Ateistlerden Vecizeler - TOP 15
-
Sıktı Artık...
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Sıktı Artık...
----------------------------- -
Gerçekten güzel sözler.Sözleri söyleyen adamlara da baktığımızda hepsi kendi alanında tanınmış ve saygı gören kişilerdir.Aptal aptal yorum yapanlara da şunu söylüyordum yıkıcı eleştiri yerine yapıcı eleştiriler yapın,burdaki hiçbir kimse o sözleri söyleyenlerin akıl ve bilgi birikimi seviyesine sahip değil
-
SilenC3 bunu yazdı:
sözler güzel yorumlar cahilce yazık :)
-----------------------------aklımı okudun :)
-
@Z-chan
Eğer başlığı " ateistlerden vecizeler"olarak açarsan milletten tepki görmen çok normal diye düşünüyorum.Ve Müslüman - Ateist tartışmalarına ön-ayak olduğu düşüncesini akıla kazınması çok doğal.Tartışmak güzel ama insanları birbirine düşürmek gerçekten çok kötü bi durum.Yıkıcı değil de yapıcı yorumların yapılabilmesi için illa ki verilecek bilgilerin sağcı - solcu muhabbetine çevirmeden yapmak yerine, sadece paylaşmak!! amacı için yapılması daha mantıklı bence.Bilgi paylaşımı önemli her ne konuda olursa olsun.Ben hem inancımı yaşayarak hemde senin düşüncelerin gibi düşünen insanları dinlemeyi de ihmal etmem.Ancak Türk-kürt çatışmasına benzer bi duruma gelmemek kaydı ile.Çünkü şimdiye kadar başımıza ne geldiyse ülkeyi birbirine düşürmek için yapılan bu hareketlerden yüzünden geldi.Ülkemizde İnanç Özgürlüğü denen bi düşüncenin var olduğunu hepimiz biliyoruz.Senin inancın ya da benim inancımın ne olduğu hiç mühim değil.Ama bunu aynı ülkenin insanlarını birbirine düşürmek gibi art nietli düşünerek yapmamak gerekiyor.Her Din konusunda açılan başlıklarda "ben ateistim kardeşim ve bunu herkeze belli etmem gerekiyor" mantığıyla devam ettiğini görüyorum yada fazlaca art niyetliyim :) Bence böyle olmamalı. Demek istediklerimi yanlış anlama sadece bi özeleştiri olarak kabul et amacım kavga etmek değil.
-
XsyNcmast3r bunu yazdı:
@Z-chan
Eğer başlığı " ateistlerden vecizeler"olarak açarsan milletten tepki görmen çok normal diye düşünüyorum.Ve Müslüman - Ateist tartışmalarına ön-ayak olduğu düşüncesini akıla kazınması çok doğal.Tartışmak güzel ama insanları birbirine düşürmek gerçekten çok kötü bi durum.Yıkıcı değil de yapıcı yorumların yapılabilmesi için illa ki verilecek bilgilerin sağcı - solcu muhabbetine çevirmeden yapmak yerine, sadece paylaşmak!! amacı için yapılması daha mantıklı bence.Bilgi paylaşımı önemli her ne konuda olursa olsun.Ben hem inancımı yaşayarak hemde senin düşüncelerin gibi düşünen insanları dinlemeyi de ihmal etmem.Ancak Türk-kürt çatışmasına benzer bi duruma gelmemek kaydı ile.Çünkü şimdiye kadar başımıza ne geldiyse ülkeyi birbirine düşürmek için yapılan bu hareketlerden yüzünden geldi.Ülkemizde İnanç Özgürlüğü denen bi düşüncenin var olduğunu hepimiz biliyoruz.Senin inancın ya da benim inancımın ne olduğu hiç mühim değil.Ama bunu aynı ülkenin insanlarını birbirine düşürmek gibi art nietli düşünerek yapmamak gerekiyor.Her Din konusunda açılan başlıklarda "ben ateistim kardeşim ve bunu herkeze belli etmem gerekiyor" mantığıyla devam ettiğini görüyorum yada fazlaca art niyetliyim :) Bence böyle olmamalı. Demek istediklerimi yanlış anlama sadece bi özeleştiri olarak kabul et amacım kavga etmek değil.
-----------------------------sana sonuna kadar katılıyorum dostum haklısın benim de anlatmak istediğim oydu
-
İddiaya girelim mi?
-
bana seni gerek seni
ben yanarim dunu gunu
bana seni gerek seni
ne varliga sevinirim
ne yokluga yerinirim
askin ile avunurum
bana seni gerek seni
sofilere sohbet gerek
ahilere ahret gerek
mecnunlara leyla gerek
bana seni gerek seni
cennet cennet dedikleri
birkac koskle birkac huri
isteyene ver onlari
bana seni gerek seni
eger beni oldureler
kulum goge savuralar
topragım anda cagira
bana seni gerek seniCenneti olmayan tanrıya kim inanır diyenler bide bu dizeleri anlamaya çalışın.
-
YesMilord bunu yazdı:
@HayVaN
Sadece Mendel'in buldugunu soyledigin genetige soyleyecek lafım var; Genetik bilindiginin aksine Mendel tarafından bulunmamıs, aslında mendel den sonra yasayan bir bilimadamı tarafından kesfedilmistir, ama Mendel in kendisinden once bezelyelerdeki renkleri sorguladıgını ogrenince teorisini Mendel e ithaf etmistir..
Diger soylediklerine gelince; beyhude ve amacsız espri calısmaları olarak goruyorum, sen bu adamlardan kurulu olan bi komitenin karsısına gecseydin gorurdum bakalım birine bile cevap verebilir miydin. Yani demem o ki dalgana bak sen, dusunme bunları sen fazla, su kaynatmıssın cunku besbelli...
-----------------------------Mendel genetik bilimini bulup temelini atmıştır.
Ancak insanlar bunun önemini o dönemde anlamamışlardır.
Ayrıca söylediklerimin hiçbiri amaçsız değil. Zoruna gitti anladım ama söylediklerim gereksiz olsa kaideye bile almazdın. Bu adamların kurduğu komiteye girsem onlara g.tümle gülerdim :D
-
ahahahahahhahahaaaa hepiniz solucan yemi olacaksınız :)) aaaahahahhahahahaha