folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ATM Paramı Yuttu Ne Yapabilirim ?

ATM Paramı Yuttu Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

paranız sıkıştığı zaman hemen bankanın müşteri hizmetlerini arayarak param sıkıştı diyorsunuz kamera kaydı alınıyor.. varsa cihaza uzaktan erişim yapıp para bölmesinde sıkışma var mı ona bakıyorlar.. ilerleyen günlerde de paranız hesabınıza yatıyor.. bu kadar basit.

Oha amk olayı FBI ajanlığına çevirmişsiniz şakamısınız ya :/ ne ilerleyen günü , ne uzaktan yardımı , ne kamera kaydı bilader ? Zaten atm de para sıkışırsa o atm de işlem yapılamaz. Ekranda teknik sebepten dolayı işlem yapılamamaktadır yazısı belirir. Ne para alırsın , ne para yatırabilirsin. Şube görevlileri sabah geldiğinde zaten hatayı gidermiş olur bildirirler merkezden sabahta gider sıkışan parayı müdürden alırsın hepsi bu ya :/

btmlerde para yatırırken hata olduysa sadece o bölme çalışmaz .. para çekebilirsin.. para çekerken sıkışırsa yine para çekme çalışmaz yatırma çalışır..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Güvenlik bankacımı a.k her şey için güvenliğe gidiyorsunuz güvenliğe uğramayın anlamaz onun görevide değil zaten

yapılması gereken;

gişe işlemlerine gideceksin orada nakit işlem sorumlusu var durumu anlatacaksınız miktarı söyleyeceksiniz onların ellerinde kayıtlar var ve sıkışan para atm nin ayrı bir haznesinde durur senin miktarla kendi kayıtlarını incelerler ona göre hesabına parayı geçerler gün içinde  sorun olmaz hemen verilmez hoca bin tane işlem yapılıyor kayıtlardan incelenmesi öyle kolay değil parayı hemen beklemeyin araya hafta sonu giriyor bir de

Not: para sıkışması yutması %80 kullanıcı hatasıdır parayı yamuk yumuk atm ye okuyorlar parayla birlikte ip kağıt vs sokuyorlar bozuk para yatırmaya çalışanlar mı dersiniz neler neler parayı verdiğinde hemen almassan mesela belli süre sonra geri de alıyor kart içinde geçerli 

bu kadar abartmaya gerek yok hocam. içeri giriyosun güvenliğe söylüyorsun oda seni müdüre çıkartıyor zaten para sıkıştı ise atm de o atm de işlem yapılamaz ve banka açıldığında hatayı bildirirler şubeye , şube sorumlusuda açar atm kasasındaki sıkışan parayı kasanın haznesinde bir bölmeye koyar lastiğe sarılı biçimde oluyor genelde. Gidersin müdüre izah edersin adam önceden bildiği için  " Ne kadar paraydı  ? xxx dersin diyelim ki 100 TL dedin bu 100 TL tüm 100 müydü yoksa bozuk şeklindemiydi artık nasıl yatırdıysan onu izah edersin oda parayı karşılaştırır ve sana verir. Normalde geri verilmelerde 30 TL masraf parası var ancak iyi niyetliyse adam almaz. " Aynı olay gece 12 de başıma geldi sabah gittim aynı yazdığım gibi nakit olarak elime saydı adam aynı anda bekletmeden. 

DipNot : İşlem Ziraat Bankası'nda gerçekleşti.

Hocam birde 30 tl masraf parasımı ödücem. 5 tl bile çıkmaz cebimden. Hafta sonumu mahfettiler. Parayı iki gün boyunca kullanamadım. Benim tazminat talep etmem gerekiyor. Mal bi aletleri var ve problem çıkarıyorsa bu benim sorunum değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar sağolun bilgiler için.

Bugün hallettim herşeyi. Kısmete ATM komple çöktü. Bir saat içinde paramı alacakken atm çökmesi sonucu parayı akşama doğru aldım. İşim iki gün durdukyere aksadı ama yapacak birşey yok. Para bugün akşam elime geçti.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

sube atmsi ise skntısız alırsında ayrı bı atm ıse az ugrasırsın

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek

Benimde başıma benzer olay gelmişti para sıkışması değilde para üstü vermemiş bi 25 tl kadar..hemen müşteri hizmetlerini aradım işlem yapılan tc kimlik noyu ve işlem ayrıntıları saatini vs biraz bişeyler sormuşlardı sonra parayı tc kimlik noma yatırdılar sonraki gün gidip bankadan çekmiştim.. TEB'di banka

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

geçenlerde hem 2300 tl paramı hemde kartı yutmuştu finansbank. sonra bankadan hallettim. zaten atm de fazla para çıkıyor. bide yatırdıgın tarih belli olduğundan sıkıntı cıkmıyor. hee parayı aldığına dair imza ve kimlik bilgisi gerekiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
Toplam Hit: 7030 Toplam Mesaj: 47