Ateistlerden Vecizeler - TOP 15
-
Hiçbir provake yok,ağırlıklı bilim adamı olarak önde gelen ünlülerin kendi ağzından çıkan sözler..
Hoşuma gitti bu tür konulara ağırlık vermesini temenni ediyorum :W
-
Z-chan a hayranım.
Karınca yuvasına çomak sokan çocuklar gibi. Bi bakıyosun yuvada kargaşa oluşuyo ama çocuktan çıt yok...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
* Bir yaratıcının olmadığına inanmak, bir bugatti veyron'un kendiliğinden yaratılacağına inanmak kadar zeki (!) beyinlerin düşüncesidir...
EmiRReiS
--------------------------Güzel sözlerinin bekçisiyiz :):)
-
Blackjack bunu yazdı:
Cenneti olmayan bir Tanrıya kim inanır ki ?
Cenneti olmadığına inanıyorsun ama tanrıya inanmıyorsun enteresanBu arada 2. idolüm olan Z-CHAN'a selamlarımı yolluyorum
-
sizin hepinizin sevişmesi lazım
-
EmiRReiS bunu yazdı:
* Bir yaratıcının olmadığına inanmak, bir bugatti veyron'un kendiliğinden yaratılacağına inanmak kadar zeki (!) beyinlerin düşüncesidir...
EmiRReiS
-----------------------------yani sence senin tanrının olmayacağını düşünenler zeki değil öyle mi ? dikkat edersen yukarıdaki tüm cümlelerde zekice ama hakaret içermeyen bir eleştiri var , tanrının başladığı yerde zeka bitiyor demekki ...
-
bence bu elemanın yazdıklarına cevap vermemek en iyisi her zaman aynı şeyi yapıyor istediği de bu zaten milleti birbirine düşürmek yazdıktan sonra sesi soluğu kesiliyor inanmıyorsan inanma kardeşim kimse sana inan demiyor ki
-
hepsinin sonuda aynı: kızartılıyor(yanıyor) :| bende bunu savunuyorum düşünce özgürlüğü..
-
EmiRReiS bunu yazdı:
EmiRReiS
:)güzel söz.kendiliğinden demeyelimde murat 124 ten evrimleşmesi diyelim.kimilerine göre insanlarda maymundan evrimleşmiştirateistlere hak verenler birde islamiyetteki bilim adamlarını araştırsa
-
ya zchan harbi gereksiz bir insansın ya ciddi diyorum.Seni adam yerine koymuyorum şahsen artık.Şuan sana şu yazıyı yazarken parmaklarımı klavyeye değdirip parmaklarımı hareket ettirdiğim için bile pişmanım ama düşüncelerimi kafama girip okuyamazsın he eğer kafama girip okuyabilseydin sana nasıl küfürler ettiğimide görebilirdin.
olm sen ateist falan değilsin sen misyonersin.Bu cocugu artık sizde adam yerine koymayın ilgi istiyor bebe.Sen git kumda oyna.