ülkeye.iyi de geçen aklıma şöyle bir şey geldi.hani Atatürk; Fransızlar  bizim topraklarımıza  saldıracaklarını acıklamıslar ardından Habeşistan a saldırmışlardı ya.Büyük Ata bunu bilmişti.

ya basit bir komplo kurdum da.belki şu an ki coğrafya da bu mumkun değil ama , İran a saldırı derken hadi bize saldırdılar.olamaz mı.İran dan sonra zaten kesin hedef biziz bunda şüphem yok ama çok inanılmaz zor şartlar bekliyor ülkeyi.

İran a saldırsalar bile Türkiye çok büyük yara da alabilir.biraz daha gidersem kafa iyi olcak :) ama

Savaş çıkacak.

copy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

spyrex bunu yazdı:

abi haberim yok ama ne değişir ki? :|

kıyamet yakındır bu ülkeye.iyi de geçen aklıma şöyle bir şey geldi.hani Atatürk; Fransızlar bizim topraklarımıza saldıracaklarını acıklamıslar ardından Habeşistan a saldırmışlardı ya.Büyük Ata bunu bilmişti.

ya basit bir komplo kurdum da.belki şu an ki coğrafya da bu mumkun değil ama , İran a saldırı derken hadi bize saldırdılar.olamaz mı.İran dan sonra zaten kesin hedef biziz bunda şüphem yok ama çok inanılmaz zor şartlar bekliyor ülkeyi.

Savaş çıkacak.

Türkiye su anda zaten onların niye simdi saldırsınlar ki.Hem avrupa buna izin vermez simdilik.

Toplam Hit: 8657 Toplam Mesaj: 55