Artik Jailbreak Araci Cikmayacakmi?
-
DrKeworks bunu yazdımkyb bunu yazdı
https://bugs.chromium.org/p/project-zero/issues/detail?id=965#c2
Doğru anladıysam root erişimi sağlanmış. Jailbreak yakında çıkar tahminim.
o zaman güncelleme yapmayalım hocam. Ne olur ne olmaz.
Aynen. Bende geçen 10.2'ye yükselttim. Umarım bu sürümede gelir.
-
kaç yıllık ios kullanıcıyım açıkçası bende pek önemsemedim jb işini çok da eksikliğiin hissetmiyorum mevcut ios özellikleri işimi görüyor
-
SeRDaR bunu yazdı
kaç yıllık ios kullanıcıyım açıkçası bende pek önemsemedim jb işini çok da eksikliğiin hissetmiyorum mevcut ios özellikleri işimi görüyor
İşte bi yapsan ve işletim sistemine getirdiği ek özelikleri görsen vazgeçemezsin hocam. Bu zamana kadar böyle nasıl kullanmışım dersin.
-
hocam hala bir haber yok ne reddit'de nede jb gruplarında bakalım
-
Valla bende hiç gerek duymadım JB'e. Şimdi konudaki özellikleri de okuyunca çokta gerek olmadığını farkettim. :D
-
İmzalar açık 10.1 düşüyorum ben.
-
@tolgasen
hocam daha önce aktif bir şekilde JB kullanan birisi, mutlaka eksikliğini hisseder. Evet İOS eskisine nazaran daha çok özellikli bir hale geldi bu bir gerçek. Ama asla bir JB'li telefon gibi değil.. Tam anlamıyla JB kullanmayan birisi ise elbette mevcut şekliyle telefonundan memnundur.
@mykb
aynen hocam bende öyle. İmzalar açıkken dönmek lazım.
-
İki tane iOS 10.1.1 var. 14b100 Kodlu olanı yükleyeceksin hocam.
-
size tek önerim sakın güncelleme yapmayın :)) imzalar açıkken yoldan dönün
-
Retro emulatorler (NES, GameBoy, PS1) kullanmak dahil istedigim her seyi Jailbreaksiz iPhone 7 Plus ile yapabiliyorum, jailbreake yillardir hic ihtiyac duymadim, istediginiz her seyin legal alternatifi var.