Ateistlerden Vecizeler - TOP 15
-
@utu:
Bilgece söylenmiş sözler. Teşekkür ederim.
-
utu bunu yazdı:
-----------------------------“Benim dinim yok ve bazen bütün dinler denizin dibine batsın istiyorum.Yönetimi ayakta tutmak için, halkı tuzağa düşürür gibi dine gerek duyan kişi, zayıf bir yöneticidir. Benim halkım demokrasinin ilkelerini, gerçeğin buyruklarını ve bilimin öğretilerini öğrenecek. Boş inançlar gitmeli.”
-----------------------------
Mustafa Kemal ATATÜRK.Halkını kandırmadan, aptal yerine koymadan, koyun gibi görmeden yönetmeye cesaret etmek, her liderin harcı değildir. Çok büyük adam be.
-
Haklısın Jack ben tesadüfen var oldum. Ayrıca tesadüfen iş buldum. Büyük ihtimalle bugün tesadüfen de ölebilirim. Herşey bu düşünceyle ne kadar basitmiş. Kafa yormaya gerek yok artık.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kadir inanır hahah

-----------------------------Bi konuyada post atmasan olmaz...konuyu dağıtıyorsun resmen :@
-
''mitolojiler dünün dinleriydi,
dinler ise bugünün mitolojileri.''
Zef.
-
catlos bunu yazdı:
-----------------------------
bence bu elemanın yazdıklarına cevap vermemek en iyisi her zaman aynı şeyi yapıyor istediği de bu zaten milleti birbirine düşürmek yazdıktan sonra sesi soluğu kesiliyor inanmıyorsan inanma kardeşim kimse sana inan demiyor ki
-----------------------------ADam bilgi paylaşmın hoca ne ortalıgı karıstırmasından bahsediyorsun.Fetullah Gülenin Dini kullanan bir serefsiz olduğu kadar açık bir paylaşım bu
-
Güzel ve mantıklı sözler
-
Bir tane de benden;
Din kitlelerin afyonudur,
-
ceng üdme, sevüş :)
-
en güzeli: TANRI ÖLDÜ- niçe