folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Sürmeyi Pratikleştirmek

Araba Sürmeyi Pratikleştirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Anlatmadan olmaz süre süre öğrenirsin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Bizde aldık ehliyet aynı sorun hocam arabayı verseler heyecandan vururum.Bizde araba da yok pratikte yapamıyoruz :(

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

Hızlı ve Öfkeli tarzı filmleri izle hocam , sierra'da varmış zaten filmden sonra göbeklerde falan yanlamaya çalışırsın :) 

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

hacı tenha yollarda başla zamanla o siearrayla drift yapmaya başlarsın tek yapman gereken kendıne guvenmek 

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Ben surmeyi bile bilmiyom iyi yanindan bak olaya. Ayrica pisiklet surmeyi de bilmityom la :|

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

hocam sana en büyük tavsiyem trafikte etrafındaki araçlardaki insanları takmamak olur. tabi tavsiye veriyorum ama bende çok prof. bir sürücü değilim yeni sayılırım hatta acemi derseniz alınmam o derece mesela geçtiğimiz pazar babamı iş yerine bıraktım. Dönerken de saraçhaneden millet caddesine girdim. Mısırdaki idamlar için miting varmış biraz panik oldum açıkcası yolu falan kapadılar bi ara parka geçmek için aralardan yol bula bula gitmek zorunda kaldım. Tabi acemisin istanbul trafiğinde yeşil yanınca 1 sn hareket etme hemen korna çalarlar zaten onlar ilklerde çok sinirimi bozardı artık duymuyorum bile.

Hızlı kullanma tehlikeli hareketler yapmaya çalışma mis gibi kullanırsın trafikte hiç te panik yapmana gerek kalmaz.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sur sur sur. baska bi teknigi yok :)

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

bıyık büküle büküle kaytan, insan s... s.... şeytan olur.  yapmadan  sürmeden öğrenemezsin.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

NEED FOR SPEED SHIFT 2

+

RES

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

KURAL 1 VE EN ÖNEMLİSİ

" Pirpirik olma , kadın gibi araba sürme , ve sür! " pratikleşmenin tek yolu bu.

Toplam Hit: 5575 Toplam Mesaj: 47