ATM Paramı Yuttu Ne Yapabilirim ?
-
hangi banka ? finans mı?
-
FOXXLY bunu yazdı
hangi banka ? finans mı?
akbank
-
Hocam guvenlıge gıt durumu anlat dılekce yaz o gun yada ertesı gunu elınde olur para :)
-
bi değişiği başımıza geldi her ne kadar finansbank ı sevsemde.
annem pedere diyor şu karta şu kadar yatması gerek , babam gidiyor atm den yatırıyor
akşamına bakıyoruz borç hala duruyor , bankayı arıyoruz ödeme yapılmamış diyor
yatırdık diyoruz hesapta yok öyle bişi diyor , babam makbuz almamış olsaydı para çöpe gitmiş olacaktı
makbuz ile bankaya gidince olay çözüldü.
+ olarak atm den sahte para çekmiş arkadaşım var , banka parayı kabul etmedi başta sora güvenlik kamerası vs olunca kabul etmek zorunda kaldı
-
bankayı ara bi kaç güne hesabına geri döner.
edit: finansbankta aynısı başıma geldi. müşteri hizmetlerini aradım hangi atm miktar ne gibi sorular soruldu. bi kaç gün sonra miktar hesabıma yattı
umit tarafından 19/Tem/14 08:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Güvenlik bankacımı a.k her şey için güvenliğe gidiyorsunuz güvenliğe uğramayın anlamaz onun görevide değil zaten
yapılması gereken;
gişe işlemlerine gideceksin orada nakit işlem sorumlusu var durumu anlatacaksınız miktarı söyleyeceksiniz onların ellerinde kayıtlar var ve sıkışan para atm nin ayrı bir haznesinde durur senin miktarla kendi kayıtlarını incelerler ona göre hesabına parayı geçerler gün içinde sorun olmaz hemen verilmez hoca bin tane işlem yapılıyor kayıtlardan incelenmesi öyle kolay değil parayı hemen beklemeyin araya hafta sonu giriyor bir de
Not: para sıkışması yutması %80 kullanıcı hatasıdır parayı yamuk yumuk atm ye okuyorlar parayla birlikte ip kağıt vs sokuyorlar bozuk para yatırmaya çalışanlar mı dersiniz neler neler parayı verdiğinde hemen almassan mesela belli süre sonra geri de alıyor kart içinde geçerli
SeRDaR tarafından 19/Tem/14 11:00 tarihinde düzenlenmiştir -
benimde başıma geldi önce sakin ol
bankanın müşteri hizmetlerini ara durumu anlat bikaçgün içinde seni arayıp paranı iade ediyorlar.
ben yaklaşık 1 haftada aldım ama bu durum değişiklik gösterebiliyormuş yani duaet atm kontrolü bianönce yapılsın.
ama dediğimgibi sakin ol paranı alırsın.
-
alırsın cünkü atm senin para cıkacak fazladan onlar paranı iade edecek... mecbur....sss... kamara var... yada hesıbana yatırır.... gecmis olsun...
-
SeRDaR bunu yazdı
Güvenlik bankacımı a.k her şey için güvenliğe gidiyorsunuz güvenliğe uğramayın anlamaz onun görevide değil zaten
yapılması gereken;
gişe işlemlerine gideceksin orada nakit işlem sorumlusu var durumu anlatacaksınız miktarı söyleyeceksiniz onların ellerinde kayıtlar var ve sıkışan para atm nin ayrı bir haznesinde durur senin miktarla kendi kayıtlarını incelerler ona göre hesabına parayı geçerler gün içinde sorun olmaz hemen verilmez hoca bin tane işlem yapılıyor kayıtlardan incelenmesi öyle kolay değil parayı hemen beklemeyin araya hafta sonu giriyor bir de
Not: para sıkışması yutması %80 kullanıcı hatasıdır parayı yamuk yumuk atm ye okuyorlar parayla birlikte ip kağıt vs sokuyorlar bozuk para yatırmaya çalışanlar mı dersiniz neler neler parayı verdiğinde hemen almassan mesela belli süre sonra geri de alıyor kart içinde geçerli
Hocam 50kağıttan fazla para yatırılmıyormuş. Bilmiyordum ama 50taneden fazlamı az mı onuda bilmiyorum. Hiçbir kırışıklık yoktu. Özellikle ona dikkat ederim. 1 haftada parayı geri vermeleri çok uzun. Pazartesi 9a kadar almam gerekiyor. En geç salı. O da en geç yani. Bunu sağlayacak ne yapabilirim ? İncelesinler logu şube nasıl olsa beklerim içeride. Biz bakıcaz sen evine git mi derler? Yoksa beklemi derler? bankayı aradım 2 adet kayıt açtırdım. H.sonları çalışmadıkları için pazartesi değerlendirmeye alacaklar. Zaten işi müşteri hizmetlerine bırakmayıp bizzat saat 9 da banka önünde olacağım.
-
Rahat ol pazartesi alırsın. Hangı bankadan yatırdıysan genel merkezlerını ara boyle boyle oldu dedı .