Ateizmin Özendirilmesi Ve İlluminati
-
çizik.
-
edit.
-
griffin bunu yazdı:
-----------------------------
Din akla dayanır ayetide var kuranda gerizekalı birinin inanmasını beklemek salakça olur.
-----------------------------ilkokul terk. ayeti de var diye inaniyormus ya. insanlar boyle inanirken benim inanmamama nasil laf edilebilir? :D
-
Reberals bunu yazdı:
ateizme sokam
-----------------------------ben bi kere bile cikip "dine sokam" vs gibi bir sey dedim mi? inancli adam di mi bu simdi bi de? seviyesiz.
-
illuminatinin de boku çıktı artık heryerde illuminati konuları. örgüt çoktan dağılmıştır gizlisi saklısı kalmadı :) yeni bi örgüt kurmuşlardır
-
god bunu yazdı:
-----------------------------illuminatinin de boku çıktı artık heryerde illuminati konuları. örgüt çoktan dağılmıştır gizlisi saklısı kalmadı :) yeni bi örgüt kurmuşlardır
Olay örgüt değil tarihin en eski dönemlerinden beri dünyada ki sistemin nasıl saat gibi tıkır tıkır işlediği ve kuran-ı kerim deki pek çok kıssalarda verilen örneklerin "her çağa hitap" deyimini ne kadar mükemmel bir şekilde ortaya koyduğu. Ama burda çıkıp bikere bile kitabı okumamış adamın soru sormasıyla kendimi yorupda bi açıklama yapmam veya sikime sallamam orası ayrı :)
İlluminati ismine takılıp kalmayın illuminati dünyadaki sistemin akışını örgütleyen kökeni tee eski mısıra dayanan orta çağda varlığı kesin olarak kalıplaşan yeni çağda ise resmi olarak sözde "aydınlanmış olanlar" adıyla kurulan bir örgüt oysa bunun siyonist boyutu vs var. Tabi siyonist dediysek taptıkları şey Allah yahutta peygamberleri Musa değil :) Zaten dünya tarihini siyasi tarihini dini tarihini, devrimlerini bilmemnesini iyi bilen ezbere tarihi değilde gerçek tarihi bilenlerin gözüne bunlar çok somut gelir. Yani bu mevzular sevgi içimizde içimizde diye galaktik federasyon, kurtarıcı ashtar gibi roman havasına benzemez, bizzat içinde yaşadığımız dünya sisteminin ekonomik yönünden dinsel yönünden, siyasi yönünden sosyoloji yönüden her boyutuyla "doğrudan" ilgilidir.
-
kur'an ın hak kitap olduğunu zaten okuyan anlar baba, en basitinden,
deccal tek gözlüdür, konuştuğunda tüm dünya sesini duyar, kılıcı uzundur gibi ifadelerdeki bariz teşbihi anlayalım,
tek gözü zaten anlatmaya gerek yok, tüm dünya sesini duyar = medyanın onların elinde olması, kılıcı uzundur= destekleyeninin inananın çok olması ki 7 milyar emirlerine amadeyiz.
ama gel gör ki çok kafirim inanamıyorum arkadaş.
-
çizik çizik çizik okuyacağım
-
uçmayın, uçmayın, dünya düzeni dediğiniz gibi saçma şeyler üzerine kurulu değil, benim ilkokul resmimdende illuminati çıkarırım ben size de , düşünün bir adamlar olsa bile sizin gibi bilgisayar başında oturup belli şeylerle alakası olmayan insanların çözebileceği düzenler icad etmezler, kurcalamayın o güzel kafanızı..
-
Kimin uçtuğu ortada biraz araştırın ,
eski mısırlılardan beri gelir bu tarikat .
neyse alıntılara devam :D
ünlülere geçtik
--------------------------------------Michael Jackson'a geri dönelim, MJ yavaş yavaş kurtarmak istedi kendini bu pisliğin içinden. En meşhur şarkılarından "They Dont't Really Care About Us"ın sözlerini hiç dikkatli dinlediniz mi? Adam Mevlana modunda barışçıl mesajlar taşımanın yanı sıra, bir Polat Alemdar cesaretinde atarda bulunuyor illuminati'ye karşı ehehe. Ciddiyim yalnız, şimdi birkaç saniyenizi ayırmanızı isteyecem sizden.
They Don't Care About Us klibi:
http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q
1.05'e getirin görüntüyü ve sağdaki duvara dikkatlice bakın.
Sağdaki duvarda ne olduğunu gördünüz mü?
Peki o sırada ne dediğine de dikkat ettiniz mi?Will me, thrill me (beni yönet, beni korkut)You can never kill me. (beni asla öldüremezsin)
Hiç düşündünüz mü "they dont really care about us"taki "they" kim? onlar kim? Michael bu şarkıda kime "set me free" (beni rahat bırakın) diye feryad ediyor?
--------------------------------------
MJ , Eminem , Britney Spears bunlar illuminatiye önce üye olup sonra vazgeçenler youtubeden kendi ağızlarında videolarını bulabilirsiniz.
Edit : ama MJ hiçbirinin yapamadığını yaptı ayrıldıktan sonra meydan okudu illuminatiye.