folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ateistlerden Vecizeler - TOP 15

Ateistlerden Vecizeler - TOP 15

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Sıktı Artık...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

Sıktı Artık...

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Gerçekten güzel sözler.Sözleri söyleyen adamlara da baktığımızda hepsi kendi alanında tanınmış ve saygı gören kişilerdir.Aptal aptal yorum yapanlara da şunu söylüyordum yıkıcı eleştiri yerine yapıcı eleştiriler yapın,burdaki hiçbir kimse o sözleri söyleyenlerin akıl ve bilgi birikimi seviyesine sahip değil

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:

sözler güzel yorumlar cahilce yazık :)

aklımı okudun :)

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

@Z-chan

Eğer başlığı " ateistlerden vecizeler"olarak açarsan milletten tepki görmen çok normal diye düşünüyorum.Ve Müslüman - Ateist tartışmalarına ön-ayak olduğu düşüncesini akıla kazınması çok doğal.Tartışmak güzel ama insanları birbirine düşürmek gerçekten çok kötü bi durum.Yıkıcı değil de yapıcı yorumların yapılabilmesi için illa ki verilecek bilgilerin sağcı - solcu muhabbetine çevirmeden yapmak yerine, sadece paylaşmak!!  amacı için yapılması daha mantıklı bence.Bilgi paylaşımı önemli her ne konuda olursa olsun.Ben hem inancımı yaşayarak hemde senin düşüncelerin gibi düşünen insanları dinlemeyi de ihmal etmem.Ancak Türk-kürt çatışmasına benzer bi duruma gelmemek kaydı ile.Çünkü şimdiye kadar başımıza ne geldiyse ülkeyi birbirine düşürmek için yapılan bu hareketlerden yüzünden geldi.Ülkemizde İnanç Özgürlüğü denen bi düşüncenin var olduğunu hepimiz biliyoruz.Senin inancın ya da benim inancımın ne olduğu hiç mühim değil.Ama bunu aynı ülkenin insanlarını birbirine düşürmek gibi art nietli düşünerek yapmamak gerekiyor.Her Din konusunda açılan başlıklarda "ben ateistim kardeşim ve bunu herkeze belli etmem gerekiyor" mantığıyla devam ettiğini görüyorum yada fazlaca art niyetliyim :) Bence böyle olmamalı. Demek istediklerimi yanlış anlama sadece bi özeleştiri olarak kabul et amacım kavga etmek değil.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Erkek

XsyNcmast3r bunu yazdı:

@Z-chan

Eğer başlığı " ateistlerden vecizeler"olarak açarsan milletten tepki görmen çok normal diye düşünüyorum.Ve Müslüman - Ateist tartışmalarına ön-ayak olduğu düşüncesini akıla kazınması çok doğal.Tartışmak güzel ama insanları birbirine düşürmek gerçekten çok kötü bi durum.Yıkıcı değil de yapıcı yorumların yapılabilmesi için illa ki verilecek bilgilerin sağcı - solcu muhabbetine çevirmeden yapmak yerine, sadece paylaşmak!!  amacı için yapılması daha mantıklı bence.Bilgi paylaşımı önemli her ne konuda olursa olsun.Ben hem inancımı yaşayarak hemde senin düşüncelerin gibi düşünen insanları dinlemeyi de ihmal etmem.Ancak Türk-kürt çatışmasına benzer bi duruma gelmemek kaydı ile.Çünkü şimdiye kadar başımıza ne geldiyse ülkeyi birbirine düşürmek için yapılan bu hareketlerden yüzünden geldi.Ülkemizde İnanç Özgürlüğü denen bi düşüncenin var olduğunu hepimiz biliyoruz.Senin inancın ya da benim inancımın ne olduğu hiç mühim değil.Ama bunu aynı ülkenin insanlarını birbirine düşürmek gibi art nietli düşünerek yapmamak gerekiyor.Her Din konusunda açılan başlıklarda "ben ateistim kardeşim ve bunu herkeze belli etmem gerekiyor" mantığıyla devam ettiğini görüyorum yada fazlaca art niyetliyim :) Bence böyle olmamalı. Demek istediklerimi yanlış anlama sadece bi özeleştiri olarak kabul et amacım kavga etmek değil.

sana sonuna kadar katılıyorum dostum haklısın benim de anlatmak istediğim oydu 

severim serçeleri, narin olur pençeleri...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

İddiaya girelim mi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __yasin__
    __yasin__'s avatar
    Erkek

bana seni gerek seni
    ben yanarim dunu gunu
    bana seni gerek seni

ne varliga sevinirim
    ne yokluga yerinirim
    askin ile avunurum
    bana seni gerek seni

sofilere sohbet gerek
    ahilere ahret gerek
    mecnunlara leyla gerek
    bana seni gerek seni

cennet cennet dedikleri
    birkac koskle birkac huri
    isteyene ver onlari
    bana seni gerek seni

eger beni oldureler
    kulum goge savuralar
    topragım anda cagira
    bana seni gerek seni

Cenneti olmayan tanrıya kim inanır diyenler bide bu dizeleri anlamaya çalışın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

YesMilord bunu yazdı:

@HayVaN

Sadece Mendel'in buldugunu soyledigin genetige soyleyecek lafım var; Genetik bilindiginin aksine Mendel tarafından bulunmamıs, aslında mendel den sonra yasayan bir bilimadamı tarafından kesfedilmistir, ama Mendel in kendisinden once bezelyelerdeki renkleri sorguladıgını ogrenince teorisini Mendel e ithaf etmistir..

Diger soylediklerine gelince; beyhude ve amacsız espri calısmaları olarak goruyorum, sen bu adamlardan kurulu olan bi komitenin karsısına gecseydin gorurdum bakalım birine bile cevap verebilir miydin. Yani demem o ki dalgana bak sen, dusunme bunları sen fazla, su kaynatmıssın cunku besbelli...

Mendel genetik bilimini bulup temelini atmıştır.

Ancak insanlar bunun önemini o dönemde anlamamışlardır.

Ayrıca söylediklerimin hiçbiri amaçsız değil. Zoruna gitti anladım ama söylediklerim gereksiz olsa kaideye bile almazdın. Bu adamların kurduğu komiteye girsem onlara g.tümle gülerdim :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Erkek

ahahahahahhahahaaaa hepiniz solucan yemi olacaksınız :)) aaaahahahhahahahaha

hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
Toplam Hit: 17243 Toplam Mesaj: 95