folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ateizmin Özendirilmesi Ve İlluminati

Ateizmin Özendirilmesi Ve İlluminati

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

uçmayın, uçmayın, dünya düzeni dediğiniz gibi saçma şeyler üzerine kurulu değil, benim ilkokul resmimdende illuminati çıkarırım ben size de , düşünün bir adamlar olsa bile  sizin gibi bilgisayar başında oturup belli şeylerle alakası olmayan insanların çözebileceği düzenler icad etmezler, kurcalamayın o güzel kafanızı.. 

çay söyliyim mi reyiz?

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Niflheim
    Niflheim's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Güle güle okudum eline sağlık, bu kadar paranoyakça bir yazı görmemiştim daha önce. :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AasakLie
    AasakLie's avatar
    Erkek

adam miras derdi yüzünden ateist olmus arkadas ya. yok kuranda hata varmışda neymiş neymiş :D 1400 sene önceki indirilen kuran şimdiki bilimi yönetiyo millet hala ateistim falan dio. bunuda görün ey ateistler.

Belki sihirbaz değildik ama çok şey kaybettik.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Eminem son albümünü biliyomusunuz ?
    hani baba olduktan sonra yaptığı albüm ?
    illuminati'ye üyeydi çocuğu olduktan sonra bıraktı .
    oda micheal jackson gibi şarkılarında meydan okudu ,

Not Afraid -

i’m not afraid to take a stand (tarafımı ortaya koymaktan korkmuyorum)
    everybody come take my hand (herkes, gelin elimi tutun)
    we’ll walk this road together, through the storm (bu yolu fırtınaya karşı beraber yürüyeceğiz)
    whatever weather, cold or warm (hava ne olursa olun, soğuk yada sıcak)
    just let you know that, you’re not alone (sadece şunu bil, yalnız değilsin)
    holla if you feel like you’ve been down the same road (eğer aynı yolun içinde olduğunu hissediyorsan, selamlar)

25 To Life yada -

i'm divorcing you (seni bırakıyorum)
    go marry someone else and make em famous (git başkasıyla evlen ve onları ünlü yap)
    and take away there freedom like you did to me (ve özgürlüklerini al, aynı bana yaptığın gibi)

Birçok MTV yıldızı ünlü olmak için illuminatiye üye oluyo ve kliplerinde satanist rituelleri işliyo saniyelikte olsa insanın bilinç altına mesaj veriliyo ,
    ve bazıları sonradan yaptıklarına pişman oluyo onlarda zaten bıraktıktan sonra böyle mesajlar veriyo .
    ÖRN : "Bob Marley insanları uyardıktan sonra evinde ölü bulundu."

Ve MJ'nin ölmeden önce söylediği bi laf var ;
    "birbirinize destek olun ve gezegeni koruyun. sadece 4 yılımız kaldı, bundan sonrası geri döndürülemez olacak."

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

AasakLie bunu yazdı:

adam miras derdi yüzünden ateist olmus arkadas ya. yok kuranda hata varmışda neymiş neymiş :D 1400 sene önceki indirilen kuran şimdiki bilimi yönetiyo millet hala ateistim falan dio. bunuda görün ey ateistler.

Kuran bilimi yönetiyor demek.Arkadaş siz ne içiyorsunuz merak ediyorum tamam bende müslümanımda böyle abuk subuk iddialarda bulunmuyorum kaldı ki Kuran bir bilim kitabı olmadığı gibi böyle bir iddiasıda yok neden Kuran'ı olmadığı birşeymiş gibi göstermeye çalışıp millete dalga geçmek için açık kapı bırakıyorsunuz anlamıyorum.Kuran'ın yönettiği bilimleri bilimadamlarını tezleri teorileri bi gösterde bizde bilelim hangi bilimsel tezin yararlandığı kaynaklar kısmında Kuran geçiyor bi çıkart belgeleride görek.Bilimin B siyle uğraşmamış adam gelmiş burada atıp tutuyor.

Aslında vatikandaki papazlarda müslüman ama çaktırmıyolar falanda dersin sen şimdi he aga he hep öyle onlar.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

dur bakalım daha ne kadar gülücez :D emeğine sağlık hocam uğraşıp yazmışsın :D

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=FJoK3CG7bPE&feature=related

Bunu izlemenizi rica ediyorum :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Demek ki neymiş; nerede bir yıldız sembolü görsek el bombası atacak; nerede bir keçi görsek kıbleye çevirip semi allah u limel hamide diye imana getirecekmişiz.

Bush senden benden dindardır. Babası da öyleydi. Bunlar koyu hristiyanlar.

Bahsettiğin kitap burada: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Pet_Goat (yasaklanmış değil)

Pentagon yıldız şeklinde değil beşgen şeklinde.

Napolyon'un tavanındaki güneş sonsuzluğu ve gücü ifade ediyor.

İlk insandan bu yana tüm toplumlar yıldızları, ayı, güneşi sembol olarak kullanmışlar; onlara kutsal anlamlar yüklemişler. O halde Astekler de Babiller de Sümerler de satanist olsun.

Özetle şunu bilmeni isterim:

Siyasetin ve dinin altın kuralı şudur: Düşman, güçlendirir ve birliği sağlar. Böylece birileri o düşmana karşı kitleyi güder. Dün evrim, bugün satanizm, yarın uzaylılar... Bu böyle uzar gider. İnsan (Cia, Kgb, Mossad, tarikatlar...) davranışlarını insanlara yutturmak için ona fantastik öğeler eklemek yeterli oluyor.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Mukan bunu yazdı:

Demek ki neymiş; nerede bir yıldız sembolü görsek el bombası atacak; nerede bir keçi görsek kıbleye çevirip semi allah u limel hamide diye imana getirecekmişiz.

Bush senden benden dindardır. Babası da öyleydi. Bunlar koyu hristiyanlar.

Bahsettiğin kitap burada: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Pet_Goat (yasaklanmış değil)

Pentagon yıldız şeklinde değil beşgen şeklinde.

Napolyon'un tavanındaki güneş sonsuzluğu ve gücü ifade ediyor.

İlk insandan bu yana tüm toplumlar yıldızları, ayı, güneşi sembol olarak kullanmışlar; onlara kutsal anlamlar yüklemişler. O halde Astekler de Babiller de Sümerler de satanist olsun.

Özetle şunu bilmeni isterim:

Siyasetin ve dinin altın kuralı şudur: Düşman, güçlendirir ve birliği sağlar. Böylece birileri o düşmana karşı kitleyi güder. Dün evrim, bugün satanizm, yarın uzaylılar... Bu böyle uzar gider. İnsan (Cia, Kgb, Mossad, tarikatlar...) davranışlarını insanlara yutturmak için ona fantastik öğeler eklemek yeterli oluyor.

yıldızda 5 kenarlı ,
    neyse inanmak isteyen inanır inanmak istemeye zorla bişey anlatıcaak değiliz.

Toplam Hit: 15141 Toplam Mesaj: 81