folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Sürmeyi Pratikleştirmek

Araba Sürmeyi Pratikleştirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

pazar sabahları sür in cin top oynuyor.

aynısı bendede var. ehliyet aldım ama sürmüyorum.

bayanız ya babam çok temkinli

meşhur bir sözü var "bir çarparsan bir farı 300 tl.  ben  sürerim" :))

ilk ehliyet aldığımda babam evde yoktu arabanın çekilmesi gerekiyordu

mecburen bilmediğim adama anahtarı verene kadar ben çekeyim dedim

arka sokağa götürüp park edecektim. ne şanssa bütün mahalle balkonda. "hadi sürde görelim" diyen teyzeler  vardı.

belediye görevlisi "sen mi süreceksin"  dedi "evet canını seviyorsan önümde durma "  dedim herkes bir yere kaçtı acemi olduğumu anladıklarından

yarı kaldırım yarı yol mahalleden çıktım

arkada sokakta bomboş bir yer ama ben zor güç park ettim bir arabanın yanına. yaşlı bir adam yaklaştı bizi izledi

akrabam vardı arabada"  acemide amca " deyince "sen parkettin ama arabayı almaya sen gelme " dedi. nasıl sürdüysem  :)))

hepsi geçer ....çarpmadığın sürece komik anıların oluyor :))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

el siki ile gerdege girilir mi ? 

kullanarak ogreneceksin .olmadi ozel ders al

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

İstanbuldaysan eğer bakırköy pazarının olduğu yere git on numara öğrenme mekanı :-)

Eski hatuna orda öğretmiştim :-))

Sabahları da erken kalkıp saat 6 gibi alıştırma yapabilirsin trafik sakin oluyo.

Benim de peder kızgın olduğu için öğretmemişti.

Ben de azmedip kendim sürmeyi öğrendim.

Başta sürmeyi bilen bi arkadaşın yanında olsun.

Bi kere alıştın mı kendin sürüceksin zaten hep.

Fazla 1. viteste sürme yalnız arabayı piç edersin. :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek

vurmadan öğrenemezsin. :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

terlemeden acemilik çekmeden öğrenmek yok.

yanına usta ama seni heyecanlandırmayacak birini almdadan trafiğe çokma piskolojik çok kötü olursun.

adamı al yanına muhabbet ede ede çarşıda gezdirsin.

hata yapmaya yakın uyarsın.

yavaş yavaş yavaş derken trafiğin akışını arabaların hareketlerini ışığı filan kafaya yazacaksın ve hepsi kendiliğinden gelecek.

ama sakın unutma araba sürme işi ustalık işidir. zaman ister.

kafa basmaya başladımı çarşıda rahat sürersin elin ayağın kendi yapar herşeyi.

yok tek öğrenecem dersen arabalar ne yapıyorsa onu yap.

baktın ışıkları yanıyor sende bas frene mesafeni koru ve nasıl yapıyorlarsa onu yap.

adam ışıktan sağa dönecekse ne zaman tekeri dönerse sende çevir. aradaki mesafeyi kaybetme yeter.

eğer rampada kalkma ile ilgili heyecan yaşarsan askıda bırak arabanı hakimiyet sende olur korkmazsın.

ışıklarda panik yapmamak için ışık yanmaya başlamadan önce arabanı askıya al viteste dursun heyecan kalmaz hazır olursun.

biryere kilitlenme sağa sola bak rahat ol  kimse gelip gırtlağına yapışmaz.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Ani hareket etme hocam öğrenene kadar, ben öğrenene kadar, başıma gelen 2-3 adet kazalık durumu biraz şans ve karşı tarafın tecrübesi sayesinde kurtuldum, öğrenene kadar bi acemiyle karşılaşmadıkça karşı taraf kurtarır büyük ihtimal, ama senin de çok ani hareket etmemen, çat diye şerit değiştirmeden, arkandaki adamdan çok önündekiyle ilgilenerek stres yapmadan hız yapmadan öğreneceksin, mesele öğrenmek değil herkes öğreniyor da kaza bela olmasın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gta oyna hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

aynı durum bende de vardı yavaş öğreniorsun ben birden öğrendim zorunda kaldım.yani arabayla gitmek durumunda kaldım başka çağrem yoktu normalde taksiye binerdim ama parada kalmayınca mecbur bindim sürdüm.zaten normal trafikte bi çıkıorsun bişi olmuo 2-3 derken diorsun ki aslında çokta zor değilmiş diorsun.sonra yavaş yavaş sollamaya başlıorsun vs vs zevk alıorsun biraz hız yapınca :D biraz hızda 60 70 civarı :D

arabada seninmiş sıkıntıda yok.bende ortak almıştık arabayı vursum bi ton dert para yok vs vs.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada hocam bildiğim kadarıyla arabada hidrolik direksiyon yok. İyi kas yaparsın.  :) 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Araba kullanmayi istanbulda öğrendim diyebilirim. 

Temel şeyleri bilirdim, yanıma bir bilen sakin bir adam oturttum ve yönlendirdi beni 2 gun. 

6 aydir kullaniyorum, park ederken yaptigim 2 ufak surtturme haric birsey yok. Bu isler boyle, sure sure ogrenecen..

Toplam Hit: 5564 Toplam Mesaj: 47