Araba Sürmeyi Pratikleştirmek
-
Anlatmadan olmaz süre süre öğrenirsin,
-
Bizde aldık ehliyet aynı sorun hocam arabayı verseler heyecandan vururum.Bizde araba da yok pratikte yapamıyoruz :(
-
Hızlı ve Öfkeli tarzı filmleri izle hocam , sierra'da varmış zaten filmden sonra göbeklerde falan yanlamaya çalışırsın :)
-
hacı tenha yollarda başla zamanla o siearrayla drift yapmaya başlarsın tek yapman gereken kendıne guvenmek
-
Ben surmeyi bile bilmiyom iyi yanindan bak olaya. Ayrica pisiklet surmeyi de bilmityom la :|
-
hocam sana en büyük tavsiyem trafikte etrafındaki araçlardaki insanları takmamak olur. tabi tavsiye veriyorum ama bende çok prof. bir sürücü değilim yeni sayılırım hatta acemi derseniz alınmam o derece mesela geçtiğimiz pazar babamı iş yerine bıraktım. Dönerken de saraçhaneden millet caddesine girdim. Mısırdaki idamlar için miting varmış biraz panik oldum açıkcası yolu falan kapadılar bi ara parka geçmek için aralardan yol bula bula gitmek zorunda kaldım. Tabi acemisin istanbul trafiğinde yeşil yanınca 1 sn hareket etme hemen korna çalarlar zaten onlar ilklerde çok sinirimi bozardı artık duymuyorum bile.
Hızlı kullanma tehlikeli hareketler yapmaya çalışma mis gibi kullanırsın trafikte hiç te panik yapmana gerek kalmaz.
-
sur sur sur. baska bi teknigi yok :)
-
bıyık büküle büküle kaytan, insan s... s.... şeytan olur. yapmadan sürmeden öğrenemezsin.
-
NEED FOR SPEED SHIFT 2
+
-
KURAL 1 VE EN ÖNEMLİSİ
" Pirpirik olma , kadın gibi araba sürme , ve sür! " pratikleşmenin tek yolu bu.