folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Artik Jailbreak Araci Cikmayacakmi?

Artik Jailbreak Araci Cikmayacakmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Beyler telefonumdan sogudum. Bazi yerlerde artik jailbreak cikmayacak, hackerlar apple ile anlasip para aliyorlar gibi seyler soyleniyor. Harbiden cikmayacak galiba bu siktigimin araci. Siz ne dusunuyorsunuz? Aylardir bekliyoruz bi sik yok :((

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ben olsam bende anlaşırdım , milletin şeyi ile uğraşip hem illegal iş yapacağima karşılıksız , firma ile işimi çözer parama bakarım.

bu arada 2 yıldır ios kullanıcısıyım jb ihtiyaci duymadım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

ben olsam bende anlaşırdım , milletin şeyi ile uğraşip hem illegal iş yapacağima karşılıksız , firma ile işimi çözer parama bakarım.

Hocam iki yildir ios kullanmana ragmen jailbreak eksikligini hissetmiyosan, sen adam akilli tweak yuklememissindir cihaza. Suanda ben eksikliklerimi saysam ios bu kadar eksikmi ydi dersin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam ios 9.0.2 jb'den selamlar :) unutma ios 6'da 8 ay süre sonunda çıkmıştı ama en nihayetinde çıkmıştı, 8 ve 9 serisinde ilk kez bu kadar gecikme yaşandı emin ol jb olmadan ayfon kullanmayı en az senin kadar anlayabiliyorum.bu arada @panxer hakkındaki yorumuna katılıyorum.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

hocam ios 9.0.2 jb'den selamlar :) unutma ios 6'da 8 ay süre sonunda çıkmıştı ama en nihayetinde çıkmıştı, 8 ve 9 serisinde ilk kez bu kadar gecikme yaşandı emin ol jb olmadan ayfon kullanmayı en az senin kadar anlayabiliyorum.bu arada @panxer hakkındaki yorumuna katılıyorum.

Yuregimi destin hacu :W jb li iphone 8D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Hocam iki yildir ios kullanmana ragmen jailbreak eksikligini hissetmiyosan, sen adam akilli tweak yuklememissindir cihaza. Suanda ben eksikliklerimi saysam ios bu kadar eksikmi ydi dersin

kalin yaptigim yerleri sayar misin hocam? 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

@unbalanced hocam hangisini saysınki arkadaş activator,flipcontrol,swipeselection,virtualhome,watusi,stalky,cercube,adblocker,

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

kalin yaptigim yerleri sayar misin hocam? 

Ben kendi kullandığım benim için olmazsa olmaz tweakleri sıralayayım.

1-Activator (biraz bakın nelere kadir olduğunu görürsün zaten. Ben en çok üstteki açma kapama tuşum çalışmadığından ekran kilitleme işini telefon ekranının en üst kısmında sola kaydırma hareketi yaparak çözüyorum.)

2-Betterwifi7 (Iphone'un rssi limitini kaldırıyor yani daha fazla ağ görebiliyorsun, gene wifi kısmına pull to refresfh özelliği geliyor, ağların yanında signal strenght db olarak gözüküyor, ağım şifrelemesi ne görebiliyorsun, mac edresini görebiliyorsun, ağtıca wifi kısmına ek altmenü açarak şu ana kadar girdiğin ağ isimleri ve şifrelerini gösteriyor)

3-Dim (Iphone'un ekran parlaklığı azaltma limitini aşıp daha karanlık ekran yapabilmene yarıyor. Özellikle geceleri karanlık yerlerde gözünün kamaşmasını engelliyor)

4-Phantom (Snapchate onlarca yeni özellik getiriyor araştırın bakın)

5-Localappstore (Bazı uygulama içi satın almaları, özellikle bu para ver reklam kaldır olayrını bedavaya getirmene yarıyor.)

6-Mikoto (Appsync unified ın da programcısı karen tsai nin müştiş tweaki. Gene "mikoto tweak" diye arattırılıp özellikleri ayrıntılı incelenebilir.)

7-Openssh (yazmama gerek yok herhalde)

8-Appsync unified (dışarıdan unsigned/fakesigned ipa halindeki uygulamaların yüklenebilmesini sağlıyor. Özellikle apple hesabı olmayıp uygulama geliştirenler veya farklı senaryolarda gerekli bir tweak.)

9-Apple File Conduit 2(Namı diğer AFC2. Cydia nın da programcısı saurik emminin bilgisayardan telefona full system access yapılmasına izin veren tweaki.

10-CCSettings (Iphone un controlcenter kısmına ek butonlar atamana izin veriyor. Bunlardan bazıları 3g aç kapa, gps aç kapa, mobil data aç kapa vb.)

Ayrıca konuyu açan arkadaşın sorusuna gelirsek, çok büyük ihtimal ios 10 çıkana kadar jailbreak çıkmaz. Neden dersen Apple yeni bir ios sürümü çıkarttığında genelde güvenlik açığı oluyor. Bunu bulan gruplar jailbreak çıkartıp sunuyorlar. Bunun hemen sonrasında apple exloitleri inceleyip yamaladıktan sonra atıyorum 9.0.1 e jailbreak çıktı bu açığı yamalayıp 9.0.2 çıkartıyorlar. Eğer açık sayısı az ise bir yerden sonra o sürümün exploit edilebilirliği kalmadığı için jailbreak yapılacak bir açık bulunamıyor.

Mesela şurada görülebileceği gibi apple açıkları kapayıp bunları bulan gurpları yazmış:

https://support.apple.com/en-us/HT205030

torpedo_XL tarafından 07/May/16 14:38 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

cevaplar icin tesekkurler, ben de panxer gibi hic jb yapma ihtiyaci duymadim, android kullanirken cihazlari rootlamistim ama iphone da bir seye gerek duymadim ama deneme acisindan bir kere yapmak istiyorum, suan 9.3.1 surumu var bekleyeyim bakayim :) 

bu arada adim adim anlatan bir kaynak var mi? dikkat edilmesi gereken noktalari vs belirten..  bir de yazdiginiz tarzda uygulamalari listeleyen yerler yani sunlar su iye yariyor bunlar kurulmali vs gibilerinden

unbalanced tarafından 07/May/16 14:32 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Ben kendi kullandığım benim için olmazsa olmaz tweakleri sıralayayım.

1-Activator (biraz bakın nelere kadir olduğunu görürsün zaten. Ben en çok üstteki açma kapama tuşum çalışmadığından ekran kilitleme işini telefon ekranının en üst kısmında sola kaydırma hareketi yaparak çözüyorum.)

2-Betterwifi7 (Iphone'un rssi limitini kaldırıyor yani daha fazla ağ görebiliyorsun, gene wifi kısmına pull to refresfh özelliği geliyor, ağların yanında signal strenght db olarak gözüküyor, ağım şifrelemesi ne görebiliyorsun, mac edresini görebiliyorsun, ağtıca wifi kısmına ek altmenü açarak şu ana kadar girdiğin ağ isimleri ve şifrelerini gösteriyor)

3-Dim (Iphone'un ekran parlaklığı azaltma limitini aşıp daha karanlık ekran yapabilmene yarıyor. Özellikle geceleri karanlık yerlerde gözünün kamaşmasını engelliyor)

4-Phantom (Snapchate onlarca yeni özellik getiriyor araştırın bakın)

5-Localappstore (Bazı uygulama içi satın almaları, özellikle bu para ver reklam kaldır olayrını bedavaya getirmene yarıyor.)

6-Mikoto (Appsync unified ın da programcısı karen tsai nin müştiş tweaki. Gene "mikoto tweak" diye arattırılıp özellikleri ayrıntılı incelenebilir.)

7-Openssh (yazmama gerek yok herhalde)

8-Appsync unified (dışarıdan unsigned/fakesigned ipa halindeki uygulamaların yüklenebilmesini sağlıyor. Özellikle apple hesabı olmayıp uygulama geliştirenler veya farklı senaryolarda gerekli bir tweak.)

9-Apple File Conduit 2(Namı diğer AFC2. Cydia nın da programcısı saurik emminin bilgisayardan telefona full system access yapılmasına izin veren tweaki.

10-CCSettings (Iphone un controlcenter kısmına ek butonlar atamana izin veriyor. Bunlardan bazıları 3g aç kapa, gps aç kapa, mobil data aç kapa vb.)

Benim işimi 3310'da görüyomuş arkadaş onu öğrettin bana eyvallah.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

@unbalanced jb dökümanı hazırlıcam hocam jb çıkmadan zaten uzunca bir süre çıkmayacağa benzio :))

Toplam Hit: 6002 Toplam Mesaj: 50
i̇os 9.3.1 jailbreak