folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ATM Paramı Yuttu Ne Yapabilirim ?

ATM Paramı Yuttu Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hangi banka ? finans mı?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

hangi banka ? finans mı?

akbank

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam guvenlıge gıt durumu anlat dılekce yaz o gun yada ertesı gunu elınde olur para :)

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bi değişiği başımıza geldi her ne kadar finansbank ı sevsemde.

annem pedere diyor şu karta şu kadar yatması gerek , babam gidiyor atm den yatırıyor 

akşamına bakıyoruz borç hala duruyor , bankayı arıyoruz ödeme yapılmamış diyor 

yatırdık diyoruz hesapta yok öyle bişi diyor , babam makbuz almamış olsaydı para çöpe gitmiş olacaktı 

makbuz ile bankaya gidince olay çözüldü.

+ olarak atm den sahte para çekmiş arkadaşım var , banka parayı kabul etmedi başta sora güvenlik kamerası vs olunca kabul etmek zorunda kaldı 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

bankayı ara bi kaç güne hesabına geri döner.

edit: finansbankta aynısı başıma geldi. müşteri hizmetlerini aradım hangi atm miktar ne gibi sorular soruldu. bi kaç gün sonra miktar hesabıma yattı

umit tarafından 19/Tem/14 08:52 tarihinde düzenlenmiştir

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Güvenlik bankacımı a.k her şey için güvenliğe gidiyorsunuz güvenliğe uğramayın anlamaz onun görevide değil zaten

yapılması gereken;

gişe işlemlerine gideceksin orada nakit işlem sorumlusu var durumu anlatacaksınız miktarı söyleyeceksiniz onların ellerinde kayıtlar var ve sıkışan para atm nin ayrı bir haznesinde durur senin miktarla kendi kayıtlarını incelerler ona göre hesabına parayı geçerler gün içinde  sorun olmaz hemen verilmez hoca bin tane işlem yapılıyor kayıtlardan incelenmesi öyle kolay değil parayı hemen beklemeyin araya hafta sonu giriyor bir de

Not: para sıkışması yutması %80 kullanıcı hatasıdır parayı yamuk yumuk atm ye okuyorlar parayla birlikte ip kağıt vs sokuyorlar bozuk para yatırmaya çalışanlar mı dersiniz neler neler parayı verdiğinde hemen almassan mesela belli süre sonra geri de alıyor kart içinde geçerli 

SeRDaR tarafından 19/Tem/14 11:00 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurtcobani
    kurtcobani's avatar
    Erkek

benimde başıma geldi önce sakin ol

bankanın müşteri hizmetlerini ara durumu anlat bikaçgün içinde seni arayıp paranı iade ediyorlar.

ben yaklaşık 1 haftada aldım ama bu durum değişiklik gösterebiliyormuş yani duaet atm kontrolü bianönce yapılsın.

ama dediğimgibi sakin ol paranı alırsın.

Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Yada Yoldan Çekil.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caki_caki
    caki_caki's avatar
    Erkek

alırsın cünkü  atm senin para cıkacak fazladan  onlar  paranı iade edecek...  mecbur....sss... kamara var...  yada hesıbana   yatırır.... gecmis olsun...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Güvenlik bankacımı a.k her şey için güvenliğe gidiyorsunuz güvenliğe uğramayın anlamaz onun görevide değil zaten

yapılması gereken;

gişe işlemlerine gideceksin orada nakit işlem sorumlusu var durumu anlatacaksınız miktarı söyleyeceksiniz onların ellerinde kayıtlar var ve sıkışan para atm nin ayrı bir haznesinde durur senin miktarla kendi kayıtlarını incelerler ona göre hesabına parayı geçerler gün içinde  sorun olmaz hemen verilmez hoca bin tane işlem yapılıyor kayıtlardan incelenmesi öyle kolay değil parayı hemen beklemeyin araya hafta sonu giriyor bir de

Not: para sıkışması yutması %80 kullanıcı hatasıdır parayı yamuk yumuk atm ye okuyorlar parayla birlikte ip kağıt vs sokuyorlar bozuk para yatırmaya çalışanlar mı dersiniz neler neler parayı verdiğinde hemen almassan mesela belli süre sonra geri de alıyor kart içinde geçerli 

Hocam 50kağıttan fazla para yatırılmıyormuş. Bilmiyordum ama 50taneden fazlamı az mı onuda bilmiyorum. Hiçbir kırışıklık yoktu. Özellikle ona dikkat ederim. 1 haftada parayı geri vermeleri çok uzun. Pazartesi 9a kadar almam gerekiyor. En geç salı.  O da en geç yani. Bunu sağlayacak ne yapabilirim ? İncelesinler logu şube nasıl olsa beklerim içeride. Biz bakıcaz sen evine git mi derler? Yoksa beklemi derler? bankayı aradım 2 adet kayıt açtırdım. H.sonları çalışmadıkları için pazartesi değerlendirmeye alacaklar. Zaten işi müşteri hizmetlerine bırakmayıp bizzat saat 9 da banka önünde olacağım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rahat ol pazartesi alırsın. Hangı bankadan yatırdıysan genel merkezlerını ara boyle boyle oldu dedı .

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 7034 Toplam Mesaj: 47