AQ Partinin Bi Ekmeğizle Oynamadığı Kalmıştı !
-
ulen bizim burda ekmek geçen yıl 0,25 ytl.idi, en son 0,30 e kadar yükseldi, sonra birden 0,75 ytl. oldu. ama şu an çıkan ekmek çiftli sayılmaz ...ben birbuçuk ekmek yiyemezdim ama şimdi 4/3 ünü yiyebiliyorum.
durmak yok gaza devam...
-
vurdumduymaz değilim. gerekli itirazlar yapıldı. geçenki yolsuzluklarla mücadelede bizim belediye başkanınıda aldılar ama hanımı ankara'dan birinin hanımıyla arası iyiymiş yırtmış filan diye duydum.
milletvekili olayını birkaç kişiyle konuştum. takmamışlardı beni. meclistekilere bakıyorum. ecevit hükümetinde istanbul'dan vekil seçilen şimdi akp hükümetinde. işte ülkeyi asıl satanlar bunlar. yarın akp kapatıldığında başka partiye geçip ordan satışa devam edecekler.
dediklerine katılıyorum. ama bunları kim yapabilir?
-
Günümüzdeki ve gelecekteki siyasetcilerden bi bok olacagını zannetmiyorum.Dediklerini yapsalar zaten basa gecemezler.Bu ülkenin basına gececek kişileri secen amerika bunu bilmeyen yok zaten.Bu böyle oldugu sürece de bu devam eder.
-
Durmak yok gaza devam.. Bide millete din dersi verirler ulan hepinizi bir odaya koyup yakmak istiyorum :B
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------iste boyle vurdumduymaz oldugunuz surece hicbi z.kim olmaz, yapanlarin yanina kar kalir,
sen cikip soyle oldu boyle oldu surdan carpildi burdan rant saglandi dedigin zaman tutuklanan baski goren dislanan sen olursun.
bana gore cozum onerisi, milletvekili secilecek insanlarin gecmisleri iyi arastirilmali,
sabikasi olanlar milletvekili secilememeli,
milletvekilini halk mutlaka tanimali ve onlar secmeli, parti baskanlari kafasina gore insanlari secmemeli
artik bilgisi olan degil parasi olan milletvekili oluyor, boyle olunca adam her turlu sucu islemis kurtulmak icin partiye yuklu bagislar, parti baskanina yakinlik
sonra dokunulmazlik zirhina korunup elini kolunu sallayarak geziyor
dokunulmazlik kaldirilmali, milleti dusunmeyip sadece kendini dusunen vekillerin cikardigi yasalar halkin onayina sunulmali
(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)
vs vs
-----------------------------(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)
ben bu olayi radyodan duydum ama benden baska
bu olaydan haberi olan varmi ?
-
Forumda acıldı o konu dün.
-
abi akp diyosunuzda küresel ısınmayı düşünen yok buğdayın olmaması veya az olmasıını ndni küresle ısınma
doğal olarak ekmekte buğdaydan olduğu için ekmeğe zam geliyo
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------iste boyle vurdumduymaz oldugunuz surece hicbi z.kim olmaz, yapanlarin yanina kar kalir,
sen cikip soyle oldu boyle oldu surdan carpildi burdan rant saglandi dedigin zaman tutuklanan baski goren dislanan sen olursun.
bana gore cozum onerisi, milletvekili secilecek insanlarin gecmisleri iyi arastirilmali,
sabikasi olanlar milletvekili secilememeli,
milletvekilini halk mutlaka tanimali ve onlar secmeli, parti baskanlari kafasina gore insanlari secmemeli
artik bilgisi olan degil parasi olan milletvekili oluyor, boyle olunca adam her turlu sucu islemis kurtulmak icin partiye yuklu bagislar, parti baskanina yakinlik
sonra dokunulmazlik zirhina korunup elini kolunu sallayarak geziyor
dokunulmazlik kaldirilmali, milleti dusunmeyip sadece kendini dusunen vekillerin cikardigi yasalar halkin onayina sunulmali
(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)
vs vs
-----------------------------(orn: en son cikartilan ozel hastanelerde milletvekillerinin sinirsiz harcama yapabilmelerine karsin halkin ozel hastane masraflarinin 30 ytl yi gecmemesi sarti)
ben bu olayi radyodan duydum ama benden baska
bu olaydan haberi olan varmi ?
-----------------------------Doğrudur.Kim bilir bilmediğimiz daha ne ayrıcalıklar tanılıyodur...
-
abi haberim yok ama ne değişir ki? :|
kıyamet yakındır bu ülkeye.iyi de geçen aklıma şöyle bir şey geldi.hani Atatürk; Fransızlar bizim topraklarımıza saldıracaklarını acıklamıslar ardından Habeşistan a saldırmışlardı ya.Büyük Ata bunu bilmişti.
ya basit bir komplo kurdum da.belki şu an ki coğrafya da bu mumkun değil ama , İran a saldırı derken hadi bize saldırdılar.olamaz mı.İran dan sonra zaten kesin hedef biziz bunda şüphem yok ama çok inanılmaz zor şartlar bekliyor ülkeyi.
İran a saldırsalar bile Türkiye çok büyük yara da alabilir.biraz daha gidersem kafa iyi olcak :) ama
Savaş çıkacak.
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------abi haberim yok ama ne değişir ki? :|
kıyamet yakındır bu ülkeye.iyi de geçen aklıma şöyle bir şey geldi.hani Atatürk; Fransızlar bizim topraklarımıza saldıracaklarını acıklamıslar ardından Habeşistan a saldırmışlardı ya.Büyük Ata bunu bilmişti.
ya basit bir komplo kurdum da.belki şu an ki coğrafya da bu mumkun değil ama , İran a saldırı derken hadi bize saldırdılar.olamaz mı.İran dan sonra zaten kesin hedef biziz bunda şüphem yok ama çok inanılmaz zor şartlar bekliyor ülkeyi.
Savaş çıkacak.
-----------------------------Türkiye su anda zaten onların niye simdi saldırsınlar ki.Hem avrupa buna izin vermez simdilik.